Domik Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 tlen daje np 250 mb google miało dawać 1 gb a jaka może być maksymalna wielkość listu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jul23 Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 w googlach była pomyłka więc tam 1 gb nie istniał a tu jest realne więc zapisz się zgarnij trzy osoby i aktywuj swojego maila za duzo o tym nie wiem właśnie wysłałem do nich maila żeby się czegoś dowiedzieć np jaki jest mój mail tam bo tego nawet nie widze i wiele i nnych rzeczy więc jak coś będę wiedzieć napiszę. a narazie zapisujcie się nic was to nei kosztuje a ja chce uzbierać jak nawjięcej osób i sprawdzić czy te nagrody naprawdę istnieją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Dla mnie to jakaś ściema, 1GB pojemności a nawet strony nie potrafią porządnie zrobić. Sorry, ale jakoś mało 'profesjonalnie' to wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 tez sie dlaem nabrac mam juz niby 6 osob a poczty ciagle nie moge sprawdzic ale zobacze moze w przeciagu tygodnia cos sie zmieni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jul23 Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 zobacze narazie mam 18 osób od popołudnia i napisałem maila do nich jak odpiszą do jutra to ok jak nie to niezłe cwaniaki z nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superges1 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 To jest jedno wielkie g... :x Rejestruje się a kiedy chce się zalogować to wyskakuje że nie ma takiego użytkownika i tak jest za każdym razem :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jul23 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 a czy potwierdziłeś swoją rejestrację z linku którego dostałeś w mailu? ha bo jak nie to nie masz co się ludzic dostałes maila po rejestracji i tylko z tego linka w nim mozesz sie zalogować po raz pierwszy a potem juz pikus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 mi sie wydaje ze to sciema, wylosuja sobie jakies 25 wyimaginowanych osob i tyle :), tak samo jak ktos moze sie ciagle rejestrowac jako inna osoba i wpisywac jeden numer "polecajacy". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...