TOMAHAWK_ Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 chciałem zaprezentować moje pierwsze "dzieło" fotoretuszowe, powiedzcie co myślicie orginał -> http://www.tomahawk.elsat.net.pl/fotoretusz/piotr1.jpg po retuszu -> http://www.tomahawk.elsat.net.pl/fotoretusz/piotr2.jpg troche mi się kichol zdeformował ale to szczegół to zdjęcie mojego kuzyna [edit] dodałem też inne zdjęcia http://www.tomahawk.elsat.net.pl/fotoretusz/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 calkiem niezle ci to wyszlo ;) i z takiego retuszu zapewne korzystaja ludzie na serwisach typu fotka.pl choc teraz kuzyn wyglada bardziej jak dziewczyna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 lol teraz kuzyn wyglada jak model :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 dzięki, na takie coś wystarczy 0,5h, Photoshop, i troche umiejętności, to moja pierwsza fotka ale wyszło nieźle :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Troche ma brzytki nos teraz. Taki uciety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 co chcesz, moje pierwsze zdjęcie, pozatym ze 100m nie widać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 co chcesz, moje pierwsze zdjęcie, pozatym ze 100m nie widać :wink: Wiem ze nie widac ale tylko powiedzilem co mi sie nie podoba i juz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 co chcesz, moje pierwsze zdjęcie, pozatym ze 100m nie widać :wink: Wiem ze nie widac ale tylko powiedzilem co mi sie nie podoba i juz :D OK :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 dodałem nowe zdjęcia" http://www.tomahawk.elsat.net.pl/fotoretusz/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Fajnie ci wyszlo tylko troche ta dziwnczyna ma zabardzo rzucajace sie w oczy kolor swoich oczu :P. A tak to spoko. Sam sie nauczyles czy moze masz jakiegos poradnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Hmm coś mi z tymi oczami nie pasuje zwłaszcza na zdjeciahc Sonii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Fajnie ci wyszlo tylko troche ta dziwnczyna ma zabardzo rzucajace sie w oczy kolor swoich oczu :P. A tak to spoko. Sam sie nauczyles czy moze masz jakiegos poradnika. właściwie to nauczyłem się na jednym poradniku: jak to wszystko w całokształcie ma wyglądać, a reszte sam się nauczyłem, a ten kolor oczu to tak specjalnie, teraz już wiem jak to się dzieje że modelki na reklamach wyglądają tak cudnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...