ptys Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 jak uruchomić rozmowy głosowe, w opcjach załanczam mikrofon test działa, a w grze ani nie słysze innych ani nie mogę rozmawiać, o co chodzi, co robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Też muszę sobie Joya sprawic bo bez niego to latanie samolotem odpada ;(. Łopatą jeszcze spokojnie można na myszce ale nie samolotem. Wymagania, jak wymagania. Za rok może będzie rzeba kupować kartę PCI do fizyki, a napewno w przeciągu kilku nabliższych lat.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 grałem do 4 nad ranem :D prawie do perfekcji opanowałem latanie black hawkiem na myszce. Wyławiałem ludzi z wody ;). Czekam na full, i dodatkowe 512mb ram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 A ja nie lubie helikopterów i samolotów , w demie cały czas jeżdże czołgiem , ostatnio skasowałem w przeciągu jednej gry 6 czołgów , 2 helikoptery , 8 piechurów , 2 pojazdy opancerzone nie tracąc przy tym czołgu przez całą rozgrywke , nie ma to jak najazd odwrot szybki repering i powrót na pole walki miodzio. Zaóważyłem że troche piechota kulej , mało kto wogóle wychodzi na piechote poza baze , nawet rakieciarze raczej czająw bunkrach i czekają żeby przywalić komuś rakiete. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 jak ja joyem w lewo, to mi sie samolot w prawo przechylawejdz w konfig jeszcze raz i machnij pala joya w druga strone niz poprzednio - to ma znaczenie. poprobuj, na bank sie uda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ConiX Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 a ja mam takie pytanko-znacie jakis sklep online gdzie gdzie mozna oczekiwac ze paczka dojdzie do mnie zaraz po premierze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Elbios mnie dzisiaj na autocomie nie bedzie, ale jutro sie zjawie to znowu razem pogramy najlepszym składem :) 1503524[/snapback] i słusznie, niestety lam na serwerach jest od groma :-| nikt nie chce grać w zespole a w tej grze TRZEBA grać zespołowo inaczej nie ma sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 i słusznie, niestety lam na serwerach jest od groma :-| nikt nie chce grać w zespole a w tej grze TRZEBA grać zespołowo inaczej nie ma sensu.Na ffa? Wchodzisz do czolgu i modlisz sie zeby zaden helikopter cie nie przyuwazyl [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 A sluchajcie mam sprawe. Bo gra wymaga Pixel Shadera 1.4, a na R9000 mojego brata cos chodzic nie chce. Wywala blad DirectX'a tak jakbym nie mial tego PS1.4, chyba, ze o cos innego chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emes Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 i jak wrazenia ? ktos juz potestowal ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 wszystko super, ale wkurzaja mnie te pixelowate cienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 kurcze, stestowałbym, ale muszę wychodzić do pracy :angry: jak wrócę to zrobir rzeźnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 gra jest po POLSKU !!! :) tzn polskie napisy! :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 nie wiem wogole po co to sciagac jak bez oryginalnego klucza nie pogra sie po sieci a single to tragedia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 nie wiem wogole po co to sciagac jak bez oryginalnego klucza nie pogra sie po sieci a single to tragedia 1505430[/snapback] e tam, bzdury gadasz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 to samo było z fifą 2005, EA Canada ma w zespole paru polaków, którzy jak widać maja wpływ na wydawane gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 wczoraj przestawilem w sterowniku aa i af zeby byly wymuszane (8xS i x16) no i juz rewelacji nie mam w bf2. przy max detalach i 1024 rozdzialce potrafilo momentami do 20 kilku spasc a srednio mialem ~35-40. Mam nadzieje ze w full wersji faktycznie popracuja troche nad optymalizacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 wczoraj przestawilem w sterowniku aa i af zeby byly wymuszane (8xS i x16) no i juz rewelacji nie mam w bf2. przy max detalach i 1024 rozdzialce potrafilo momentami do 20 kilku spasc a srednio mialem ~35-40. Mam nadzieje ze w full wersji faktycznie popracuja troche nad optymalizacja. 1505475[/snapback] moim zdaniem lepiej 1280x1024, aa 4x af 8x :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 moim zdaniem lepiej 1280x1024, aa 4x af 8x :razz: 1505566[/snapback] no zgodze sie ze zdecydowanie lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Probowalem,ale nie panowie,nie podchodzi mi jakos ta gra,mimo,ze ocenilem demo dosyc wysoko.Dla mnie jakas taka,bez serca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) moim zdaniem lepiej 1280x1024, aa 4x af 8x :razz: 1505566[/snapback] niestety moj monitorek nie chce wyrobic wiekszej rozdzialki, niby pod winda chodzi jak sie dostosuje ale przynajmniej cs:s i hl2 nie chce sie uruchomic powiadamiajac mnie o tym pieknym ekranem z komunikatem ze mu sie nie podoba ;) EDIT: wiesz moze czym sie rozni wygladzanie tekstur x2 od 2xQ i co to jest 8xS? Edytowane 20 Czerwca 2005 przez Lcs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Probowalem,ale nie panowie,nie podchodzi mi jakos ta gra,mimo,ze ocenilem demo dosyc wysoko.Dla mnie jakas taka,bez serca 1505653[/snapback] hmm nie wiem czemu ale mam podobne zdanie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 btw: framerte, IQ itd, itp -> tesciki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) Info z jednego forum poświeconego BF2 Nieoficjalnie wersja "clonecd" chodzi bez problemu na serverach EA BF2 :) Gra posiada polską wersje tekstu ,gadane po angliku Są mapy 4-5 krotnie większe niż ta mała mapka z dema tryby Singleplayer ! ! są miasta pełne ulic i zakamarków ! ! Ogień z dup... może ktoś napisze w jakiej cenie można ją u nas dostać i od kiedy ??? gra naprawdę warta wydania kasy granie po sieci na piracie to czysta rosyjska ruletka nie polecam ! ! Edytowane 20 Czerwca 2005 przez magx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Mam takie malutkie pytanie, czy w BF2 da sie grac inaczej niz w opcji multi? Tzn chodzi mi o misje.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 To śmieszne ale gra Optymizowana pod karty NVidi chodzi znacznie lepiej na kartach ATI !!! !!! :)chociaz spojrzales do recki ktorej link podalem? widać ATI od modelu 9700pro stało sie niedoścignione dla NVidichyba nie, ze takie bzdury wypisujesz... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 sa boty, ale jest to marna namiastka multi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) Info z jednego forum poświeconego BF2 Nieoficjalnie wersja "clonecd" chodzi bez problemu na serverach EA BF2 :) Gra posiada polską wersje tekstu ,gadane po angliku Są mapy 4-5 krotnie większe niż ta mała mapka z dema tryby Singleplayer ! ! są miasta pełne ulic i zakamarków ! ! Ogień z dup... może ktoś napisze w jakiej cenie można ją u nas dostać i od kiedy ??? gra naprawdę warta wydania kasy granie po sieci na piracie to czysta rosyjska ruletka nie polecam ! ! *****Update****** To śmieszne ale gra Optymizowana pod karty NVidi chodzi znacznie lepiej na kartach ATI !!! !!! :) widać ATI od modelu 9700pro stało sie niedoścignione dla NVidi 1505858[/snapback] czyli to samo co z ATI w HL2 :D Edytowane 20 Czerwca 2005 przez masin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) ja zadam to samo pytanie co ostatnio gramy dzisiaj cosik ? edit: kuknijcie na to : http://www.maxgame.pl/exec.php?SID=11&C=I&P=1113036&skad=wp Edytowane 20 Czerwca 2005 przez masin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 btw: framerte, IQ itd, itp -> 1505808[/snapback]Bardzo ciekawy tescik. btw. nie wierze ze na pirackim kluczu bedzie mozna grac po sieci. moze tylko to wydania pelnej wersji oficjalnie. ciekaw jestem jak gra chodzi na wiekszych mapach niz ta ktora jest w demie. chyba jednak 512mb musze kupic juz teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...