best-boy Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Ciekawia mnie dwie rzeczy 1. Jakby ludzie w szkole zareagowali na moja koszulke 2. Co by powiedzial ksiadz, jakby mnie zobaczyl :) (moze zaczal wyzywac od satanistow ?). Ale i tak mam na niego haka, bo jezdzi facet honda civic ! Koszulke to chetnie bym zalozyl, bo wyraza to co mysle o kosciele :) Stary ja tez nie lubie kleru itp, ale nie jest to dla mnie, w przeciwienstwie do niektorych wyznacznik wlasnego swiatopogladu. Polecam najpierw zapoznac sie z lektura tego czasopisma, a potem kupowac cos od nich, zeby miec chociaz ogolna wiedze na temat tego co oni soba reprezentuja. Jezeli ktos to swiadomie czyta i kupuje to jest dla mnie hmmm trudno wymyslic nawet takie inwektywy :twisted: , krotko mowiac zerem, ludzkim smieciem itp. Kurcze nie rozumiem jednego, mozna nie lubic czegos ale nalezy to uszanowac jezeli chcemy pozostac cywilizowanymi ludzmi, a nie drecholami co leja w pysk za to, ze im sie nie podobasz. Mnie ksiadz w liceum nazywal satanista (zreszta nie tylko on), lecz nie palam do instytucji kosciola katolickiego jakas zapalczywa nienawiscia. Szanuje czyjes poglady i wiare, nic mi do nich a im do mnie. Naprawde ludzie zwracajcie uwage na to co robicie, nie dajcie sie oglupic takimi haselkami na tych koszulkach. Wiem moze to i fajna sprawa, niezly wyglup i szpan przed kolegami, lecz niue zdajecie sobie sprawy, ze takie pisemka sa tworzone specjalnie w celu podgrzewania atmosfery wsrod tluszczy. A Jezeli nie chcecie byc zaliczaniu do chamskiego motlochu to odradzam takie koszulki i takie czasopisma. Sorki za ten belfersko-tatusiowaty ton, ale naprawde pewne sprawy bola mnie w naszym kraju niemilosiernie i musialem przelac tutaj swoj zal :D A ja podchodze do tego wszystkiego tak: Jest sobie kosciol i jakas wiara ktora mnie nie interesuje bog jest , taaaaa siedzi sobie w niebie i co jeszcze ? jest niebo i pieklo oczywiscie taka sama bajka jak z archiwum-X zyje sobie ksiadz , i zostal nim bo mial powolanie "do czego" ? do latwej kas.....y -pojde do kosciola dwa razy w roku w najwieksze swieto "zeby nie bylo afery" -przyjdzie ksiadz po koledzie raz w roku , dobra przyszedl i niech zaraz <span style="color:red;">[ciach!]</span> -udaje ze wieze tylko po to zeby moze kiedys ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> normalny slub koscielny , niby co to <span style="color:red;">[ciach!]</span>a jest slub koscielny ?? Bog polaczyl dwie osoby....... jak cos czego nie ma moze polaczyc dwie osoby ? -moje dzieci tez prawdopodobnie bede ochszczone, pojda do komunii swietej ..... ale tylko i wylacznie dlatego ze tak "wypada" a nie dlatego ze tak chcem -a tak pozatym to nie jestem chory umyslowo , nie jestem narkomanem i zadnym takim poprostu to jest SMIESZNE nikt nie wierzy w UFO i zjawiska nadprzyrodzone...... a w Boga to wierza..... cos tu nie gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Wszyscy zamilkli ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Ciekawia mnie dwie rzeczy 1. Jakby ludzie w szkole zareagowali na moja koszulke 2. Co by powiedzial ksiadz, jakby mnie zobaczyl :) (moze zaczal wyzywac od satanistow ?). Ale i tak mam na niego haka, bo jezdzi facet honda civic ! Koszulke to chetnie bym zalozyl, bo wyraza to co mysle o kosciele :) Stary ja tez nie lubie kleru itp, ale nie jest to dla mnie, w przeciwienstwie do niektorych wyznacznik wlasnego swiatopogladu. Polecam najpierw zapoznac sie z lektura tego czasopisma, a potem kupowac cos od nich, zeby miec chociaz ogolna wiedze na temat tego co oni soba reprezentuja. Jezeli ktos to swiadomie czyta i kupuje to jest dla mnie hmmm trudno wymyslic nawet takie inwektywy :twisted: , krotko mowiac zerem, ludzkim smieciem itp. Kurcze nie rozumiem jednego, mozna nie lubic czegos ale nalezy to uszanowac jezeli chcemy pozostac cywilizowanymi ludzmi, a nie drecholami co leja w pysk za to, ze im sie nie podobasz. Mnie ksiadz w liceum nazywal satanista (zreszta nie tylko on), lecz nie palam do instytucji kosciola katolickiego jakas zapalczywa nienawiscia. Szanuje czyjes poglady i wiare, nic mi do nich a im do mnie. Naprawde ludzie zwracajcie uwage na to co robicie, nie dajcie sie oglupic takimi haselkami na tych koszulkach. Wiem moze to i fajna sprawa, niezly wyglup i szpan przed kolegami, lecz niue zdajecie sobie sprawy, ze takie pisemka sa tworzone specjalnie w celu podgrzewania atmosfery wsrod tluszczy. A Jezeli nie chcecie byc zaliczaniu do chamskiego motlochu to odradzam takie koszulki i takie czasopisma. Sorki za ten belfersko-tatusiowaty ton, ale naprawde pewne sprawy bola mnie w naszym kraju niemilosiernie i musialem przelac tutaj swoj zal :D A ja podchodze do tego wszystkiego tak: Jest sobie kosciol i jakas wiara ktora mnie nie interesuje bog jest , taaaaa siedzi sobie w niebie i co jeszcze ? jest niebo i pieklo oczywiscie taka sama bajka jak z archiwum-X zyje sobie ksiadz , i zostal nim bo mial powolanie "do czego" ? do latwej kas.....y -pojde do kosciola dwa razy w roku w najwieksze swieto "zeby nie bylo afery" -przyjdzie ksiadz po koledzie raz w roku , dobra przyszedl i niech zaraz <span style="color:red;">[ciach!]</span> -udaje ze wieze tylko po to zeby moze kiedys ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> normalny slub koscielny , niby co to kurcze jest slub koscielny ?? Bog polaczyl dwie osoby....... jak cos czego nie ma moze polaczyc dwie osoby ? -moje dzieci tez prawdopodobnie bede ochszczone, pojda do komunii swietej ..... ale tylko i wylacznie dlatego ze tak "wypada" a nie dlatego ze tak chcem -a tak pozatym to nie jestem chory umyslowo , nie jestem narkomanem i zadnym takim poprostu to jest SMIESZNE nikt nie wierzy w UFO i zjawiska nadprzyrodzone...... a w Boga to wierza..... cos tu nie gra Wypowiedz calkowicie nie na temat :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 -a tak pozatym to nie jestem chory umyslowo , nie jestem narkomanem i zadnym takim poprostu to jest SMIESZNE nikt nie wierzy w UFO i zjawiska nadprzyrodzone...... a w Boga to wierza..... cos tu nie gra Uogolniasz i o bardzo. Pozatym osoba wierzaca w Boga powinna wierzyc w UFO. Pytanie: - Ojcze, slyszy sie, ze na innych planetach istnieja inne stworzone przez Boga istoty. Odpowiedz: - A jakze. Chcialbys aby ich nie bylo, aby wszechmoc Boga ograniczyla sie wylacznie do planety Ziemi? Czy chcialbys, aby nie istnialy inne istoty kochajace Boga? - Pomyslalem - to rozmowca ojca Pio - ze Ziemia jest niczym w porownaniu z gwiazdami i wszystkimi innymi planetami. Odpowiedz: - Tak! My, ktorzy wychodzimy z Ziemi, rowniez jestesmy niczym. Pan nie ograniczyl z pewnoscia swej chwaly do tej jednej, malej planety. Na innych znajduja sie byty, ktore nie zgrzeszyly jak my. Ojciec Pio (1887-1968) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...