Nyny Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Witam, dzis w szkole zobaczylem gazetke informatyczna i tam byl taki news: Geforce5 6000 wlasnie pojawila sie ta karta na rynku jej zaleta jest wynik w 3dmarku 2001 ok. 54000 punktow 8O .... bleb ble ble Co to jest? ktos kto pisal tego newsa byl chory czy ja o czys niewiem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 ścieme wkręca i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 a czy to nie aby gazeta z 1 kwietnia ?? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 :D :lol: hahahahaha... hmmm...trochę malutko w 3dmarku2001 co nie ? :twisted: :lol: hahaha... skąd ty masz takie gazetki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Niezla gazetka a moze jest tam cos o Bartonie 5000+ ? ;) . BTW Nvidia cos zwalnia Nforce 2 pozniej bedzie :( . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 chetnie kupie to gazete Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Niezla gazetka a moze jest tam cos o Bartonie 5000+ ? ;) . BTW Nvidia cos zwalnia Nforce 2 pozniej bedzie :( . Moze czekaja na oficjalna specyfikacje PC3200 bo nForce 2 ma obslugiwac te pamieci oficjalnie. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Maja problemy ze stabilnoscia , mam nadzieje ze ktos wkoncu dokopie Via . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Co to za schizy ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Witam, dzis w szkole zobaczylem gazetke informatyczna i tam byl taki news: Geforce5 6000 wlasnie pojawila sie ta karta na rynku jej zaleta jest wynik w 3dmarku 2001 ok. 54000 punktow 8O .... bleb ble ble Co to jest? ktos kto pisal tego newsa byl chory czy ja o czys niewiem:) Może chodziło o Voodoo 5 6000 i nie o 54000 3dmarków ale o 5400 :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 O, to prędzej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Gdzie to kupić? 8O Geforce 5 6000 i 5400 3d marków! chyba pod cyrixem III. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Gdzie to kupić? 8O Geforce 5 6000 i 5400 3d marków! chyba pod cyrixem III. Przeczytaj dokładnie, nie 5400 tylko 54000 !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Gdzie to kupić? 8O Geforce 5 6000 i 5400 3d marków! chyba pod cyrixem III. Przeczytaj dokładnie, nie 5400 tylko 54000 !!! Ta ;) BTW co to za miejscowosc Warsrawa ? . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Gdzie to kupić? 8O Geforce 5 6000 i 5400 3d marków! chyba pod cyrixem III. Przeczytaj dokładnie, nie 5400 tylko 54000 !!! Ta ;) BTW co to za miejscowosc Warsrawa ? . Hehe, to warszawa, podpisałem Warsrawa z tego względu ze to jest posrane miasto (masa dresów) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Gdzie to kupić? 8O Geforce 5 6000 i 5400 3d marków! chyba pod cyrixem III. Przeczytaj dokładnie, nie 5400 tylko 54000 !!! Ta ;) BTW co to za miejscowosc Warsrawa ? . A co to jest Wuwuaaaaaaaaaaaaa ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Jest taka piosenka zespolu 3H. Kto jest tu i kto moc ma Wuwuaaaaaaaaaaaaaaaa Skad jest h do h do h Wuwuaaaaaaaaaaaaaaaaa Jak nazywa sie miejscowosc ta Wuuwuuaaaaaa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Jest taka piosenka zespolu 3H. Kto jest tu i kto moc ma Wuwuaaaaaaaaaaaaaaaa Skad jest h do h do h Wuwuaaaaaaaaaaaaaaaaa Jak nazywa sie miejscowosc ta Wuuwuuaaaaaa ;) No dobra, może jestem mało kumający, ale jaka to miejscowość ? Warszawa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Jest taka piosenka zespolu 3H. Kto jest tu i kto moc ma Wuwuaaaaaaaaaaaaaaaa Skad jest h do h do h Wuwuaaaaaaaaaaaaaaaaa Jak nazywa sie miejscowosc ta Wuuwuuaaaaaa ;) No dobra, może jestem mało kumający, ale jaka to miejscowość ? Warszawa ? Tia . Zreszta nie zasmiecajmy forum duperelami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 niech zgadne KŚ :P a czy Nvidia nie planuje jakiejś zmiany w nazewnictwa od seri GeForce 5 ??, bo coś takiego kiedyś obiło mi się o uszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Ja słyszałem o Feforce, ale to jeszcze ze dwa lata temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Rzeczywiście. Ale to musiałoby mieć kopa! 8O Ale to nierealne! Może za rok, może za dwa przeciętne pecety będą tyle wyciągać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 co do tej gazety to ja prenumeratę chcę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 h3h3h3h3h3 LOL Gforce 5 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kllaymenn Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 oto link: http://hardocp.com/image.html?image=MTAyNj...HNfMV8xX2wuanBn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 To ma chyba z metr dlugości 8O :D :lol: :wink: A te wyniki z 3DMarka to pewnie spreparowane :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 hhehs a ja widzialem radka z 4 czy 2 GPU >:) oczywiscie 8500 >:) ale mial duzoooo dluzesz zlacze >:) podbne do ISA >:) hmm ..... buahbuahabuhabuh w wynikach 3 d marka >:) PENTIUM 6 !?!?!??! ehhehsh i to jescze na directcie 8.1 LOL >:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Fajna ta karta chyba se taką kupie :lol: A Świstak siedzi i zawija je w te sreberka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Witam, dzis w szkole zobaczylem gazetke informatyczna i tam byl taki news: Geforce5 6000 wlasnie pojawila sie ta karta na rynku jej zaleta jest wynik w 3dmarku 2001 ok. 54000 punktow 8O .... bleb ble ble Co to jest? ktos kto pisal tego newsa byl chory czy ja o czys niewiem:) ale ktos ci kit wcisnal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 hhehs a ja widzialem radka z 4 czy 2 GPU >:) oczywiscie 8500 >:) ale mial duzoooo dluzesz zlacze >:) podbne do ISA >:) hmm ..... buahbuahabuhabuh w wynikach 3 d marka >:) PENTIUM 6 !?!?!??! ehhehsh i to jescze na directcie 8.1 LOL >:D to duuużo dłuższe złącze to pci 64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...