amras Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 mam karte ladateka z załozonymi radiatorami aluminowymi cietych recznie z radoatorów kupionych w elektroniku teraz wyciagam 650 a stabilnie bez artrefaktów 640mh pamieci zimne chciałbym pociągnac pamieci na 700 albo wiecej... rdzeń udało mi sie dokrecić na 600 wiec dalej niema sensu teraz tylko ramy sa wąskim gardłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amras Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 wyciągam wątek moze jednak coś ktos powie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 A co zrobiles ze na rdzeniu osiagnales 600MHz ???? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Kiedyś mocno grzebałem za vmodem do GPU takiej karty bo pamięci mi latały na 715MHz bez artów. I guzik znalazłem. 600MHz rdzeń 8O gdyby moja tak poszła to by nadal u mnie w kompie śmigała a tak to musiałem zmienić obóz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amras Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Kiedyś mocno grzebałem za vmodem do GPU takiej karty bo pamięci mi latały na 715MHz bez artów. I guzik znalazłem. 600MHz rdzeń 8O gdyby moja tak poszła to by nadal u mnie w kompie śmigała a tak to musiałem zmienić obóz :D szczeze mówiąc tylko go porzadnie przesmarowałempasta na srebrze... a te pamieci mie denerwoją:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThemBones Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 amras - mamy podobny problem. Leadtek mi chodzi 590/650, jednak do doom'a musialem obnizyc do 570/640 bo sie po dluzszym czasie krzaczylo. Pamięci bez radiatorów. Niestety nie znalazlem sposobu by je dovoltować, a chętnie bym się pobawił :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Mi idzie pośrednio. 580/680. Przy 590/680 580/690 oraz 590/690 są arty. Ja tam w żadne v-mody nie będę się bawił :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amras Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 amras - mamy podobny problem. Leadtek mi chodzi 590/650, jednak do doom'a musialem obnizyc do 570/640 bo sie po dluzszym czasie krzaczylo. Pamięci bez radiatorów. Niestety nie znalazlem sposobu by je dovoltować, a chętnie bym się pobawił :twisted:własnie lipa straszna:/ bo pamieci strasznie daja wąskeie gardło przytym zegarze gpu:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 amras ja miałem 5700 "firmy" Manli. Pamięci miały osobne zasilanie z molexa i dlatego pięknie chodziły. A rdzeń to samo dno 480MHz i problemy ze stabilnością. 3DMark03 to max coś 38xxpkt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...