tomcyk Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 hej wszyskim :) głupia sprawa ..no ale tak jest..zainstalowałem WinDVD platinium 5.3.5.22 i jak właczam cokolwiek to obraz niby jest ..a dzwioeku nimo :( mobo takie: http://www.giga-byte.com/Motherboard/Produ...(Rev%202.0).htm z dzwiekiem AC97 onboard...stery walnąlem najnowsze..a dzwieku nadal nie ma Pomózcie prosze bo matka mi juz głowe o to suszy ... Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elgreen Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 więcej danych. W ogóle to jest dźwięk a podczas odtwarzania dvd nie ma? A jak masz dźwięk skonfigurowany w odtwarzaczu ? Ile głośników? Spdif przekierowanie włączone czy nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 qrcze...nie miałem do czynienia nigdy z dvd...bo to nie moje... Spdif ?? nie mam pojecia...a ilość głośników?? musi byc taka jak stan faktyczny ?? bo niestety nie pamietam Dzwiek nomalnie jest..na divx i innych nomalnie wszysko gites... Przyznam sie ze w tej dziedzinie to lama jestem..bo po prostu zainstalowałem na drugim kompie i jest...nie chciało mi sie rozwodzic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Panowie.....matka mnie goni...pomózcie.. :D przynajmniej moze linka do jakiegos arta.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Taż miałem coś takiego w windvd, trzeba jeszcze raz odinstlować i przy instalacji podać ile głośników (już dokładnie nie pamiętam o co się pytał) lub wyjścia spdif. Mam u sievbie 2 głośniki i jak ustawiłem podczas instalacji 5.1 (lub dolby digital) to nie było dzwięku pomimo że w ustawieniach sobie zmieniłem na 2 głośniki musiałem odinstalować i ponownie zainstalować i przy instalacji podać inne ustawienia odnośnie dzwięku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elgreen Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 sterowniki aktualne masz? (do k. muzycznej) Przestawiaj wszystkie opcje w Windvd az się dźwiek pojawi :) A jak nie to PowerDVD sobie załatw, bo to jest lepszy (mniej problemowy) odtwarzacz i mniej skomplikowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...