Arriva Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Tak jak w temacie znacie linki z sklepami internetowymi gdzie te głosniczki są po najniższej cenie?Prosze o linki. A moze poleciacie inne głosniczki 5.1 w podobnej cenie.pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 http://newegg.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 może lepiej osobiście zakupić np. w MM, "oni robią nam dobrze":lol: , przy odrobinie szczęścia będą za 299zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arriva Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 jak na razie te dwie podpowiedzi odpadają.prosze o linki polskich sklepów a w NS MM nie ma a pozatym nie chciałbym być stratowany a "zrobimy wam dobrze"tez jakos do mnie nie przemawa heheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 ale to normalna cena, nie mówię o tej masakrycznej wyprzedaży, ja właśnie po takiej cenie kupiłem, w dzień powszedni :-] w sklepach netowych wszędzie te głośniczki toją grubo ponad 320zł + koszty wysyłki zastanów się 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arriva Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 heh nie wiem jakby MM miało sklep wysyłkowy to może/ bo jechać do krakow specjalnie mi sie nie chce jechać/ale z sklepów internetowych to raczej nie jest wygórowana cena http://www.balta.pl/opis.php3?ID=4494?? 329 zł brac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arriva Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 i problem sie sam rozwiązał w na stronach vobis'u te głosniczki są po 299zł a w moim miescie jest vobis.Wiec chyba można już usunąć wątek.pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...