turzol Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Tez przymierzam sie do wymiany org wentyla w zasilce Enermaxa na Papsta 8412. Nie orientujecie sie gdzie mozna go dostac najtaniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJWITUS Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 A tam gadacie... Papst vs Noiseblocker ... oba wentyle najwyzszej jakosci ... kazdy z nich ma wady i zalet i kazdy moze w inny sposob krytykowac lub reklamowac ulubienca..:) hahha prawde mowiac papsta oddalem braciszkowi bo.... nie wiem... mam teraz kilka wentyli w tym noiseblockery 92SE i 80S2 powiem bardzo fajne sprzety... (w opisie ) i jestem bardzo zadowolony .... johhnie walcker jaka masz temp. na procku???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Mam dwa NB:S1 cisza i jak dla mnie wystarczajaca wydajnosc zeby schladzac dyski a i do innych zadan tez bym je zastosowal jakbym mial wiecej $$$ Mialem tez Papst'a i niestety zawiodlem sie - wiekszosc sprzedawanych w PL jest na licencji niemieckiej firmy a nie przez nia i wtedy to juz tej ciszy nieuslyszymy (testowane) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johhnie walcker Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 johhnie walcker jaka masz temp. na procku???? 48 st. - w torture test:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Przymierzam sie do kupna następnych 2 Papstów, z tym, że na moleksy ( na mojej płycie jest tylko 1 dodatkowe wejście 3 pin :? ) Jeden dam na wwiew, a 2 do zasilacza. Jak ten w zasilaczu okaże sie niewystarczający względem oryginalnego, to opchnę go siostrzeńcowi i będzie git ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Posiadam noiseblockera S4, do ok 2200-2500 jest prawie niesłyszalny, wyżej słychać powietrze które wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e i z jego silniczka cichy dzwięk, ale nie słychać go bo powietrze zagłusza, polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Po zabawie z fan mate na Papst okazało się, że granicą niesłyszalności jest ok. 1000 obr./min. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniusz Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Zamówiłem dzisiaj 2 sztuki S1. Wypróbuję i powiem jak u mnie chodzi:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...