Skocz do zawartości
Eskan

Głośniki 5,1 czy 2,1

Rekomendowane odpowiedzi

Po pierwsze to czy jej sprzęt obsługuje dźwięk 5.1 ? Trochę mało masz kasy do wydania :? Nie oszukujmy się za tyle nie kupisz nic choćby trochę "oh ah". Osobiście poleciłbym Ci jednak trochę dołożyć i kupić creativa T5400. Dwudrożne i całkiem przyzwoite w porównaniu do ceny - na www.arest.pl do nie dawna mieli je w promocji za 299 (jeśli się nie mylę), taniej trudno będzie Ci znależć.

Aha! Nie ładuj się w b. tanie 5.1, czasem można się przejechać. Myślę, że jeżeli namówisz sąsiadkę na T5400 to nie będzie zawiedziona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Soften polecam Ci logitecha z-640. W Vobisie teraz jest promocja za 299 zł kupisz bardzo dobre głosniki 5.1 i wg. mnie dużo lepsze niż crativ T5400.

Jesli chcesz dobre 5.1 to musisz dozbierać inaczej możesz tylko żałować. Za tą cene co masz to raczej 5.1 trudno bedzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm no powiem wam ze pokazałem jej wasze posty i 300 zł bedzie na głośniki :D i syn bedzie w gierkach pewnie cieszył sie fajnym efektem jak i w filmach, teraz zastanawiamy sie czy creativa T5400 czy Logitecha z-640 ale jeszcze widziałem creativa p580 240zł chyba coś z tych 3 bede musiał w poniedziałek wybrać. Dzieki za odpowiedzi :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ci powiem tak firma creativ to jest firma z prawdziwego zdażena jeśeli wybieżesz tracer to jest to szajs gimela czy to będą 5,1 czy 6,1

creativ 3,1 gra "zajebiście" wiem bo miałem takie i taki testowałem je i teras ma p580 są wypasy a dołorzyłem pare złoty więcej niż do traceta czy do mm więc rub co chcesz. pa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ci powiem tak firma creativ to jest firma z prawdziwego zdażena jeśeli wybieżesz tracer to jest to szajs gimela czy to będą 5,1 czy 6,1

creativ 3,1 gra "zajebiście" wiem bo miałem takie i taki testowałem je i teras ma p580 są wypasy a dołorzyłem pare złoty więcej niż do traceta czy do mm więc rub co chcesz. pa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jw ,...nie kupuj zanych tracerow itp, bo to roznie moze byc...jeden egz moglby dzialac przyzwoicie a z innimi bylby klopot...ja mialem wczensiej np glosniki yamady (nie mylic yamahy ;) 0 o ile robi glosniki) no i byly fajne, tyle ze po 2 miesiacach cos zaczynalo trzeszczec w srodku, jakby zęzić i strasznie to wqu@#$%... glosnik spakowalem na polke i od 1,5 roku mam creative 5300 i powiem ze jest extra wypas te glosnikiz a2 szczegolnie:) .. naprawde polecam...ew logitech 640 ... tez super ...warto inwestowac w jakosc jesli juz wydajesz kase na pykawki do kompa :) (w gr rozsadku)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm no powiem wam ze pokazałem jej wasze posty i 300 zł bedzie na głośniki  :D   i syn bedzie w gierkach pewnie cieszył sie fajnym efektem jak i w filmach, teraz zastanawiamy sie czy creativa T5400 czy Logitecha z-640 ale jeszcze widziałem creativa p580 240zł chyba coś z tych 3 bede musiał w poniedziałek wybrać. Dzieki za odpowiedzi  :o

t5400 lub z-640 wa takiej cenie nie znajdziesz raczej nic lepszego, co oczywiście nie oznacza, że te są złe.

sam przymierzam się na t5400 :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wybieraj tylko między creative'em a logitech'em, żadnych głośników typu manta, tracer, media-tech itd..

dokladnie, tamte glosniki to sa do biura chyba :/ albo dla tych co slabo slysza.

skoro masz 300zl to bierz Logitech'a wg mnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Logitech z-640 jest dużo lepszy niż t5400 nie pomijając faktu, ze t5400 jest droższy. Logitecha kupisz jak dobrze sie postarasz tylko za 299 z (pisalem o tym wyżej, kiedyś taniej niz 335zl oprocz MM gdzie byly za 333 nie widzialem)l i nie dorastają nawet do piet p580, ktory jest deliktanie tanszy. Ja sam biore logitecha po przejrzeniu mase netu i postow na forum, polecam forum wgk tam byly takie tematy.

A co przemawia za logitechem. Basy ladniej grają wyraźniej, w creativach tak szorstko wg. mnie. A i satelitki mimo, ze nie są dwu drożne pieknie grają jak na swoj rozmiar. Jedyny minus jaki zauważylem logitecha to umiejscowienie pokręteł na glosniku centralnym, ale to w sumie wada nie duza mozna sie przyzwyczaić.

Przy takiej mocy czy są dwu czy jednodrozne nie ma w sumie duzego znaczenia.

Masz do wydania 300zł bierz Logitecha a nie bedzie zawiedziony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi