drdick Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 ah bylbym zapomnial :P ten Codeszit 300W to jakis zart :) jak chcesz krecic to zapoznaj sie w faq co do krecenia jest potrzebne (jakie elementy wyposazenia komputera powinny byc pozadne jak i markowe :))Na wysmiewanych przez wszystkich Codegenach podkręcałem moje 2 poprzednie komputery i jakoś nie miałem problemu z zasilaczem. Może nie był to overclocking ekstremalny ale zawsze coś :P . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 ah bylbym zapomnial :P ten Codeszit 300W to jakis zart :) jak chcesz krecic to zapoznaj sie w faq co do krecenia jest potrzebne (jakie elementy wyposazenia komputera powinny byc pozadne jak i markowe :))Na wysmiewanych przez wszystkich Codegenach podkręcałem moje 2 poprzednie komputery i jakoś nie miałem problemu z zasilaczem. Może nie był to overclocking ekstremalny ale zawsze coś :P . To się ciesz, że piszesz na tym forum, a nie zbierasz 2000zł na nowego kompa. ;) A podkręcanie na Codegenie to dopiero EXTREME :twisted: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 to może i ja podłącze się pod ten temat, zmieniłem mojego starego palomino 1800+ na 2400+ t-breda i zastanawiam się ile można by było z niego wyciągnąć ?? seria: AXDA 2400DKV3C 9711494250851 AIUHB 0325 WPMW Po serii wnosze że ma on odblokowany mnożnik ale niestety moja płyta nie daje ŻADNYCH MOŻLIWOŚCI oc. No i tak się zasatnawiam czy mając takiego proca nie było by warto jednak kupoić jakiejś może L7S7A2 lub może jakiegoś asroka. Dodatkowo mam 512 ramu kingstona DDR 400 (CL3 niestety) ale na mojej płycie śmiga na 266 cl2 (synchro z procem) Tak więc jak myślicie czy mój proc sioę ładnie kręcić będzie i czy warto tą płytkę wymienić, jeśli tak to którą z tych najtańszych ?? ja bym się ew, skłaniał do ECS Moja płyta ma możliwość zmiany fsb ale nie płynnie, są tylko trzy stopnie 33/133, 35/140, 38/150 no i mój proc poszedł na 35/140 czyli 2100 mhz (2600+) i przeszedł 3dmarka a na 38/150 winda odpaliła się pokazało 2250 mhz ale 3dmarka nie przeszedł, pewnie dlatego że pci 38 i zasilacz kiepski. aaa mój proc jest B0 :twisted: a więc teraz czeka mnie zakup zasiłki i mobo tylko jeszcze nie wiem jakią mobo kupić. Czuję że się ten proc troche pokręci, ale na razie tylko 2000 MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...