Skocz do zawartości
kucyk

Battlefield 2

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tez mam juz orginal ale mam taki problem po skonczonej parti zawsze wywala mnie z  serwera i musze szukac innego nie wiem co jest nie tak i to na kazdym serwerze kiedy skonczy sie rozgrywka to nastepna mi sie nie laduje tylko wywala do menu ??  :mur:

a teraz mam taki problem ze firewall nie pozwla sie polaczyc

1511713[/snapback]

To jest problem wszystkich serwerow na linuxie, sam taki utworzyłem i tez ludzi wywala przy kazdej zmianie mapy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja sie wlasnie przymierzam do BF 2 ale nie wiem czy moj sprzet pociagnie...

2200 MHz / 1 gb ramu i radeon 9600 pro - da rade ?

1513420[/snapback]

Jak moze nie dac rade ? Nie dosc,ze da to jeszcze pociagnie ze wszystkim na max,bedize Ci nawet plynniej chodzil niz u mnie bo nie bedziesz mial zadnych doczytek,a ja mam ok 10s doczytek i w momencie uzycia dzialek albo pojazdow i tez tylko na poczatq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak moze nie dac rade ? Nie dosc,ze da to jeszcze pociagnie ze wszystkim na max,bedize Ci nawet plynniej chodzil niz u mnie bo nie bedziesz mial zadnych doczytek,a ja mam ok 10s doczytek i w momencie uzycia dzialek albo pojazdow i tez tylko na poczatq

1513608[/snapback]

Jak może mu to płynnie chodzić na R9600, no chyba że w 640x480! :lol:

Poczytaj troszkę temat i popatrz co kto ma i jak chodzi BF2 na tych maszynach, a dopiero potem pisz jakieś opinie. Do tekstur HIGH wymagany jest naprawdę potężny komp. z duuużą ilością ram-u.

Edytowane przez Boxster

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto tu coś pił ?

Mój kumpel

AMD athlon 2500+ nie kręcony

RADEON 9000PRO

800x600 wszystko na średnie.

Człowieku!

Zastanów się co ty mówisz :|

1513630[/snapback]

Nie mówisz tylko piszesz...

Niech ten Twój kumpel przestawi wszystko na HIGH - o tym tu mowa i się chłop lekko zdziwi. High, a medium to zupełna inna bajka, na high tekstury to już nie zabawki i potrafią zrobić z dysku prawdzią "wirówkę", no chyba że ktoś ma min. 1GB pamięci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:banana:    217.153.176.162  :banana:

Zapraszam na Server Mój i użytkownika "Rumcyse" , PB wyłączony ponieważ co chwile kogoś wywala :|

ZAPRASZAMY!

1513625[/snapback]

Cashasty, jesteś pewien tego IP. Nie mogę się z nim połączyć :(

Wbiłem się na jakiś serwer, który nie wymagał PunkBustera. Część kolesi to jakaś dziecinada. Qrwa, strzelają w plecy swoim, walą z rakiet w swoje samoloty i helikoptery. Co to, qrwa, jest??!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boxter,demo odalilem ze wszystkim na maxa w 1024 i bylo super plynnie tylk odogrywalo w tych miejscac co mowilem a tak to super plynnie a to wcale nie taki mocny dzisiaj komp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zapytam, bo przygladajac sie dyskusji nie zalazłem odpowiedzi.

Zmienilo sie cos w full wersji BF2 co do kart GF 4 Ti?

Dokładnie chodzi mi o to czy gra ruszy bez tego patch-a do kart bez PS1.4

Fajnie zeby gra choc na low ruszlya bo z tym patche granie jest niemozliwe.

1513141[/snapback]

wiem ze tu wszyscy maja 1G ramu i super karty,

ale moze ktos odpowiedzec?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety się nie zalogujesz :(

1513780[/snapback]

A jak długo ten serwer będzie istniał? Może niedługo będę miał pełną wersję :)

No bo to, co zobaczyłem, to jakaś kpina :mur:

Lotniskowiec USA. Ustawiła się kolejka chcących wsiąść do Cobry. Dwóch pierwszych się załapało, to pozostali zaczęli to tego helikoptera strzelać :blink: No skoro ja nie wsiadłem, to inni też nie skorzystają .... :mur: :mur: :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KONIEC KOORWA! KONIEC! ŻADNA FIRMA JUŻ NA MNIE NIE ZAROBI! CO ZA GNOJE! :[

Wypuścili demko, które ładnie śmigało. W grze ustawiam to samo I SIE NIE DA GRAĆ. No dobra, zmieniam na medium a tu nadal chodzi gorzej niż demo na all high + AA. Nie wytrzymam. Co za oszusci i naciągacze. Nawet przegladarki nie naprawili a gra sie wiesza czesto. Nie wyrobie :[[[[[[[[[

Jeszcze te skoki przeciwników 0_o. Patologia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no pieknie jest, mapy duze i ciekawe, ludzie potrafia juz wspoldzialac w skladach, jak sie trafi na porzadny serwer to jest wojna ze ho ho...

nie wiem na co narzekacie ale pelna chodzi mi jak demo czyli plynnie bez doczytywania na high i aa x4, na laczu 256kB mam przyzwoite pingi (50-90), poczekajcie dopiero dzis polaska premiera :) bedzie duzo polskich serwow i dobre pingi no i pare patchy pewnie tez ;)

jest 3:34 a ja dopiero skonczylem grac i to tylko dlatego ze jutro na 10 mam egzamin :> dawno mnie tak nic nie zabralo, polecam

ps. sterowniki 77.30 dobrze sobie radza, moze nie macie i dlatego jakies jazdy ?

Edytowane przez foofight

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ci co tak nażekają to chyba jacyś siacy niedouczeni chyba.

Oglądałem fulla na 2 kompach , zero problemów !!!

na jednym ostro wykręcony Radek9800pro/XT na drugim GF6800GT ,

niech ci co tak bluzgajana BF2 sie wezmą do kupy i zaczną czytać na Tweaku

jak sobie dobry system sprawić :) albo dajcie komuś niech wam poinstaluje jak sami potraficie sobie spapraći potem nażekać nontop :)

Niestety z pewnych względów nei mogę u siebie pirata zainstalić :/

Ale demko śmiga w High/\Medium aż miło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KONIEC KOORWA! KONIEC! ŻADNA FIRMA JUŻ NA MNIE NIE ZAROBI! CO ZA GNOJE! :[

Wypuścili demko, które ładnie śmigało. W grze ustawiam to samo I SIE NIE DA GRAĆ. No dobra, zmieniam na medium a tu nadal chodzi gorzej niż demo na all high + AA. Nie wytrzymam. Co za oszusci i naciągacze. Nawet przegladarki nie naprawili a gra sie wiesza czesto. Nie wyrobie :[[[[[[[[[

Jeszcze te skoki przeciwników 0_o. Patologia.

1513824[/snapback]

Snake masz 512 ramu? Jesli tak to pewnie dlatego masz problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na demku nie ma się co wzorować , Full to zupełnie inna bajka , chodzi płynniej niż demo , lepiej zaprojektowane mapy , mniej sprzętu ciężkiego a większe pole do popisu dla piechociarzy , lepsza celność z broni palnej.

Pingi na serwerach bardzo przyzwoite około 30-50 gram praktycznie bez przycinek.

Ludzie coraz lepeij sobie radzą , oczywiście zdarzają się lamki uprawiające Team Kill ale najczęściej szybko kończą Kickiem z servera

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dzis sie zaopatrzylem i zobacze ale z tego co mowicie to powinno ladnie dzialac w jakis medium na 1024x768. Szczegolnie ze grafika tez jest troszke krecona i jest jakies 10% szybsza niz standartowy radeon 9600 PRO [powiedzmy ze jak XT] wiec mysle ze pociagnie...

Ale dam znac dokladnie jak stestuje conajmniej 2-3 godzinki grania :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Server będzie stał dłuuuuuuugo :)

1513799[/snapback]

to suuper! za jakąs godzine, moze półtora postaram sie wbic, ewentualnie bede bankowo na wieczór.

tak dla małego wyjasnienia gram na medium detalach w 800x600 AA2x. Nic nie chrupie, ping mam miedzy 25-50. Na monitorze 15 cali wyglada spoko. Wszystko to co z podpisu, specjalnie przed wczoraj dorzuciłem ta kostke 256MB zeby juz to jakos w med działało (okazyjnie za 30zł kupiłem) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snake masz 512 ramu? Jesli tak to pewnie dlatego masz problem.

1513845[/snapback]

EEE tam, sranie w banie ;) W demo czesałem od dnia jego premiery do dnia rozfoliowania full BF2. Nie miałem żadnych problemów. Grałem na all High i tylko tekstury na medium. Nawet AA było właczone i to przy rozdzialce 1024x768. Teraz schodze nawet z wszystkim detalami do medium i nadal gra chodzi gorzej niż demo :F

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam od wczoraj zakonczylem testy i jest duzooo lepiej niz w demie

Dobra u mnie jest tak na:

XP Mobile 2620Mhz

1,5 Gb ramu

GF 6600GT (600/1200)

smiga jakies 20-60 kl/s (zalezy od zadymy)

wszystko na high, tekstury tez

1280x960 2xAA 8xAnizo

wiec nie ma na co nazekac, WSZYSTKO ZALEZY OD STEROW!!! 77.30 MINIMUM najlepiej 77.72 im nowsze tym szybciej ;] btw 1,5 Gb ramu daje wyrazna poprawe wzgledem 1 Gb, choc i tak na poczatku przez pierwsze 3-4 min zanim sie wsio doczyta jest totalna masakra ;D

szkoda tylko ze jest malo dobrych angielskich serwerow, bo do polski mam za daleko ;]

btw: jak sie lata tym helikopterem ?? !!! ;]

Edytowane przez Pudi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam 1GB ramu i zacina przez pierwsze 5 sekund po loadingu

wszystko zależy od konfiguracji, a przede wszystkiem od hdd...

co do gry to jest wypas, dobrze, że od wczoraj można wbijać wszędzie [;

dzisiaj grałem od 9 do 13 i kce więcej!... a nie mogę bo jestem w pracy ;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi