sir Afeen Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 w praktyce to ja nic nie widze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 i czemu niby ma sluzyc to chlodzienie? zeby zwrucic uwage na mysz wole zrobic jej podswietlenie niz zeby miala szumiec przez wentylatorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 i czemu niby ma sluzyc to chlodzienie? zeby zwrucic uwage na mysz wole zrobic jej podswietlenie niz zeby miala szumiec przez wentylatorek czy to pytanko retoryczne , ? :wink: no chyba temu zeby mycha nie splywala twoim potem :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Ciekawe jak by sie to sprawowalo w praktyce mi sie pomysl podoba bo w te upaly to mycha cal amokra byla blepowinno sie sprawowac bardzo dobrze ;] siatka z glosniczkow, wentylatorek 40mm w lapki i dzialamy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 moja rada taka.. kupcie mniejszą myszke.. ręka nie spoczywa na całosi i .. sie nie poci :lol: simple i za darmo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 moja rada taka.. kupcie mniejszą myszke.. ręka nie spoczywa na całosi i .. sie nie poci :lol: simple i za darmo :D1 - nie za darmo ;] 2 - taka mysza jest niewygodna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 2 - taka mysza jest niewygodna ;] Wcale ze nie male sa bardzo wygodne. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 no nie wiem, jak mialem takie male "cudo" w rekach a w zasadzie w palcach to nie wyobrazalem sobie pracy z czyms takim przeciez po dluzszej zabawie z takim czyms nadgarstki musza bolec obecnie mam takiego wlasnie oem logitechac jak tego zmodowanego (czarny optyk) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 myszy powinny byc duze tak jak komp prawdziwego faceta :P a do duzego kompa trzeba miec duza myszke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 ręce bolą? :lol: panie.. przecierz ja nawet nie czuje ze trzymam myszke... suwa sie leciutko.. a nie jak cegła taka nieraz u kogoś lezy to trzeba prawie dwóch rąk urzywać żeby przemieścić owy kursor po ekranie... pozatym wyczynowo gram w UT więc i do takich rzeczy się nadaje... a4tech minimouse za 25 złotych z kułkiem... mam 2 takie i jestem bardzo z nich zadowolony :lol: na opakowaniu pisze ze niby dla małych dzieci idealna... ale to jest istny raj na ziemi :D... spokojne smigam na niej po 12 godzin na dobe i odcisków nie mam... czyli działa :P. a za darmo... miałem na mysli ze nie tzreba nic przerabiac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 ręce bolą? :lol: panie.. przecierz ja nawet nie czuje ze trzymam myszke... suwa sie leciutko.. a nie jak cegła taka nieraz u kogoś lezy to trzeba prawie dwóch rąk urzywać żeby przemieścić owy kursor po ekranie... pozatym wyczynowo gram w UT więc i do takich rzeczy się nadaje... a4tech minimouse za 25 złotych z kułkiem... mam 2 takie i jestem bardzo z nich zadowolony :lol: na opakowaniu pisze ze niby dla małych dzieci idealna... ale to jest istny raj na ziemi :D... spokojne smigam na niej po 12 godzin na dobe i odcisków nie mam... czyli działa :P. a za darmo... miałem na mysli ze nie tzreba nic przerabiac :lol: No jedyny normalny :D :P Duze myszki sa nie wygodne. ja przesiaduje cale dnie przed komputerem mam podkladeczke szklana i jest dobrze. Ostanio u kolegi na MX550 gralem to daj boze zdrowie z taka myszą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shch00r Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 U mnie na podkladce lezy mx310. I nie zamienilbym ja na zaden mini-wynalazek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 wieksze mx-y wiadomo, za duze ;] ale mx310 jest cacy (planuje kupic) troche mnie rozbnawil tekst o wyczynowym graniu w UT myszka z kolkiem :] no ale ja i tak gram w q3 i UrT ;] shch00r - jakie odczucia co do mx310? jej kolor ponoc nie jest czarny w rilu :> jeszcze mala przysluga, moglbys ja zmierzyc dla mnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 hmm fajny pomysl z ta mycha, moze tez sobei taka zloze, tylko, ze wentyaltorek musialby miec czujnik temp :) a ja mam taka ...hmmm... sredniej wielkosci myszke, 3 przyciskowa, ale z seri 5 przyciskowych [tzn producent nei zmienil obudowy tylko uklad :P ] ze zmienianymi panelami i to jest maly problem bo nei wiem jak wyciac otwor, ksztalt pewnie bedzie jakis wymyslaty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 "troche mnie rozbnawil tekst o wyczynowym graniu w UT myszka z kolkiem :] " a co panie.. pod kółkiem mam zbindowane bezszelestne poruszanie sie :twisted: zeby przeciwnik z EAXem nie miał darmowego radara :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 yyy tzn o scrola ci chodzilo a nie o kulke? :] optyka uzywasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 jest napisane z KUŁKIEM.. kulka a kółko to chyba róznica.. przynajmniej w tej cześci polski gdzie ja mieszkam... optykiem mi sie źle gra bo często bywa ze miejsca na biurku jest mało (komputer typu cabriolet z płytą główną na biurku :lol: + hdd cdroman etc) i istniejej sytuacja ze musze przeniesc myszke pare milimetrów nad ziemią zeby zyskać kawałek miejsca przy obrocie.. a optyki potradfią widzec podłoge (blat) z 2 cm :D puki co.. jestem zwolennikiem analogowej kulki (tym razem kulka takie kółko 3D :D ) i mehanicznego sprzęgu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 jest napisane z KUŁKIEM.. kulka a kółko to chyba róznica.. przynajmniej w tej cześci polski gdzie ja mieszkam...a w tej czesci polski gdzie ja mieszkam pisze sie KÓŁKIEM, stad to nieporozumienie ;] co do myszy to w sumie, jak kto woli ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...