=Fishman= Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 No i [gluteus maximus]. Wiecej z zestawu nie mogę wycisnąc.....Chyba ze zimą. NIe mam jak na razie zadnej grafy na pci w poniedzialek postaram sie coś pożyczyć. Szkoda, to przykre ze mój nowy komp jest drogi i syfiasty.... Ale tak czy inaczej dziękuje serdecznie za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 zasilacz mi na słabszym oc i konfugu mie wyrabia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=Fishman= Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 zasilacz mi na słabszym oc i konfugu mie wyrabiaa masz taki sam zasilacz? z kąd wiesz ze to akurat wina zasilacza?? szkoda ze nie mam od kogo pozyczyc lepszego ;-( A teraz jade na kilka dni na goralskie wesele!!!! I bedziemy siebie podkręcać.... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 ja bym nie mial zaufania do tego modecoma, ile za niego dales ?? bylo juz lepiej kupic chiefteca za ok 210 zl i by ci lepiej chodzic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Przecież ten procek ciągnie już ze 140Wat, jeszcze radek 9800. Wymień zasilacz na chiefteca 460W albo lepszy jak masz kase. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 moim zdaniem modec wytrxzymuje :P a dla niedoinformowanych to fortron jest ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 niech to nawet bedzie antec ale juz malo W na ten caly konfig Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 dobra firmowka na poziomie 460w powinna styknac, 420w tez moze byc ciutek za malo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...