limal32 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 szukam tych kości może ktoś wie gdzie kupić 512mb/pc3200 hynix d-43 czy wogóle są takie kości i jak ktoś wie jakie to ma tymingi (cl-ile), gdzie i za ile dzięki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RinTinTin Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 www.arest.pl www.barwkomp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 www.pcprojekt.pl ewentualnie na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medivh Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 d-43 175zł :D :D myślałem że są dożo droższe ql jutro wymieniam moje stałe pamiątki i a we wtorek atakuje fsb 500 na NF7-S :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Gdzie są po 175 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limal32 Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 chłopaki po 175, ale za 256 ,a ja mówie o 512 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 360zl na 512MB to chyba dosc tanio. Sam chcialem kupic ale okazalo sie ze gosc nie wystawia fakturek :( Wole kupic drozej w sklepie ale miec fakturke i odliczyc VAT :D http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30225858 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 na D-43 wyciśniesz FSB 260 MHz w synchro z palcem w [gluteus maximus] :D wiem, bo sam tak mogę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 d-43 175zł :D :D myślałem że są dożo droższe ql jutro wymieniam moje stałe pamiątki i a we wtorek atakuje fsb 500 na NF7-S :P fsb 500 ja też takie pamiątki chce do tego mobo i proca to daje 1Ghz ddr <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 A jak poznac D43 ? jakie oznaczenia i gdzie ich dokladnie szukac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 na D-43 wyciśniesz FSB 260 MHz w synchro z palcem w [gluteus maximus] :D wiem, bo sam tak mogę uwielbiam takie gadanie ,niepodparte nawet malutkim obrazkiem :? w dualu czasami ciezko przekroczyc 240Mhz,a ty mi tu paplasz o palcach i fsb260 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 nie mówiłem o dualu, mam jedną kość 256 MB, która chodzi na 520 MHz ale asynchro, więc logiczne, że podołałaby FSB 260 MHz ale jeszcze raz powtarzam, że nie mówiłem o dualu, bo wiem, że tak ciężej wyciągnąć coś stosownego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 nie mówiłem o dualu, mam jedną kość 256 MB, która chodzi na 520 MHz ale asynchro, więc logiczne, że podołałaby FSB 260 MHz ale jeszcze raz powtarzam, że nie mówiłem o dualu, bo wiem, że tak ciężej wyciągnąć coś stosownego Jak z wydajnością 230/230 i 230/260 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 praktycznie żadnych róźnic, waha się w graniach kilku megsów podczas zapisu i odczytu ale to dlatego że FSB mam 230Mhz (proc nie pozwala więcej) jednak one naprawdę są stworzone do hardcorowego FSB :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...