Gosu Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zastosowałem powyższą metode i przy wpsianiu DEBUG<boot.scr (wszytko zrobilem jak trzeba) pokazały mi sie te literki/cyferki i nizęj miezy liniami error to wyglaalo mniej wiecej tak: L 100 2 0 1 N C:BOOTSECT.DOS R BX O -error R CX 200 W Q Jednym słwoem ta metoda chyba nie zawsze jest skutczena;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 L 100 2 0 1 N C:BOOTSECT.DOS R BX 0 >>Tu jest zero a nie "O" R CX 200 W Q Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 a czy ten fixmbr dziala tez pod win2000? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karaluch Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Pytanie o naprawe z plytki instalacyjnej: sa 2 sposoby naprawy - od razu w pierwszym menu R (i wlacza sie konsola) oraz 2-gi w pierwszym menu Instalacja i pozniej jak wykryje ze jest instalacja to daje sie R. Kiedys o tym czytalem ale teraz nie wiem gdzie jest ten topic, czy jak dam naprawe poprzez ten 2-gi sposob bo zostanie skasowana zawartosc Documents And Settings i wogole to co tak na prawde robi program instalacyjny w takim przypadku (co podmienienia / naprawia / kasuje)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...