Macho Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Ludzie juz nie mam siły nie da sie nic zrobic :( dlaczego to nie chce dzialać. Moze jest ktos z czestochowy to by wpadł do mnie i to zrobił bo juz mam dość!!!! Postawie dużeeeeee piffffooooo! Zeby tylko działało co to moze byc!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 http://groups.google.pl/groups?q=SB%20live...F-8&sa=N&tab=wg :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Dobrze rozumiem ale jednak mnie ten problem nie dotyczy[albo jestem jakis ciemny]mi NIE działa nawet podczas ogladania filmu dvd z dzwiękiem 5,1 i o to mi chodzi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Dobrze rozumiem ale jednak mnie ten problem nie dotyczy[albo jestem jakis ciemny]mi NIE działa nawet podczas ogladania filmu dvd z dzwiękiem 5,1 i o to mi chodzi :( Jakim programem odtwarzasz ? bo moze tutaj jest problem ...... A tak w ogole to poczytaj bo jest gdzies topic o sterach KX dla Live i tam sie da ustawic ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Odtwarzalem programem PowerDVD XP 4.0. Ja rozumiem ze ten głosnik działa w Ac3, 5,1 dvd itp, a nie w mp3 ale chodzi mi tylko o to zeby działał w dvd filmach zeby bylo w nim slychac dziek rozmowy a nie tak ze on jest cicho a w 4 słychac rozmowe :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Odtwarzalem programem PowerDVD XP 4.0. Ja rozumiem ze ten głosnik działa w Ac3, 5,1 dvd itp, a nie w mp3 ale chodzi mi tylko o to zeby działał w dvd filmach zeby bylo w nim slychac dziek rozmowy a nie tak ze on jest cicho a w 4 słychac rozmowe :( A jak masz ustawione glosniki w tym PowerDVD ? Poczytaj o tych KX ... bo creativa stery sie ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 w tym power dvd jest dziwnie wogole bo jest tylko opcja 2 głosniki i mam wybor dzwiek directx3d i stero mam na dolby direct3d ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 w tym power dvd jest dziwnie wogole bo jest tylko opcja 2 głosniki i mam wybor dzwiek directx3d i stero mam na dolby direct3d ? No to juz wiesz w czym problem > polecam PowerDVD 5.0 pelna wersja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Skąd ją sciagne?i powiedz mi jak mozna prosic jak dokladnie ja ustawić w opcjach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Skąd ją sciagne?i powiedz mi jak mozna prosic jak dokladnie ja ustawić w opcjach? 1. Kupic 2. chyba 6 glosnikow i wybrac Dolby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 albo można sciagnać na probe triala jakiegoś.Pamietaj www.google.pl prawde powie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Ok sciagne i zobacze czy bedzie działac ten dzwięk poszukam jak znajde to zaraz dam znać pzdr.Dzieki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 albo można sciagnać na probe triala jakiegoś.Pamietaj www.google.pl prawde powie :]Tak ale w trialu sa chyba pewne opcje poblokowane, wlasnie nie wiem czy nie z dziwekiem.... Ale z googlami to fakt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Moze byc z tej lokalizacji ;) http://www.powerdvd.download.fr.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 to zależy , moze być w całości odblokowany ale po pewnym czasie przestanie działać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 DELETE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 A jak sciagne wersje demo a bede mial Serial to odblokuje mi wszystko czy trzeba miec cos innego?sory a nie mozesz sam tego sprawdzić tylko9 z takim głupim pytaniem wyskakujesz na forum?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 A jak sciagne wersje demo a bede mial Serial to odblokuje mi wszystko czy trzeba miec cos innego?sory a nie mozesz sam tego sprawdzić tylko9 z takim głupim pytaniem wyskakujesz na forum?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 JEST działa działa mi centralny głosnik EXTRA czyli jednak tamta wersja PowerDVD była kiczowata na tej działa :D ale jestem zadowolony :).Dzięki wszystkim za pomoc pozdrawiam serdecznie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 JEST działa działa mi centralny głosnik EXTRA czyli jednak tamta wersja PowerDVD była kiczowata na tej działa :D ale jestem zadowolony :).Dzięki wszystkim za pomoc pozdrawiam serdecznie!Gdzie piwo ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 A jestes z częstochowy to nie ma sprawy będzie piwo :D ps.doszła do Ciebie PW? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 A jestes z częstochowy to nie ma sprawy będzie piwo :D ps.doszła do Ciebie PW? tak > odpisalem > niestety nie z miasta "swietej wiezy" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 ok szkoda :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...