pawelec_x Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Oczywiście ostatni Piątek miesiąca czyli 27.08.2004 proste pytanie, kto jedzie? oto trasa: PL. Zamkowy - Krakowskie Przedmieście, Nowy Świat, Pl. Trzech Krzyży, Al. Ujazdowskie, Al. Szucha, Pl. Unii Lubelskiej, Marszałkowska, Al. Jerozolimskie, Wioślarska, Ludna, Solec, Dobra, Tamka, Most Świętokrzyski, Sokola, Zamojskiego, Targowa, Ząbkowska, Radzymińska, Trocka, Pratulińska, Handlowa, Św. Wincentego, Kondratowicza, Chodecka, Łojewska, Łabiszyńska, Kondratowicza, Bazyliańska, Ogińskiego, Budowlana, Odrowąża, Rondo Żaba, 11 Listopada, Ratuszowa, Inżynierska, Wileńska, Pl. Wileński, Al. Solidarności, Most Śląsko-Dąbrowski, Kapucyńska, Miodowa – Pl.Zamkowy. Prowadzi przez Bródno, czyli moje osiedle :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Hehe idzie dokladnie wokol mnie wiec moze sie podlacze. ;) Jezeli nie bedzie mi sie chcialo to poprostu popatrze sobie z okna jak bedziecie jechac przez "Zabe" a potem 11-go Listopada. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 a właśnie zapomniałem zaczyna się o 18 :P forum masy rowerowej http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=13129 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Jak by ktos z Łodzi sie chcial przylaczy to dzisiaj (piątek) pasaz Shillera 18.00 wiecej: http://www.masakrytyczna.up.pl/ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Ech, pojechałbym, ale wieczorem uderzam na imprezę i się nie wyrobię :? . Pojadę za miesiąc. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 aaj ja tam jade :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Ja tez jadę:) Na łodzka oczywiscie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Ech, myslalem 'dzisiaj' , a napisalem 'jutro' - tak to jest jak sie przy kompie siedzi dzien i noc ;d ['] Oczwiście Masa w Łodzi jest Dzisiaj (27.08 piątek) ! Zapraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 A w Katowicach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 reed, jest bankowo, nawet w mojej wsi jest co 2 tyg. (San Ok) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 reed, jest bankowo, nawet w mojej wsi jest co 2 tyg. (San Ok) Wiem że na pewno jest, co miesiąc, ale gdzieś linka mi zeżarło i nie pamiętam gdzie o tym czytałem. Chyba google mi zostają znowu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0Z Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Byłem, świetnie sie bawiłem. Ale w Częstochowie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 ja też juz wróciłem:P dziś nam kręcili spota reklamowego w Łodzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 ja też juz wróciłem:P dziś nam kręcili spota reklamowego w Łodzi :P Spociki (za Slowami Maliny) byly krecone w roznych miastach... szkoda ze statysta nic nie zaplacili nie :twisted: P.S a na jakim rowerku byles? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 taki romet(grat ze hoho :D) jak kojarzysz kondzia(konrada filipczaka, na scotcie, witałeś się z nim :]) to trzymałem się z nim... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 taki romet(grat ze hoho :D) jak kojarzysz kondzia(konrada filipczaka, na scotcie, witałeś się z nim :]) to trzymałem się z nim... 8O toz to wiesz kim jestem - kurcze jakie to miasto male :P Scota kojarze ale wital sie z nim chyba moj kumpel... ja tylko z nim gadalem (jezeli mowmy o tej samej osobie ) - na placu wolnosci moze to bylo; romet srebrny? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 tak...srebrny...taki z supermarketu za 200zł :D a kojarzę cię z mas...byłem chyba po raz 5... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Spoko ja tez w tym momencie sprzetem nie grzesze ;P moj sccot sie poolamal ;d :idea: :arrow: jush wiem kim jestes :) ['] musze Cie poszkac na fotach... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 qrna miał bć temat o warszawskiej masie :P A tak na serio było świetnie - 1400 osób robi swoje :) A miny przypadkowych ludzi na chodnikach i w samochodach- po prostu Szok :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 qrna miał bć temat o warszawskiej masie :PWiedzialem, ze ktos to napisze :mrgreen: U nas jak zwykle bida; jakies 70 osob (tak na oko), tyle ze nasza masa jest nadal 'free style' :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 eee, u nas było więcej niż 70 osób...ja bym na oko dał jakieś 120 :P tak mi się wydaje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 70, 120 co tao za roznica ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 70, 120 co tao za roznica ;P Tak z 50 osób, licząc na palcach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 70, 120 co tao za roznica ;P Tak z 50 osób, licząc na palcach :lol: Ta; a tak w ogole, to masy nie bylo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 nie mowiac ze w wawie bylo okolo 1400 osob :D "W momencie gdy czoło peletonu mijało palmę, koniec nie wyjechał jeszcze z Pl. Zamkowego." a tutaj http://www.aruan.pl/masa/04-08/foty/P82701...0103_rs_DCE.php widac mnie, pawelca_x i jey45 :P p.s. dajcie tutaj fotki na ktorych Was widac :P p.s.2 nastepna fotka na ktorych nas widac :P http://arbiter.pl/files/g/2_4746_P8270792.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 :? no bez jaj w 1400 osob w warszawie a we wrocku co ?? :( ale to dzieki naszym cudownym wladza miasta tak kochajacych rowerzystow :evil: i tak sie troszke poprawilo bo przynajmneij policja nie zgarnia polowy osob na rynku itp :P a co do fotek to : http://members.lycos.co.uk/wilczek69/m1.JPG http://members.lycos.co.uk/wilczek69/m2.JPG http://members.lycos.co.uk/wilczek69/m3.JPG http://members.lycos.co.uk/wilczek69/m4.JPG przyjechalem od razu z malutkiej wycieczki wiec w calym stroju :) uwaga bo fotki calkiem spore :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Mysle, ze Wy; masowicze powinniscie o tym wiedziec... W piątek 27 sierpnia 2004 o godzinie 20:15 Adam Sztejka wracał z Bydgodskiej Masy Krytycznej razem z grupką rowerzystów. Jechali szosą gdańską, On na końcu. Słychać huk, w tylnie koło roweru Adama wjeżdża samochód, on sam uderza o przednią szybę, odbija się od niej i lecąc wyprzedza kilku rowerzystów. Jego ciało leży około 8 metrów od roweru. Auto staje, kierowca tłumaczy: "Wyjechał mi.". Inny kierowca zastawia drogę, włącza awaryjne. Wszycy dzwonią na pogotowie, linia jest zajęta. Koleżanka Gosia siada przy Nim i mówi do Niego. Po kilku minutach pogotowie jest na miejscu, Adam jest nieprzytomny, jest plama krwi, dziwnie charczy przy oddychaniu. Trafia do szpitala, jest cały czas nieprzytomny. Ma obrzęk mózgu. W tym momencie walczy o życie, jest w stanie sztucznej śpiączki. Kierowca jechał z prędkością 60 km/h, miał 1,5 promila alkoholu we krwi Adaś odszedł od nas. Zgasły promyki nadzieji - zgasła część mnie [ Add: 2004-09-09, 20:30 ] Pogrzeb wstępnie w Sobotę o 12.00 na ul. Kaplicznej 1. Jeśli coś się zmieni napiszę. Kochani rowerzyści pożegnajmy Adasia w ciszy i spokoju. http://kaiem.xip.pl/forum/viewtopic.php?t=...der=asc&start=0 Dolaczam swoje kondolencje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Niestety nasze prawo jest zbyt pobłażliwe dla pijanych kierowców i takie wypadki nie mają końca :( Dlaczego kur... nie mozemy miec podobnego prawa jak na zachodzie? Sam mam wielu kumpli którzy przezyli rozmaite bardzo powazne wypadki i co prawda tylko 1 byl spowodowany przez samochód ale to i tak o 1 za duzo. Kondolencje dla rodziny Adama :( Co do masy krytycznej to może i ja się zjawie w piątek, tylko musze troche fure odremontować sobie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Ktoś z Chorzowa/okolic jedzie na Katowicką Masę ?? Raźniej byłoby się koolnąć z kimś "znajomym" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Ktoś z Chorzowa/okolic jedzie na Katowicką Masę ?? Raźniej byłoby się koolnąć z kimś "znajomym" :) Czemu nie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...