Skocz do zawartości
kucyk

Battlefield 2

Rekomendowane odpowiedzi

o cholera w zyciu nie widzialem tak zajedwabistych map :blink: mapy w Joint Ops były w 90% tak nudne ze na pierwszy rzut oka odechciewalo sie grac, w przypadku bf2 każdą mapę chcę poznać tak dogłębnie jak tę z demka :razz: i rzeczywiście są wielgachne, superhornety i f15 eagle beda mialy pole do popisu :wink:

1507293[/snapback]

a mozesz powiedziec jak to sie przeklada na dzialanie gry? bo nie chce kompa specjalnie dla niej modernizowac :D demko chodzilo super w high/medium, mozna sie tego samego spodziewac po tych wielgachnych mapach? :D

edit: popatrzylem na sprzet :D pewnie bedzie Ci trudno :-P wiec moze ktos inny powie jak chodzi to na mniej niz giga ramu :D

Edytowane przez 4ever_anarchy_soldier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej Battlefield 2 nie pójdzie na GeForce 4 Ti4200??

1507707[/snapback]

Pojdzie po zaaplikowaniu patcha, ale wyglada 2 razy gorzej niz low detail i sa artefakty wiec mozesz sobie smialo darowac. Poszukaj kilkanascie postow wczesniej byly screeny.

Edytowane przez ath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chopaki leciec do sklepów po gre ;D ktos sie wkurzyl ze w sobote mozna bylo juz pograc w pelna wersje, i jest juz w sklepach normalnie na półkach :D

1507756[/snapback]

pmp powiedz cos :D w jakich sklepach :P fak jeszcze 2 egzaminy mi zostaly a ty mi tu z takim textem wyskakujesz :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Opłaca się tą gre kupować do mojego kompa ?? ...łącze mam 640kb/s Neostrada , bez limitów !!

Opłaca się bo gra troche kosztuje , a nie chciałbym mieć lagów takich jak tu niektórzy piszą, i żeby gra się cieła !

Ku*wa, high endowy sprzet i lacze 640kb i sie pytasz czy ci pojdzie i nie bedzie lagow? O_o Sie klepnij w ten pusty leb, nie wiem co chciales tym postem pokazac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli u mnie na 9800pro w 1280/960 moge grac na all high + 2aa/4anizo to ty sie naprawde nie masz czego bac

lagow na takim samym laczu jak ty nie doswiadczylem, najlepsze serwy mam z pulepem pingu ok 30 [w grze] - w wyszkiwarkach zawsze pokazywal mi okolo 70

dane te pochodza sprzed tygodnia, demo dawno wywalilem i czekam na mody i wtedy kupie fula

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak czytam was jak wam chodzi to aż płakać mi się chce :(

na moim configu nie da się po prostu grać w 1024x768 4AA & 16AF wszystko na full. liczba klatek od 18 do 40.

nie wiem czego to wina wgrywałem juz omegi 4.12 i catalisty 5.6 i nadal zwalnia. Na 5.6 nawet AA nie działa. będę musiał chyba reinstalke systemu zrobić bo cos nie tak jest z B2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zeby aa dzialal trzeba wlaczyc "zaleznie od aplikacji" i ustawic w grze jakie sie chce, wymuszanie z poziomu windy nic nie daje. Lepiej... jak sie wymusza to w ogole nie dziala, pomimo ustawienia w grze :blink: Nierealny niektorzy za plynne granie uwazaja 22 fps i pozniej plota bzdury :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nierealny

U mnie na Catalystach 5.6 chodzi nawet AAx8 :) tyle że mam wtedy 15fps :)

najlepsze żę są tacy debile dla których owe 15fps to płynność w grze :)

Żeby naprawde dobrze pograć że na kartach klasy Radek9800pro z dobrym wynikiem ,celnością itp to trza odpowiednio zjechać z ustawieniami ,

musi być co najmniej 45 fps ,zalecane powyżej 50fps

Przecież to chore to coniektórzy piszą że na tej karcie mają płynność cacy 25fps :) trza mieć nierówno pod sufitem żeby takie bzudry pisać na tak poważnym Formu

moje ustawienia:

Textury Medium - wcześniej były na High strata okolo 9-10fps

Światła cienie Medium

reszta na High

AAx2

średnio 45fps

Edytowane przez magx2k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak czytam was jak wam chodzi to aż płakać mi się chce :(

na moim configu nie da się po prostu grać w 1024x768 4AA & 16AF wszystko na full. liczba klatek od 18 do 40.

nie wiem czego to wina wgrywałem juz omegi 4.12 i catalisty 5.6 i nadal zwalnia. Na 5.6 nawet AA nie działa. będę musiał chyba reinstalke systemu zrobić bo cos nie tak jest z B2

1508507[/snapback]

nie wiem czy to takie dziwne, zerknij pare postow wczesniej gdzie napisalem jak u mnie fpsy wygladaja przy maxymalnych ustawieniach wszystkiego czego sie da i 1024 rozdzialce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no pogralem troche w fulla, rewelacyjne sa pojazdy, ale to juz widizalem w demie, bardzo mila niespodzianka to spolszczenie gry, w prawdzie mowia po ang, ale napisy sa po pol. Wiem ze cala zabawa w tej grze wtkwi w multi, ale niestety nie mam neta w domu, wiec tylko z bootami so pogrywam, ale gra bedzie idealna na jakies lan - party.

co do wymagan, to za cholere nie moge wlaczyc AA, nie wiem czego to jest wina ale u mnie nie chce dzialac, sprawdzalem 3 rodzaje sterow. Obecnie gram w 1800x1440 wszystko na max wlaczone, 0xAA 16xAnizo i najmniej widzialem 35fps a tak caly czas jest 50fps. I mialem pewne problemy z dzwiekiem, gra nagle stanela i w glosikach pisk - musialem reseta walnac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi