artur@ Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Mógłby mi ktoś pomóc ze strerownikami do karty ati radeon 7500pro. problem z tym że ati wspiera swoimi sterownikami karty od 8500 wzwyż czy są jakieś alternatywne sterowniki do 7500? Byłby wdzięczny jakby ktoś podał link do sterowników i powiedział jeszcze jak je zainstalować jeśli różni się to w stosunku do sterowników ati System to mandrake 10oficial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 po co ci sterowniki? przeciez linuks ma swoje i na nich wszytsko dziala a tym bardziej ze nieweisz jak je zainstalowac daj sobie spokuj ja mamm 7500le i smiga ladnie na mandreku 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Mógłby mi ktoś pomóc ze strerownikami do karty ati radeon 7500pro. problem z tym że ati wspiera swoimi sterownikami karty od 8500 wzwyż czy są jakieś alternatywne sterowniki do 7500? Byłby wdzięczny jakby ktoś podał link do sterowników i powiedział jeszcze jak je zainstalować jeśli różni się to w stosunku do sterowników ati System to mandrake 10oficial nie jestem pewien, ale chyba napewno jak zciagniesz drivery fglrx ze strony ATI to bedzie Ci spokojnie działało, wydaje mi sie ze warto sprobowac, mimo tego ze tam niby niema driverow do 7500. Roznica w wydajnosci miedzy diverami linuxowymi a tymi od ati jest kolosalna, oczywiscie na korzysc driverow ati, a co do samej instalacji to tam masz wszystko opisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur@ Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Sterowniki są mi potrzebne aby zaczeło działać 3D Co to jest fglrx - czy są to sterowniki do kart fire GL ? jeśli tak to niema żadnych z oznaczeniem RX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 http://www.ati.com/support/drivers/linux/r...=6&submit=GO%21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 na slacku 9.1 i mandraku 9.0 ta karta pomyka wypas stery sa w dystrybucji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...