Ho_0ligaN Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Czy ta gra jest na necie tak jak mu i mozna ja sciagnac jesli tak to prosil bym o adres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 to nie mmorpg ale równie dobre www.gounbound.net :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 grywa ktoś w to, ja ostatanio to odkryłem i poprostu mnie wessało ;] :twisted: :ploom: :plum: :ploom: :plum: poprostu ta gra wymiata, taka lajcikowa fajna graficzka fajnie sie gra śmieszni ludzie grają, jak ktoś lubi lajcikowe gierki to naprawde polecam takie wormsy :P tylko jakies fajniejsze mi sie wydają :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Hehe, ja pogrywam - gierka wymiata, strasznie wciaga :D Fajniejsza od wormsow bo jest bardziej rozbudowana (itemki, rozne rodzaje pojazdow itp.) Gierka jest darmowa i mozna ja sciagnac z www.gunbound.net Polecam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 ja gram 3 dzień i nie moge przestac normalnie co mam chwile to włączam i tne jak szalony ;], nawet kupiłem se do avka flage polski teraz zbieram na jakiś kostiumik ;] dresiarski najlepiej bede twarzowo wygladał na świecie ;] prawdziwe oblicze polski ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 wienc mozecie mi powiedziec jak se cos kupic czy za golda i jak czy im na konto cza wplacic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 No to ściągam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 wienc mozecie mi powiedziec jak se cos kupic czy za golda i jak czy im na konto cza wplacic? jak wejdziesz na serwer do jakiegoś pokoju to masz na dole ikonki klikasz avatar i masz tam sklepik tylko wszystko jest dosyć drogie dużo trza grać żeby coś kupić przykładowo za wygraną bitwe otrzymujesz około 500-600 złota flaga polski kosztuje 20k i jest jedną z tańszych rzeczy więc trza sie troche pomeczyć ;] klikasz try żeby se przymierzyć ;] a potem buy i przywdziewasz jakiś cool strój ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Działa to pod linuxem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 NIe moge sie zarejestrowac.. czmu ?? psize mi the accounts which it applies is already in process of use czy cos takiego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Sprobuj inna nazwe konta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 próbowałem juz 4 ... przy kazdej sie tak robii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 golda mam ponad milion prawie 2 ale ta opcja na dole "avatar' nie wchodzi jest szara i nie moge na to kilknac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 golda mam ponad milion prawie 2 ale ta opcja na dole "avatar' nie wchodzi jest szara i nie moge na to kilknac Co ????? Milion ??? To ile Ty w to grasz juz ? Dwa lata :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 nie 2 lata ale 0,5 roku ale jak tego avatara?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 nie 2 lata ale 0,5 roku ale jak tego avatara?? buc a masz zveryfikowanego emaila, ja nie mogłem tam wchodzić jak miałem niezweryfikowanego możesz to zrobić na strone po zalogowniu czasem jest problem np. na moja skrzynie na wp nie dostawałem wpisałem mejla swojego sieciowego ( z serwera ) i dostałem odrazu ps. nie chciał byś oddac koledze troche złota ?? przydało by mi sie troche tak nie za dużo pare k ;] bo gram dopiero pare dni i mam malutko ? ps2. jaki masz game id i na jakim poziomie jesteś ? próbowałem juz 4 ... przy kazdej sie tak robii ale próbowałeś na oby dwoch id ? czy tylko na jednym ? ps. sorry za 2 posty z rzedu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 to mam problema bo zmienilem maila a do tamtego hasla nie pamientam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 to mam problema bo zmienilem maila a do tamtego hasla nie pamientam :( hasło jest takie jak do konta hasło do konta chyba pamietasz skoro grasz nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 no gram ale na starego maila nie pamientam wienc sie nie dostane do tego maila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magos Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Wie ktoś o co chodzi z Crypt Key - wyświetla mi to za każdym razem jak załaduje strone - pisze że nie jest zainstalowany - o co chodzi bo nie mogę się zarejestrować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrastiC Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Jesli grasz w GB i sadzisz ze jestes dobry a chcesz dolaczyc sie do rownie dobrego klanu. Wejdz na strone http://gunbound.icx.pl/ a moze zechcesz wstapic do nas. Aha pelna wersje gry mozna sciagnac z http://61.74.68.183/GIS/gunbound_gis_376.exe To jest Freeware czy jak to sie tam nazywa :P Nie zadne Warezy itp. Czy znacie jakies programy ułatwiające granie w ta gre. Np. jakies program ktory oblicza jak strzelac lub cos w tym rodzaju. Z gory dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hruszczof Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Z tego co wiem nie ma żadnych programów w tym ro dzaju do tej gry :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Poza tym o tej grze sa juz z 4 tematy minimum na forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakus_44 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 mam pytanie, ponieważ po graniu w tą gre ok.15min <czasem mniej czasem wiecej> albo wygasza mi sie monitor albo restartuje komputer. Moj kuzyn tez ma z nia problemy. Gdy nie gram w ta gre wszystko jest ok. Czy wie ktos czym moze byc to spowodowane i jak to zmienić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSmieja42 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Gram w GunBounda dopiero 3 dni a już uważam, że to piękna gra. Robie sobie seta z ubranek Space Marinsa. Gra wymiata. Podajcie mi nicki i ja se je do przyjaciół wpisze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Od kiedy zrobili WC to jakoś średnio mi sie w to gra, spieprzyli interfejs wszytko jest nieczytelne i jakoś tak nie wiem. Moze już za stary jestem żeby w to grać. Mój nick: makarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gunbound.fora.pl Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 wejdźcie na www.gunbound.fora.pl nowe forum o stronie gunbound mam nadzieje ze niedlugo bedzie tam tyle artykulów ze glowa mała piszcie na bartekciszewski@interia.pl. Polecam tą gierke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...