dawca_nerek Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 ludzie , czy wy umiecie czytac? dextor chcial karte za max 600zl. r9600pro fireblade kosztuje kolo 700 . Wczoraj na Allegro dałem 531 zł - oczywiscie używka, ale na gwarancji więc +- w cenia pro max taktowania to 532/650 nie zle jak ochłone to ją przećwicze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Miałem w łapkach Xpertvision Yuan R9600Pro z pamięciami 2.8ns hyniksa. Podjechałem ją na 460/730 więc też nie najgorzej, no może rdzen mógłby lepiej. Ale naprawde solidny produkt ale kosztuje ok.625PLN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 panowie odgrzebuje temat, bo zainteresowała mnie jedna karta w wyśmienitej cenie, jest to sapphire 9600 pro, pamięci BGA czy ktoś mógłby napisać jak to może się kręcić, lepiej niż Gigabyte, jakie są pamięci? w komputroniku przy tej karcie są opinie typu przeszło 500Mhz dla rdzenia i w okolicach 700Mhz dla pamięci, czy jest ktoś kto mogłby to potwierdzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterRed Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 cze wiem ze karty fica sie swietnie kreca ,ale cena hmm. ... a co powiecie o hisie ,i jak uszeregujecie firmy robiace radka 9600 pro fic > .... > ....> pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Fic=Yuan=Gigabyte DU>Gigabyte DH>Sapphire=His> cała reszta ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigVip Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Ja mam 9600Pro Saphirana kosciachh samsunga 2.8, zrobilem vmoda i teraz spokojnie kreci sie z 400/600 na 520/720 do tego zalozylem mu bezglosnie chlodzenie: zmodyfikowany radiator zalmana i radiatorki na pamieci, wydajnosc po podkreceniu samego rdzenia w MT i MP/s ma taka jak 9700 jesli interesuje cie vmod do tej grafy to zapraszam na moja strone www.vmod.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 BigVip piękna robota gratulacje :) Ale gigabyte z 3.3ns pamięciami bez vmodów i z standardowym chłodzeniem GPU i radiatorkach na pamiątkach jest troszkę lepszy :) Z tym że dużo głośniejszy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigVip Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 BigVip piękna robota gratulacje :) Ale gigabyte z 3.3ns pamięciami bez vmodów i z standardowym chłodzeniem GPU i radiatorkach na pamiątkach jest troszkę lepszy :) Z tym że dużo głośniejszy :( Madness dzieki za slowa uznania od stalego i dobrego bywalca furum tweaka odnosnie grafy to wiem ze sa lepsze to co moge jeszcze napisac na temat swojej grafy to moge powiedziec ze na tych ustawieniach jest stabilna jak skala i bez artefaktow a bez vmoda wczesniej moglem osiagnac na rdzeniu maksymalnie 480 i juz sie zaczynaly artefakty (taka sztuka :cry: ) kumplowi natomiast robilem tez takiego vmoda na takiej samej grafie z tym ze kosci mial PGA poszedl 560/740 :) jeszcze raz dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...