zavader Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Taaaa... "Piraty chodza tylko na kartach NVIDIA... ATI ma zabezpieczenia i mozna na tych kartach grac tylko w oryginaly" Piekne teorie tu wychodza. przynajmniej większosc ludzi na to narzekaA to brzmi jak wypowiedz pana handlujacego piratami. Ze niby mu sie klienci skarza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 odezwal sie wielki fan ATI - odpaliles to i już przeciwko mnie :P na każdym forum zauważyłem że ludzie mają problemy z grą a posiadają karty ATI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 na każdym forum zauważyłem że ludzie mają problemy z grą a posiadają karty ATI. Kwestia sterownikow. Ale ladnie to zostalo po prostu polaczone z teoria o piratach ;] Masz pirata i ATI - nie pograsz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 odezwal sie wielki fan ATI - odpaliles to i już przeciwko mnie :P na każdym forum zauważyłem że ludzie mają problemy z grą a posiadają karty ATI. 1515810[/snapback] nie ośmieszaj sie już dziecko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) Co niektórzy wykazują się wysokim poziomem ignorancji. Nie wiem jak inni, ale u mnie na 9800SE@PRO nie ma żadnych problemów u kumpla z 9800PRO też nie i nawet na 8500 nie ma problemów, więc nie wiem jakie można miec problemy z odpaleniem tej gry (polecam reinstal sytemu + nowe stery = bedzie działac). Reinstal systemy polecam u kumpla było tak, że wywalało go z serwer i pisało coś o punkbusterze, wysłał maila do EA odpisali mu, że ma słabe łącze (2 Mbit Dialog), przeinstalowal system wrzucil nowe catalysty i działa bez problemu. Edytowane 26 Czerwca 2005 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Ja polecam kupowanie oryginalow. Jak sie kupuje u mniej oficjalnych dystrybutorow, to potem kfiatki wychodza... Pozdrawiam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgadzam się pewnie niedługo wyjdzie patch, już widze jak bedą siedzieli na emulu żeby zassac scrackowanego patcha (przynajmniej na jakiś czas się serwery zwolnią i bedzie można pograc w lepszych warunkach). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hospes Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Ale wy sie lubicie użerać ze sobą :? lepiej powiedzcie gdzie dzisiaj gramy :wink: bo ten serwerek co ktoś tu jakis czas podał jest ok : 193.219.28.143 UKF czy jakos tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Ej, wy tak piszecie, ze sie tnie na sprzetach niezlych - a ja mam pytanie. Jak by u mnie to chodzilo (i na jakich detalach)? Sprzet jak z podpisu... PS. Nie dlugo kupuje RAM ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Ej, wy tak piszecie, ze sie tnie na sprzetach niezlych - a ja mam pytanie. Jak by u mnie to chodzilo (i na jakich detalach)? Sprzet jak z podpisu... PS. Nie dlugo kupuje RAM ;p 1516011[/snapback] Pograsz, ale gdzieś w tych okolicach: 800x600 LOW - 256MB RAM; 800x600 MEDIUM - 512MB RAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) hospes może tak po 22:00 wtedy sie najlepiej gra... Edytowane 26 Czerwca 2005 przez dbedzard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) Pograsz, ale gdzieś w tych okolicach: 800x600 LOW - 256MB RAM; 800x600 MEDIUM - 512MB RAM. 1516018[/snapback] 800x600 medium 512MBram pogra ale tylko z botami (16 players) Na 32 playerów jest doczytywanie, a to cholernie laguje gre nawet jesli jest niski ping Edytowane 26 Czerwca 2005 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 O co codzi z tym powaleniem systemu na X800XL? Kucyk na jakich sterach latasz? README było pisane: "Battlefield 2™ w1.0 Plik Przeczytaj 9 kwietnia 2005" więc X800XL był już jakiś czas na rynku ... Dodam tylko, że gra zaczyna się ładować, pojawia się czarny ekran i wraca do Windy :( 1515653[/snapback] Ustaw sobie odświeżanie w 800x600 na 60Hz i nie będzie Ci się wykładać. Na przyszłość czytaj zagraniczne fora, a w szczególności te na ea forums ;-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 a na moim sprzęcie 1024x768 4xAA, wszystkie detale Max, sie potrafi przycinać :/ [ciach!]o nie engine :) ale to nic :))) gra miód Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 jakie trzeba miz min. lacze zeby pograc w BF2 bez lagow na necie??(oczyswiscie chodzi mi ile kb/s) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomo_78 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Shake - dzięki - okazałeś się wujkiem dobra-rada - wszystko działa - jeszcze raz THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 ponawiam moje pytanie: czy można usunąć aktualne konto i stworzyc nowe o tej samej nazwie? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 grac mozna na 256kbs [kolega kotry juz kupil ma takie lacze i mowi, ze pingi do niektorych polskich serwow bywaja i w okolicach 30] ps. dla graczy singleplayer - znajdzcie w plikach plik aidefault - i zastosujcie sie do instrukcji - pozwoli wam to grac na mapach 16playerowych z ustalona przez was iloscia botow 2 uwagi: boty ssa cpu, bez 2ghz+ nie odpalac wiecej niz 30! a i tak pewnie bedzie ciac kiedy bedzie na raz wiecej niz 10 postaci druga uwaga - NIE DA sie [narazie] odpalic map 32 i 64 players - powod jest prosty, nie ma map dla AI dla tych wersji. sa puste druga sprawa - patrz wyzej - pewnie 1% graczy ma kompy ktore pociagna 64boty bez stresow w wawie wojna cenowa na bf2 - czekam az zejda do 100 zeta i kupie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) ja gram na neo128 i na niektórych rankingowych serwerach bywają nawet pingi 60-70, jest też dużo zagranicznych z pingami poniżej 60, czyli nie jest tak źle :razz: Edytowane 26 Czerwca 2005 przez Bogdan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) Odnośnie wymagań łącza ,to kumpel w kafeji poustawiał na serverze ograniczenia dla 3 kompów z zainstalowanym BF2 full.ver na wyjściu (upload) 15 KB/s na wejściu (download) 40 KB/s i gra sie wyśmienicie ,na 2-3 serverach pingi rzędu 40-50 ponoć mimimum upload potrzebny do płynnej gry to 10KB/s niestety nie mam tego jak sprawdzić Jeśli ktoś wie coswiećej ,to prosze sie podzielić No to że na NEO 128 można dobrze pograć z pingami 60 to mnie trochę zdziwiło , przecież tam max transfer to jakieś 16-17 KB/s >????? Edytowane 26 Czerwca 2005 przez magx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Gry nie wymagają dużego transferu tylko krótkich czasów przesyłu. Przykład mój własny. Jakiś czas temu miałem ISDN (transfery w okolicach 8KB/s) a ping miałem niższy niż znajomy z stałką (osiedlówka 2Mbit) czy inny z Neo640. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Pluskwa - nie przesadzasz? Koles mowi ze na medium z 512 DDR Ramem pogram, a ty gadasz ze z BOT'ami... przeciez moj sprzet nie jest zly (podpis) - to co? Ta gra chodzi tylko na Athlon 64 1 GB Ramu, 256/256 karta graf? Nie no, kto by robil gre tylko pod takie sprzety (chyba nikt ;/) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Czy do sterowania samolotów i helikopterów można użyć joysticka? Jak to zrobić? Mam demo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hassanbey Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) MAM DUŻA PROBLEMA!!!! - sorki że krzyczę Gra qpiona, zainstalowana, nowiutkie stery.....w singiel smiga az miło (nie ma co porównywac do 1942 to sa po prostu dwie rózne gry) jednak....:( odpalam grę w trybie multi wchodze w opcje WIELOSOBOWA iiii..... :mur: koniec gry :( :mur: gra wczytuje parę serwerów i na tym koniec Mycha chodzi, muza gra ale nic więcej nie moge zrobić oprócz trzech króli CTRL+ALT+END i skilowac grę bo zero odruchów Sprzęt jak w podpisie, system Win XP Prof + all łatki oprócz SP2 A miałem nadzieję zawalic dzisiaj nockę buuuuuu...... EDIT Jeszcze jedno - po skilowaniu gry w procesach pozostaje cos takiego jeszcze ~e5.0001 Czy montujecie GAMESPY wraz z grą ? Edytowane 26 Czerwca 2005 przez hassanbey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Ja mam nastepujacy problem - tyle ze z demem: odpalam gre - czarny ekran przed 2 sekundy - powrot do pulpitu. To samo mam z betą FEAR. Wszystko inne smiga. Nie mam SP2. Ale mam SP1 :D Moze to byc przyczyna? Czekam na sugestie. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 BF2 na 800XL będzie śmigać jak ta lala tylko żebyś sobie systemu nie skopał jak co inni posiadacze tej grafy 1515581[/snapback] a w jaki sposób Ci inni to zrobil - tak z ciekawości pytam? :? 1515604[/snapback] ja tez sie przyłączam do kucyka możesz odpowiedzieć na pytanie ?? Ja mam nastepujacy problem - tyle ze z demem: odpalam gre - czarny ekran przed 2 sekundy - powrot do pulpitu. To samo mam z betą FEAR. Wszystko inne smiga. Nie mam SP2. Ale mam SP1 :D Moze to byc przyczyna? Czekam na sugestie. Pozdr 1516896[/snapback] wina leży po stronie kodeków !! miałem to samo skasowałem kodeki i giery chodzą Sprawdźcie może u was to tez pomorze. Jak nie chcecie zmieniać kodeków to skasujcie w katalogu F:\Gry\Battlefield 2\mods\bf2\Movies filmiki nie napisze wam jakie bo już skasowałem :) ale zostały mi te trzy Legal.bik menu.bik menu_loggedin.bik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Hmm usunalem kodeki (mialem k-lite megacodec pack 1.25). Usunalem filmiki. Ani jedno nie pomoglo, ani drugie, chyba ze cos jeszcze zostalo z codecow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 filmiki sa w binku - wiec kodeki nie maja nic do tematu. filmiki mozna swoja droga wywalic, ale one maja ZERO wspolnego z kodekami [poczytaj sobie o RAD Game Tools] z drugiej strony, hipoteza nie jest bezpodstawna - mialem to samo z jakas inna gra, musialem wylaczyc postprocessing w ffdshow :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Ja mialem jazde z kodekami i San Andreas. Co do B2 to zainstalowalem nowa winde, nie ladowalem sp2. Gierka chodzi miodzik po kilka godzin (szkoda ze to nie ja gram :( ). Dla lepszego grania radze powywalac wszystko z tla windowsa co ma cos wspolnego z internetem. Jedno mnie tylko wpienia. Czemu gra sie wywala na 2GB ramu :| Ram niepodkrecony :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 nic sie nie wywala :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...