Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

zakladam ze chodzi o to, bo troche ciezko namierzyc na stronie ta zapinke :( (przynajmniej ja na Operze mam problemy)

Dołączona grafika

IMHO przydalo by sie cos na spod MoBo (zeby plyta sie nie wyginala) - wiadomo zeby blok sie nie obsuwal trzeba mocno dokrecic, a wtedy plyta sie wygina ... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiec tak.

Podładka pod spod... coby sie płyta nie wyginała... są tam podkłądki z tworzywa coby nie robić zwarć, myślę że to wystarczy.

A zreszta widziałem jak płyty wygina oryginalny cooler..... i bałem sie ze to wszystko w cholerę pęknie. a jednak..

Co do usztywnień. mysle że nie ma potrzeby niechc ktoś to spróbuje wygiąć, a poza tym lekkie ugiecie płytki jest wskazane coby sprężynowała..

Ale dzieki za opinię 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiec tak.

Podładka pod spod... coby sie płyta nie wyginała... są tam podkłądki z tworzywa coby nie robić zwarć, myślę że to wystarczy...

chodzi mi o cos podobnego jak na 1 obrazku, zeby nie robilo sie to co na 2 obrazku :o 8O

___

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam pytanie dotyczące tych nakrętek na tych 4 bolcach (czy jak to nazwać), one są plastikowe czy metalowe i czymś powleczone ??

Jezeli to te ktore mam na zapince od Antka, to sa z tworzywa (nylon)

Nie masz sie co bac ze ci gwint "szczeli" sa bardzo mocne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mądrzy jesteście. ja wczoraj przeżyłem załamkę bo na mojej mobo te dziury są zabakelitowane (próbowałem lutownicą czy to nie sam lut), do tego okrągłe kropki ścieżek na tym. mam jeszcze gwarkę, wiercił nie będę (mokry pot mnie oblewa gdy pomyślę o tym jak się wiertło obsuwa na ścieżki), bo nawet jak nie obsunie mi się wiertło to jest szansa, że wiertło ścieżki nawinie :evil:

pozostaje mi kombinowanie z zapinkami :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...