kkNd! Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) o cholera w zyciu nie widzialem tak zajedwabistych map :blink: mapy w Joint Ops były w 90% tak nudne ze na pierwszy rzut oka odechciewalo sie grac, w przypadku bf2 każdą mapę chcę poznać tak dogłębnie jak tę z demka :razz: i rzeczywiście są wielgachne, superhornety i f15 eagle beda mialy pole do popisu :wink: 1507293[/snapback] a mozesz powiedziec jak to sie przeklada na dzialanie gry? bo nie chce kompa specjalnie dla niej modernizowac :D demko chodzilo super w high/medium, mozna sie tego samego spodziewac po tych wielgachnych mapach? :D edit: popatrzylem na sprzet :D pewnie bedzie Ci trudno :-P wiec moze ktos inny powie jak chodzi to na mniej niz giga ramu :D Edytowane 21 Czerwca 2005 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Jak będą duże mapy to 1GB ramu to będzie minimum żeby grać w miare komfortowo , no ale na razie to mój osąd , czekam do piątku i lece kupić gre , albo nie zaczekam do poniedziałku bo wtedy mam ostatni egzamin :sad: a chciałbym go zdać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Nie zauważyłem różnicy, chyba chodzi tak samo jak demo. Śmieszne że najwięcej fps mam jak lece samolotem (teren szybko sie przesuwa i daleki zasieg widzenia). Chyba że ten renderer.drawfps źle pokazuje :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Przy obecnych cenach pamięci DDR 1GB RAMU to powinien być standard najtaniej co widziałem to jakieś noname po 145złza 512 MB ! ! ! ! Powiedział bym że czas pomyśleć o 1,5 GB RAMU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Hej Battlefield 2 nie pójdzie na GeForce 4 Ti4200?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 chopaki leciec do sklepów po gre ;D ktos sie wkurzyl ze w sobote mozna bylo juz pograc w pelna wersje, i jest juz w sklepach normalnie na półkach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 chopaki leciec do sklepów po gre ;D ktos sie wkurzyl ze w sobote mozna bylo juz pograc w pelna wersje, i jest juz w sklepach normalnie na półkach Niby w jakim sklepie tagra , mam nadzieje że nie w Biedronce :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) Hej Battlefield 2 nie pójdzie na GeForce 4 Ti4200?? 1507707[/snapback] Pojdzie po zaaplikowaniu patcha, ale wyglada 2 razy gorzej niz low detail i sa artefakty wiec mozesz sobie smialo darowac. Poszukaj kilkanascie postow wczesniej byly screeny. Edytowane 21 Czerwca 2005 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 chopaki leciec do sklepów po gre ;D ktos sie wkurzyl ze w sobote mozna bylo juz pograc w pelna wersje, i jest juz w sklepach normalnie na półkach :D 1507756[/snapback] pmp powiedz cos :D w jakich sklepach :P fak jeszcze 2 egzaminy mi zostaly a ty mi tu z takim textem wyskakujesz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Empiki/Mediamarkt może prościej będzie zajrzeć na forum.battlefield.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 no to widze, ze sklepy sobie ladna samowolke zrobily jak tylko doszly im dostawy :lol: w polowie juz jest, reszta bedzie miala albo 24 albo 26 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 pyka ktos jeszcze w demo czy wszyscy o nim zapomnieli i czekaja na full?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Pluskwa full juz jest dostępny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 pyka ktos jeszcze w demo czy wszyscy o nim zapomnieli i czekaja na full?? 1508264[/snapback] Czekają na full-a? Dobre... Ludzie już grają w full-a i to zupełnie legalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Patrzyłem dzisiaj servery dema jakoś dziwnie opustoszaly :lol: , ja zaczynam zabawe z BF2 fulla w poniedziałek , po egzaminie szybki skok do Media Markt i juz na pelnym loozie pogramy sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) mi chodzi o ludzi z forum ;) wiem ze full jest dostępny. Poprostu zagrałbym sobie z kims z forum, mam dobry serwerek upatrzony Edytowane 21 Czerwca 2005 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Witam Opłaca się tą gre kupować do mojego kompa ?? ...łącze mam 640kb/s Neostrada , bez limitów !! Opłaca się bo gra troche kosztuje , a nie chciałbym mieć lagów takich jak tu niektórzy piszą, i żeby gra się cieła ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 mozesz smiało kupowac lacze wyrobi i sprzęt też, podstawa to 1GB ramu, jak to sie ma to mozna pykac na AXP2000+ i R9600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Witam Opłaca się tą gre kupować do mojego kompa ?? ...łącze mam 640kb/s Neostrada , bez limitów !! Opłaca się bo gra troche kosztuje , a nie chciałbym mieć lagów takich jak tu niektórzy piszą, i żeby gra się cieła ! Ku*wa, high endowy sprzet i lacze 640kb i sie pytasz czy ci pojdzie i nie bedzie lagow? O_o Sie klepnij w ten pusty leb, nie wiem co chciales tym postem pokazac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Uwielbiam takie teksty... (a'la Trendzik) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 ktoś wcześniej napisał ze na łączu 1Mb są lagi....i widziałem ten wykres , co ktoś zapodał że na GeForce 6800 jest tak mało klatek na sekunde. 120zł piechotą nie chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 No na 6800 nie jest za duzo fps, bedziesz musial troche zjechac z detalami (patrz wykres). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Ale masz problem Trendzik ściągnij demo i przetestuj ale z takim konfigiem i Ty się pytasz to albo kupiłeś ten komputer na promocji w Tesco i nie masz pojęcia co Ci wcisneli , albo się zgrywasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Trendzik wez to na logike - zadna gra nie ma prawa klatkowac na takim konfigu i w zadnej grze nie powinno byc lagow na takim laczu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 jesli u mnie na 9800pro w 1280/960 moge grac na all high + 2aa/4anizo to ty sie naprawde nie masz czego bac lagow na takim samym laczu jak ty nie doswiadczylem, najlepsze serwy mam z pulepem pingu ok 30 [w grze] - w wyszkiwarkach zawsze pokazywal mi okolo 70 dane te pochodza sprzed tygodnia, demo dawno wywalilem i czekam na mody i wtedy kupie fula Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 jak czytam was jak wam chodzi to aż płakać mi się chce :( na moim configu nie da się po prostu grać w 1024x768 4AA & 16AF wszystko na full. liczba klatek od 18 do 40. nie wiem czego to wina wgrywałem juz omegi 4.12 i catalisty 5.6 i nadal zwalnia. Na 5.6 nawet AA nie działa. będę musiał chyba reinstalke systemu zrobić bo cos nie tak jest z B2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 zeby aa dzialal trzeba wlaczyc "zaleznie od aplikacji" i ustawic w grze jakie sie chce, wymuszanie z poziomu windy nic nie daje. Lepiej... jak sie wymusza to w ogole nie dziala, pomimo ustawienia w grze :blink: Nierealny niektorzy za plynne granie uwazaja 22 fps i pozniej plota bzdury :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 (edytowane) Nierealny U mnie na Catalystach 5.6 chodzi nawet AAx8 :) tyle że mam wtedy 15fps :) najlepsze żę są tacy debile dla których owe 15fps to płynność w grze :) Żeby naprawde dobrze pograć że na kartach klasy Radek9800pro z dobrym wynikiem ,celnością itp to trza odpowiednio zjechać z ustawieniami , musi być co najmniej 45 fps ,zalecane powyżej 50fps Przecież to chore to coniektórzy piszą że na tej karcie mają płynność cacy 25fps :) trza mieć nierówno pod sufitem żeby takie bzudry pisać na tak poważnym Formu moje ustawienia: Textury Medium - wcześniej były na High strata okolo 9-10fps Światła cienie Medium reszta na High AAx2 średnio 45fps Edytowane 22 Czerwca 2005 przez magx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 jak czytam was jak wam chodzi to aż płakać mi się chce :( na moim configu nie da się po prostu grać w 1024x768 4AA & 16AF wszystko na full. liczba klatek od 18 do 40. nie wiem czego to wina wgrywałem juz omegi 4.12 i catalisty 5.6 i nadal zwalnia. Na 5.6 nawet AA nie działa. będę musiał chyba reinstalke systemu zrobić bo cos nie tak jest z B2 1508507[/snapback] nie wiem czy to takie dziwne, zerknij pare postow wczesniej gdzie napisalem jak u mnie fpsy wygladaja przy maxymalnych ustawieniach wszystkiego czego sie da i 1024 rozdzialce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 no pogralem troche w fulla, rewelacyjne sa pojazdy, ale to juz widizalem w demie, bardzo mila niespodzianka to spolszczenie gry, w prawdzie mowia po ang, ale napisy sa po pol. Wiem ze cala zabawa w tej grze wtkwi w multi, ale niestety nie mam neta w domu, wiec tylko z bootami so pogrywam, ale gra bedzie idealna na jakies lan - party. co do wymagan, to za cholere nie moge wlaczyc AA, nie wiem czego to jest wina ale u mnie nie chce dzialac, sprawdzalem 3 rodzaje sterow. Obecnie gram w 1800x1440 wszystko na max wlaczone, 0xAA 16xAnizo i najmniej widzialem 35fps a tak caly czas jest 50fps. I mialem pewne problemy z dzwiekiem, gra nagle stanela i w glosikach pisk - musialem reseta walnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...