ChomiK Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 a jak juz skonczyles sie bawic nLite'm mozesz odinstalowac... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 tez mialem ten sam problem. ja go rozwiazalem inaczej: panel sterowania -> konta uzytkownikow teraz skasowalem nowo powstale konto, obecnie mam "Administrator" [moje konto] i "Gość" ktore jest wylaczone... jeszcze tylko zmieniamy opcje logowania w "Kontach użytkowników": zostawione mam "użyj ekranu powitalnego" [czy jakos tak] a druga opcje wylaczylem. Windows powrocil do stanu pierwotnego. :D PS. Tak w ogole co daje to .NET Framework??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 tez mialem ten sam problem. ja go rozwiazalem inaczej: panel sterowania -> konta uzytkownikow teraz skasowalem nowo powstale konto, obecnie mam "Administrator" [moje konto] i "Gość" ktore jest wylaczone... jeszcze tylko zmieniamy opcje logowania w "Kontach użytkowników": zostawione mam "użyj ekranu powitalnego" [czy jakos tak] a druga opcje wylaczylem. Windows powrocil do stanu pierwotnego. :D PS. Tak w ogole co daje to .NET Framework??!! u mnie naprzykłąd musiałem go instalować zeby działał program drive image 7 powerwuesta :) .Niewiem poco to potrzebne ale tez miałem problem z tym logowaniem.Zrobiłem też tak jak napisałeś i działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dachu Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Wielkie dzieki, nie zauwazylem ze powstalo nowe konto ASP czy cos takiego. Wystarczylo ze je usunalem i wszystko dziala normalnie :) .NET Framework umozliwia dzialanie aplikacja wykorzystujacym skrypty. W moim przypadku chodzi o pluginy do Vegasa :D Na stronie microsoftu jest wiecej o tym napisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viroos Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Wielkie dzieki, nie zauwazylem ze powstalo nowe konto ASP czy cos takiego. Wystarczylo ze je usunalem i wszystko dziala normalnie :) Na stronie microsoftu jest wiecej o tym napisane. Nie skrypty... jest to rodzai wirtualnej maszyny cos jak java tylko ze M$ pozdro Viroos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 a jak juz skonczyles sie bawic nLite'm mozesz odinstalowac... ;) Prorok jakis czy co ???? PS. Mam to samo wlasnie po zabawach z nLite :)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...