Dziadek Żniwiarz Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Posiadam MuVo 64MB. Farba deko się ściera, ale to drobiazg. Gra dosyć ładnie (trochę ciężko dobrać słuchawki), jest mały, lekki i solidny (z wyjątkiem tej farby). Pamięć flash - czasem się skopie i trzeba formatować w specjalnym trybie, z którym bywają problemy (Creative nie umie robić driverów). Aby był dostępny, trzeba zainstalować z płyty STARSZĄ wersję sterownika (w ogóle trzeba doinstalowywać kilka sterowników), a jest to możliwe tylko na systemie (Win XP) BEZ SP1 (dopiero później możemy go wgrywać). Tak to u mnie wygląda w skrócie, jakbyś miał problemy - wal na maila lub gg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mALy_rst Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Od kilku miechów jestem włascicielem muvo 128. Wszstko ejst fajnie, odtwarzacz spełnia moje wymagania jednak drazni mnie praktyczny brak basów (nie chodzi tu o słuchawki bo te oryginalne creativa wywaliłem...teraz mam jakies tam sony). Mam pytanie czy ktos orientuje sie czy jest jakies oprogramowanie potrafiące np wyostrzyc bas (nie wiem jak to nazwac) albo zmieniac funkcje klawiszy w muvo? Albo czy takie bajery da sie zrobic samemu (nie rozkrecając obudowy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Witam Mam zamiar kupić sobie prosty odtwarzacz mp3. Nie zalezy mi na equalizerach, wyswietlaczach LCD itp...ma być prosty i mozliwie wytrzymały Ja mam nokię 5510 ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...