kuicets Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Ja osobiscie nie polecam Powerstripa, poniewaz musi sie ladowac do paska za kazdym uruchomieniem windowsa. Radlinker nie musi, ATI Tool w zasadzie tez nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Ja osobiscie nie polecam Powerstripa, poniewaz musi sie ladowac do paska za kazdym uruchomieniem windowsa. Radlinker nie musi, ATI Tool w zasadzie tez nie... Taaa.... oczywiście zakładając że facet ma karte ATI.... :P A tego nie wiadomo bo główny zainteresowany nic nie napisał.... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuicets Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 We wczesniejszym poscie napisalem ze Radlinker i ATITool jest dla Radków. Jakoś tak strzeliłem ze ma Radka - faktycznie nie powinienem nic zakladac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Nikogo nie obrazajac i nie uogólniajac - ludzie którzy nie maja zabardzo pojecia o OC/Kompach czesto jada na NV. No offence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...