mpapmp Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Mnie też nie będzie chyba ten sam problem co TOMAHAWK_ .... Za daleko :( Ps.TOMAHAWK_ nie wiedziałem ze jesteśmy z tego samego miasta :)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Ja takze niestety nie jade ale podeslalem na zlot agregaty zeby mieli tam dobra zabawe a ludzie widowisko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Hm.. a kto będzie obsługiwać agregaty? Nie boisz się, że będzie coś nie tak z obsługą? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Lisek dostal instrukcje ;) Mysle ze sobie poradza z tym, moja siostra umialaby to Lis, MKa11, Mate'owie i bardziej zaawansowani uczestnicy zlotu beda wiedzieli jak to zrobic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 taaa bombe wysłał oni otworza i B00M ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Lisek dostal instrukcje ;) Mysle ze sobie poradza z tym, moja siostra umialaby to Lis, MKa11, Mate'owie i bardziej zaawansowani uczestnicy zlotu beda wiedzieli jak to zrobic ;) No wiesz... oni tam cały czas siedzą i hmm... pracują... ( beer rulezzzz)... :wink: Także ja bym się zaczął bać... :lol: Jak będzie coś w wiadomościach o wybuchu na jakimś zlocie... to my nic nie wiemy.... :wink: :lol: :) Kto je transportował? Kto się odważył? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Nie zepsuja tego Jak zepsuja to im wystawie rachunek ;) 160zl za przewod elastyczny, 130zl za skraplacz itd ;] zalezy co zepsuja :mrgreen: strasznie sie boje tylko wtopy ze cos przestalo dzialac, nie wiem, przeciek, cokolwiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Eee a mialem jechac :( bym wiedzial co zrobic ;) Btw berkut ja jeden zlot tez poblogoslawilem tylko nie az tak, bo tylko chlodziarka byla... No nic, trzymam kciuki za Liska i reszte :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Mnie też nie będzie chyba ten sam problem co TOMAHAWK_ .... Za daleko :( Ps.TOMAHAWK_ nie wiedziałem ze jesteśmy z tego samego miasta :)))) musimy kiedyś na piwo wyskoczyć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macko55 Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 eee.... a gdzie i kiedy bedize ten zlot ? bo ja jakis nie w tematcie chyba jestem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 zlot chyba dzis sie zaczyna( a raczej na pewno :P) berkut a ty czemu nie pojechales co ?? :> ale sluchy do mnie doszly ze w gdansku na zjezdzie byles :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 barkut uchyl rabka tajemnicy nt. niespodzianki :P np do ilu stopni schodzi :) mozesz powiedziec jutro jak wszyscy ktorzy maja jechac beda na zlocie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 pewnie powie jutro wieczorem dopiero bo jak powie teraz to pol forum jedzie na dziwnow dzis :P [joke] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 berkut wszyscy trzezwieja na zlociesa w tresie powrotnej moze opowiedz cos o niespodziance :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...