Sewer Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Wpadajcie do PLAY'a na potocka 14/3 i macie BF2 za 118. AndyN to rzut beretem od pl wilsona! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Wpadajcie do PLAY'a na potocka 14/3 i macie BF2 za 118. AndyN to rzut beretem od pl wilsona! 1513353[/snapback] Tak, widziałem. Niech tylko pensję dostanę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcyse Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Ja tez mam juz orginal ale mam taki problem po skonczonej parti zawsze wywala mnie z serwera i musze szukac innego nie wiem co jest nie tak i to na kazdym serwerze kiedy skonczy sie rozgrywka to nastepna mi sie nie laduje tylko wywala do menu ?? :mur: a teraz mam taki problem ze firewall nie pozwla sie polaczyc 1511713[/snapback] To jest problem wszystkich serwerow na linuxie, sam taki utworzyłem i tez ludzi wywala przy kazdej zmianie mapy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 no to sie pomyliłem o 30 zł :ploom: ake driv3r coś tani, chyba wiedzą że sie i tak nie sprzeda, chociarz, jakieś 20 gnojków sie tam kręciło ;] a i mówie o nowym empiku w promenadzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 No ja sie wlasnie przymierzam do BF 2 ale nie wiem czy moj sprzet pociagnie... 2200 MHz / 1 gb ramu i radeon 9600 pro - da rade ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 POCIAGNIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 2200 MHz / 1 gb ramu i radeon 9600 pro Całkiem komfortowo można pograć W Empiku zawsze są gry drogie , ja kupiłem w Media Markt w czwartek za 119 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 a u mnie w mediaku po 109 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Założyłem sobie konto. Zacząłem grać w multiplayera. Zaczynam grać i po krótkiej chwili Punkbuster wywala mnie z planszy bo "No packet flow" O co chodzi? To moje łącze wifi jest słabe czy jak? Coś można poradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Ja za to mam problem z pingiem :( praktycznie zawsze no connected lub ping rzędu 500-999 :( Nie wiem co jest nie tak w Call of Duty mam ping od 70 do 120. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 No ja sie wlasnie przymierzam do BF 2 ale nie wiem czy moj sprzet pociagnie... 2200 MHz / 1 gb ramu i radeon 9600 pro - da rade ? 1513420[/snapback] Jak moze nie dac rade ? Nie dosc,ze da to jeszcze pociagnie ze wszystkim na max,bedize Ci nawet plynniej chodzil niz u mnie bo nie bedziesz mial zadnych doczytek,a ja mam ok 10s doczytek i w momencie uzycia dzialek albo pojazdow i tez tylko na poczatq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 (edytowane) Jak moze nie dac rade ? Nie dosc,ze da to jeszcze pociagnie ze wszystkim na max,bedize Ci nawet plynniej chodzil niz u mnie bo nie bedziesz mial zadnych doczytek,a ja mam ok 10s doczytek i w momencie uzycia dzialek albo pojazdow i tez tylko na poczatq 1513608[/snapback] Jak może mu to płynnie chodzić na R9600, no chyba że w 640x480! :lol: Poczytaj troszkę temat i popatrz co kto ma i jak chodzi BF2 na tych maszynach, a dopiero potem pisz jakieś opinie. Do tekstur HIGH wymagany jest naprawdę potężny komp. z duuużą ilością ram-u. Edytowane 24 Czerwca 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Kto tu coś pił ? Mój kumpel AMD athlon 2500+ nie kręcony RADEON 9000PRO 800x600 wszystko na średnie. Człowieku! Zastanów się co ty mówisz :| 1513630[/snapback] Nie mówisz tylko piszesz... Niech ten Twój kumpel przestawi wszystko na HIGH - o tym tu mowa i się chłop lekko zdziwi. High, a medium to zupełna inna bajka, na high tekstury to już nie zabawki i potrafią zrobić z dysku prawdzią "wirówkę", no chyba że ktoś ma min. 1GB pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 :banana: 217.153.176.162 :banana: Zapraszam na Server Mój i użytkownika "Rumcyse" , PB wyłączony ponieważ co chwile kogoś wywala :| ZAPRASZAMY! 1513625[/snapback] Cashasty, jesteś pewien tego IP. Nie mogę się z nim połączyć :( Wbiłem się na jakiś serwer, który nie wymagał PunkBustera. Część kolesi to jakaś dziecinada. Qrwa, strzelają w plecy swoim, walą z rakiet w swoje samoloty i helikoptery. Co to, qrwa, jest??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Boxter,demo odalilem ze wszystkim na maxa w 1024 i bylo super plynnie tylk odogrywalo w tych miejscac co mowilem a tak to super plynnie a to wcale nie taki mocny dzisiaj komp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 zapytam, bo przygladajac sie dyskusji nie zalazłem odpowiedzi. Zmienilo sie cos w full wersji BF2 co do kart GF 4 Ti? Dokładnie chodzi mi o to czy gra ruszy bez tego patch-a do kart bez PS1.4 Fajnie zeby gra choc na low ruszlya bo z tym patche granie jest niemozliwe. 1513141[/snapback] wiem ze tu wszyscy maja 1G ramu i super karty, ale moze ktos odpowiedzec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 już 3 osoby weszły! ZAPRASZAM! 1513758[/snapback] Ale jeśli mam demo to zaloguję się na ten serwer? W tej grze mój nick to: and777rew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 niestety się nie zalogujesz :( 1513780[/snapback] A jak długo ten serwer będzie istniał? Może niedługo będę miał pełną wersję :) No bo to, co zobaczyłem, to jakaś kpina :mur: Lotniskowiec USA. Ustawiła się kolejka chcących wsiąść do Cobry. Dwóch pierwszych się załapało, to pozostali zaczęli to tego helikoptera strzelać :blink: No skoro ja nie wsiadłem, to inni też nie skorzystają .... :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 KONIEC KOORWA! KONIEC! ŻADNA FIRMA JUŻ NA MNIE NIE ZAROBI! CO ZA GNOJE! :[ Wypuścili demko, które ładnie śmigało. W grze ustawiam to samo I SIE NIE DA GRAĆ. No dobra, zmieniam na medium a tu nadal chodzi gorzej niż demo na all high + AA. Nie wytrzymam. Co za oszusci i naciągacze. Nawet przegladarki nie naprawili a gra sie wiesza czesto. Nie wyrobie :[[[[[[[[[ Jeszcze te skoki przeciwników 0_o. Patologia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foofight Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 (edytowane) no pieknie jest, mapy duze i ciekawe, ludzie potrafia juz wspoldzialac w skladach, jak sie trafi na porzadny serwer to jest wojna ze ho ho... nie wiem na co narzekacie ale pelna chodzi mi jak demo czyli plynnie bez doczytywania na high i aa x4, na laczu 256kB mam przyzwoite pingi (50-90), poczekajcie dopiero dzis polaska premiera :) bedzie duzo polskich serwow i dobre pingi no i pare patchy pewnie tez ;) jest 3:34 a ja dopiero skonczylem grac i to tylko dlatego ze jutro na 10 mam egzamin :> dawno mnie tak nic nie zabralo, polecam ps. sterowniki 77.30 dobrze sobie radza, moze nie macie i dlatego jakies jazdy ? Edytowane 25 Czerwca 2005 przez foofight Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Ci co tak nażekają to chyba jacyś siacy niedouczeni chyba. Oglądałem fulla na 2 kompach , zero problemów !!! na jednym ostro wykręcony Radek9800pro/XT na drugim GF6800GT , niech ci co tak bluzgajana BF2 sie wezmą do kupy i zaczną czytać na Tweaku jak sobie dobry system sprawić :) albo dajcie komuś niech wam poinstaluje jak sami potraficie sobie spapraći potem nażekać nontop :) Niestety z pewnych względów nei mogę u siebie pirata zainstalić :/ Ale demko śmiga w High/\Medium aż miło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 KONIEC KOORWA! KONIEC! ŻADNA FIRMA JUŻ NA MNIE NIE ZAROBI! CO ZA GNOJE! :[ Wypuścili demko, które ładnie śmigało. W grze ustawiam to samo I SIE NIE DA GRAĆ. No dobra, zmieniam na medium a tu nadal chodzi gorzej niż demo na all high + AA. Nie wytrzymam. Co za oszusci i naciągacze. Nawet przegladarki nie naprawili a gra sie wiesza czesto. Nie wyrobie :[[[[[[[[[ Jeszcze te skoki przeciwników 0_o. Patologia. 1513824[/snapback] Snake masz 512 ramu? Jesli tak to pewnie dlatego masz problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Na demku nie ma się co wzorować , Full to zupełnie inna bajka , chodzi płynniej niż demo , lepiej zaprojektowane mapy , mniej sprzętu ciężkiego a większe pole do popisu dla piechociarzy , lepsza celność z broni palnej. Pingi na serwerach bardzo przyzwoite około 30-50 gram praktycznie bez przycinek. Ludzie coraz lepeij sobie radzą , oczywiście zdarzają się lamki uprawiające Team Kill ale najczęściej szybko kończą Kickiem z servera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Ja dzis sie zaopatrzylem i zobacze ale z tego co mowicie to powinno ladnie dzialac w jakis medium na 1024x768. Szczegolnie ze grafika tez jest troszke krecona i jest jakies 10% szybsza niz standartowy radeon 9600 PRO [powiedzmy ze jak XT] wiec mysle ze pociagnie... Ale dam znac dokladnie jak stestuje conajmniej 2-3 godzinki grania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Server będzie stał dłuuuuuuugo :) 1513799[/snapback] to suuper! za jakąs godzine, moze półtora postaram sie wbic, ewentualnie bede bankowo na wieczór. tak dla małego wyjasnienia gram na medium detalach w 800x600 AA2x. Nic nie chrupie, ping mam miedzy 25-50. Na monitorze 15 cali wyglada spoko. Wszystko to co z podpisu, specjalnie przed wczoraj dorzuciłem ta kostke 256MB zeby juz to jakos w med działało (okazyjnie za 30zł kupiłem) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Snake masz 512 ramu? Jesli tak to pewnie dlatego masz problem. 1513845[/snapback] EEE tam, sranie w banie ;) W demo czesałem od dnia jego premiery do dnia rozfoliowania full BF2. Nie miałem żadnych problemów. Grałem na all High i tylko tekstury na medium. Nawet AA było właczone i to przy rozdzialce 1024x768. Teraz schodze nawet z wszystkim detalami do medium i nadal gra chodzi gorzej niż demo :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Musisz mieć coś pochrzanione w systemie. U mnie jak i u większości osób full chodzi troszkę lepiej niż demko. A ramu tak czy siak masz mało :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pudi Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 (edytowane) Mam od wczoraj zakonczylem testy i jest duzooo lepiej niz w demie Dobra u mnie jest tak na: XP Mobile 2620Mhz 1,5 Gb ramu GF 6600GT (600/1200) smiga jakies 20-60 kl/s (zalezy od zadymy) wszystko na high, tekstury tez 1280x960 2xAA 8xAnizo wiec nie ma na co nazekac, WSZYSTKO ZALEZY OD STEROW!!! 77.30 MINIMUM najlepiej 77.72 im nowsze tym szybciej ;] btw 1,5 Gb ramu daje wyrazna poprawe wzgledem 1 Gb, choc i tak na poczatku przez pierwsze 3-4 min zanim sie wsio doczyta jest totalna masakra ;D szkoda tylko ze jest malo dobrych angielskich serwerow, bo do polski mam za daleko ;] btw: jak sie lata tym helikopterem ?? !!! ;] Edytowane 25 Czerwca 2005 przez Pudi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 mam 1GB ramu i zacina przez pierwsze 5 sekund po loadingu wszystko zależy od konfiguracji, a przede wszystkiem od hdd... co do gry to jest wypas, dobrze, że od wczoraj można wbijać wszędzie [; dzisiaj grałem od 9 do 13 i kce więcej!... a nie mogę bo jestem w pracy ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 POLECAM POLSKI SERV: UKF (wpiszcie sobie "ukf" w mini wyszukiwarce) grałem na nim od 8:00 PM - 4:00 AM (21-4 rano), zero lagów itp... atmosferka gites ;) w końcu Polacy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...