birdman Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 napewno w najblizszym czasie nie zamierzam sie w nic wplatac; potem sie okaze... ( i tak bys nas nie dogonil :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 birdman = chicken Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 hahaha!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 zaczne liczyc spowrotem jak mnie chaos z fidem przegonia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 no i nie mozna bylo tego napisac w jednym poscie? Naucz sie edytowac posty :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 no i nie mozna bylo tego napisac w jednym poscie? Naucz sie edytowac posty :/mozna bylo; ale ja jestem spamerem i musze se licznik nabic; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 ty .. Birdie .. a czemu nie oddasz jesio raz 300WU? bedizesz na drugim miejscu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 no wlasnie.. tez mnie bardzo zdziwilo zatrzymanie sie tak blisko przed awansem. tak bardzo lubisz najgorsze na swiecie 4 miejsce? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 specjalnie dla was dosle troche Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 dziekowac, dziekowac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 DLA NAS doslesz tak? podac ci mail na jakie konto liczym? :DD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 no to jestem 2; jak mnie znowu najdzie na liczenie to bedziecie pierwszymi do ktorych sie zglosze; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalin Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 buahahah dobra spoko akceptuje wasza decyzje :] nie mniej i tak uwazam ze sie nas wystraszyliscie no nic zatem pozostaje nam kris do pobicia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKsiK Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Pf.., do konca wrzesnia mieli liczyc i walczyc z nami uciekaja w po-plochu jak widza co sie dzieje... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalin Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 lubie jak wszyscy cienia przed nami :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKsiK Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 No taka juz nasza potega... :lol: :twisted: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 No taka juz nasza potega... :lol: :twisted: :wink:potega? na kilometr widac co to za potega... wiec prosze was... darujcie sobie... przestalem liczyc bo mam remont w domu i nie mam czasu na chodzenie po jednostki i ich wysylanie; ciesze sie bardzo waszym szczesciem i zycze powodzenia ale darujcie sobie juz teksty w stulu: "jestesmy najlepsi", "nie mamy z kim walczyc"; to juz slyszelismy i naprawde staje sie nudne czytac to po raz enty; albo skoro jestescie tacy twardziele to przesiadzcie sie na boinca; tam bedziecie mieli kogo gonic; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 albo skoro jestescie tacy twardziele to przesiadzcie sie na boinca; tam bedziecie mieli kogo gonic; dokładnie Kwach i Koksik pokażcie co potraficie na BOINCu 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKsiK Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 No na kilometr widac jak Cie doganialismy i nic nie moglesz poradzic, wiec nie pierdziel bzdetow koles, a co do Bonic to zapomni taki syf wymyslec, ze az nie chce sie pomyslec, zeby liczyc, a co dopiero liczyc... :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 No na kilometr widac jak Cie doganialismy i nic nie moglesz poradzic, wiec nie pierdziel bzdetow koles, a co do Bonic to zapomni taki syf wymyslec, ze az nie chce sie pomyslec, zeby liczyc, a co dopiero liczyc... :| A według mnie chodzi o to że w BOINCu nie da się nic "pokombinować" i dlatego niektórzy się boją go liczyć bo by się coś mogło okazać. Już widziałem kilku takich co liczyli tysiące WU tygodniowo w starym SETI a w BOINCu są niewiele lepsi ode mnie (ja liczę na 1 komputerze) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 No na kilometr widac jak Cie doganialismy i nic nie moglesz poradzicpewnie nie zwrociles uwagi na to ze przez prawie cale wakacje nie wysylalem jednostek; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKsiK Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 No ja nic nie kombinoje w seti, bo raz, ze to nie ma sensusu dwa, ze nie mam czasu zabardzo, a trzy to nawet nie wiem co bym mial w nim tam kombinowac, a Bonic jest pogmatfany zabardzo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...