HucK Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Nieznalazłem nadal nic...:( A gdzie jest to jak się <span style="color:red;">ORT: <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span></span> komputer to jest rysunek microsoft windows 98 to w jakim pliku jest ten rysunek i jak się nazywa, bo bym go zmienił na xp, bo koledzy się śmieją że mam 98 ale na 98 mi się lepiej i wygodniej wszystko robi i dlatego tak chcę go upodobnić do xp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Super! Znowu zainstalowałem windowblids i teraz jest styl xp a to jest to samo z którego przedtem instalowałem! Sorry że was męczę ale jestszcze ikony xp. Mój komputer itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@pollo 7 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 http://www.zalg.republika.pl/ico/ikony.html tu znajdziesz ikony z XP, a co do kursorów to lepiej ściągnij sobie program CursorXP http://www.komputerswiat.pl/download/002-u...ie_kursory.html. Jak dla mnie - najlepszy programik do kursorów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 ooo Dzięki teraz niebędą się ze mnie śmieli <haha> a ten rysunek windows 98?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 teorytycznie moza sprobowac przeszczepic shella z win xp do win98 ale to chyba nie zadziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Troche się boje to robić A jeszcze zapomniałem że w win xp są inne ikony folderów. Ale w 98 nie da się zmieniać ikon folderów. (tylko skróty lub programy) Jak to zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 da sie zmienic ikony folderow zdeje sie widok -> typy plikow i tam mozesz zmienic dowolna ikone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@pollo 7 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Ikony pewnie możesz zmienić we właściwościach systemu (na pulpicie kliknij PPM => Pulpit/ustawienia). Co do tego "ekranu powitalnego" to można to zrobić dzięki tzw. Logosom. W CD Action dają takowe na płytce. Zmieniają one nie tylko ekran powitalny, ale też "pożegnalny" oraz w stanie wstrzymania. Ja w Incie tego drugiego nie znalazłem, ale może wam się uda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@pollo 7 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Jest http://windows.online.pl/box/tips03.htm :) Mniej-więcej po środku stronki. Jeszcze spraw sobie tapetkę z logowaniem XPeka i wstaw ją tak jak ludziska Ci radzą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Super teraz pożegnanie mam i powitanie robie...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...