Skocz do zawartości
Ho_0ligaN

GunBound online

Rekomendowane odpowiedzi

grywa ktoś w to, ja ostatanio to odkryłem i poprostu mnie wessało ;] :twisted: :ploom: :plum: :ploom: :plum:

poprostu ta gra wymiata, taka lajcikowa fajna graficzka fajnie sie gra śmieszni ludzie grają, jak ktoś lubi lajcikowe gierki to naprawde polecam takie wormsy :P tylko jakies fajniejsze mi sie wydają :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja gram 3 dzień i nie moge przestac normalnie co mam chwile to włączam i tne jak szalony ;], nawet kupiłem se do avka flage polski teraz zbieram na jakiś kostiumik ;] dresiarski najlepiej bede twarzowo wygladał na świecie ;] prawdziwe oblicze polski ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wienc mozecie mi powiedziec jak se cos kupic czy za golda i jak czy im na konto cza wplacic?

jak wejdziesz na serwer do jakiegoś pokoju to masz na dole ikonki klikasz avatar i masz tam sklepik tylko wszystko jest dosyć drogie dużo trza grać żeby coś kupić przykładowo za wygraną bitwe otrzymujesz około 500-600 złota flaga polski kosztuje 20k i jest jedną z tańszych rzeczy więc trza sie troche pomeczyć ;]

klikasz try żeby se przymierzyć ;] a potem buy i przywdziewasz jakiś cool strój ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie 2 lata ale 0,5 roku ale jak tego avatara??

buc a masz zveryfikowanego emaila, ja nie mogłem tam wchodzić jak miałem niezweryfikowanego możesz to zrobić na strone po zalogowniu czasem jest problem np. na moja skrzynie na wp nie dostawałem wpisałem mejla swojego sieciowego ( z serwera ) i dostałem odrazu

ps. nie chciał byś oddac koledze troche złota ?? przydało by mi sie troche tak nie za dużo pare k ;] bo gram dopiero pare dni i mam malutko ?

ps2. jaki masz game id i na jakim poziomie jesteś ?

próbowałem juz 4 ... przy kazdej sie tak robii

ale próbowałeś na oby dwoch id ? czy tylko na jednym ?

ps. sorry za 2 posty z rzedu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli grasz w GB i sadzisz ze jestes dobry a chcesz dolaczyc sie do rownie dobrego klanu.

Wejdz na strone http://gunbound.icx.pl/ a moze zechcesz wstapic do nas.

Aha pelna wersje gry mozna sciagnac z http://61.74.68.183/GIS/gunbound_gis_376.exe

To jest Freeware czy jak to sie tam nazywa :P Nie zadne Warezy itp.

Czy znacie jakies programy ułatwiające granie w ta gre.

Np. jakies program ktory oblicza jak strzelac lub cos w tym rodzaju.

Z gory dziekuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanie, ponieważ po graniu w tą gre ok.15min <czasem mniej czasem wiecej> albo wygasza mi sie monitor albo restartuje komputer. Moj kuzyn tez ma z nia problemy. Gdy nie gram w ta gre wszystko jest ok. Czy wie ktos czym moze byc to spowodowane i jak to zmienić??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi