robin64 Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Znowu nowy bios, może ten okaże się dobry do FSB=166MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbis Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 wlasnie ja juz nic nie wiem o co chodzi z tymi biosami wczoraj byl 1,4 a dzis juz go wymazali i wstawili 1,5. czy ktos juz sprawdzal co to za bios i co on zmienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Może się okazało że ten 1.4 to była lipa i nic konkretnie nie zmieniał to poprawili(mam taką nadzieje :P :P :P ) go i dali 1.5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Może się okazało że ten 1.4 to była lipa i nic konkretnie nie zmieniał to poprawili(mam taką nadzieje :P :P :P ) go i dali 1.5 No własnie może ktoś sprawdzał czy działa ?? bo jakoś nie chce mi sie wyjmować i wkładać kostek po raz drugi w tym tygodniu :(((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Dalej ta sama kicha :? Plyta wstaje przy FSB 166 MHz i na tym sie konczy. Umiera przed wykrywaniem dyskow. Jak mowilem Soltek nas wydymal :evil: Juz wypuscili nowy rev. plyty :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Dlatego we wtorek sprzedaje tego Solteka ( nareszcie ) ! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Dlatego we wtorek sprzedaje tego Solteka ( nareszcie ) ! :PI co kupujesz???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 polecam abita kx7-333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Planuje kupić MSI KT3ULTRA2 lub MSI KT4ULTRA albo ABIT KX333 ewentualnie ECS K7S6A :wink: Abit ma jedna wade - brak zintegrowanego dźwięku ! :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Abit ma jedna wade - brak zintegrowanego dźwięku ! :cry: Ja myślę ,że to jest jego plus :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Abit ma jedna wade - brak zintegrowanego dźwięku ! :cry: Ja myślę ,że to jest jego plus :wink: Ale jak komuś sprzedam to będzie musiał kupić sobie karte dźwiękową ! :wink: MSI ma USB 2.0 ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Abit ma jedna wade - brak zintegrowanego dźwięku ! :cry: Ja myślę ,że to jest jego plus :wink: Ale jak komuś sprzedam to będzie musiał kupić sobie karte dźwiękową ! :wink: MSI ma USB 2.0 ! No i co z tego :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...