dbedzard Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 (edytowane) fajnie, przeleciało przez kabine :) też tak mialem ale z pancernikiem :/ w końcu tam jest dziura ;) Edytowane 1 Lipca 2005 przez dbedzard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 E tam, ja nie mam nigdy żadnego problemu z dostaniem sie na serwer rankingowy. Najtrudniej jest na 64-miejscowe. Już jestem lance corporal (odblokowałem g36c broń dla specops) mam od cholery medali, odznaczen i 4 naszywki :P 1600 pkt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 mam problem z Battlefield 2 a mianowicie z The All-Seeing Eye. Gdy próbuję się za jego pomocą połączyć z serwerem to wyskakuje mi taki o to komunikat: you can not join a server from ase. I gra się nie łączy :( a jeszcze jedno wam też się tak długo łączy B2 z serwerami?? Nawet przy logowaniu się konta w sieci czekam z 5min. i nie chce się łączyć :( a jak się już połączy to po wyborze serva w grze znowu czekam z 5min. :(. W samej rozgrywce mam ping na samym początku tak ze 100 po około pół minucie wyskakuje mi że się nie może połączyć z serverm i że coś z moim netem jest nie tak :( Call Of Duty mi chodzi dobrze ping ok.100 to samo tyczy się z Guild Wars. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Ustawilem na 60Hz i nadal mam na poczatlu czarny ekran a potem wychodzi do windowsa!! !! POMOCY!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 po ilu zdobytych punktach czy jakim oznaczeniu mozna odblokowac nowe bronie mam 1000 pkt na karku a broni nie moge dalej odblokowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 po ilu zdobytych punktach czy jakim oznaczeniu mozna odblokowac nowe bronie mam 1000 pkt na karku a broni nie moge dalej odblokowac 1525261[/snapback] 1000 pkt - awans na lance corporal, wyswietlic sie powinno okno z gratulacjami i z wyborem broni do odblokowania. Jeśli nie to spróbuj sie kilka razy przelogować, a jak nie pomoże to wejdź na jakiś rankingowy serwer i posiedź chwile (wiecej niz 5 min) i sie rozłącz. Potem też pare razy sie przeloguj, powinno pomóc :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 mam problem z Battlefield 2 a mianowicie z The All-Seeing Eye. Gdy próbuję się za jego pomocą połączyć z serwerem to wyskakuje mi taki o to komunikat: you can not join a server from ase. I gra się nie łączy :( (...) http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?...b1e027060ffed96 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralph03 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 213.134.161.49 Autocom żeby wszyscy widzieli 1524763[/snapback] Autocom powrocil wlasnie widze, ze jest w spisie :) Wczoraj gralem na jakims nowym polskim serwerze UPC 81.18.192.12 maksymalnie 48 osób, tylko wlasciciel nie odblokowal czasu i gralo sie 12 minut rundy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 (edytowane) spotkajmy się jakąś większą grupą dziś wieczorem np; dziś 18:00 213.134.161.49 Autocom proszę pisać kto się pojawi bo nie wiem czy jest sens nastawiać się na rozgrywkę z ludzmi z tweak B) ja będę :rolleyes: Edytowane 2 Lipca 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Kurde ja bym przyszedl, ale tak mnie denewuje te wolne ladowanie sie wszystkiego co zwiazane z siecia [serwery, konta sieciowe, ladowanie serwera] ze po prostu az sie odechciewa grac... KURDE !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Kurde ja bym przyszedl, ale tak mnie denewuje te wolne ladowanie sie wszystkiego co zwiazane z siecia [serwery, konta sieciowe, ladowanie serwera] ze po prostu az sie odechciewa grac... KURDE !!! 1525627[/snapback] 512 ramków pan posiada? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 A co ma logowanie na konto wspolnego z ramem? O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hassanbey Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Miałem duzy problem z wczytywaniem listy serwerów. To że gra dłuuuugo sie podłącza do już wiadomo ale mnie zaraz po wybraniu opcji WIELOSOBOWA wczytywał ze 4 serwery i zwis :mur: , nic więcej nie dało się zrobić. Zawziąłem się w sobie i zrobiłem reinstalkę (a mam tego troszke więc mi to zajeło cały dzionek). I tak na świeży system (ze świeżutkimi sterami) zamonciłem B2 i bez problemów zaczął wczytywać wszystkie serwery. Niestety do momentu kiedy przypomniałem sobie że nie mam zainstalowanych kodeków !!!! I tutaj KASZANA , po zamontowaniu klcodec249f gra znów zaczeła sie wieszać :( Odmontowałem kodeki i znów wsio smiga aż miło. Mam nadzieje że w patchu uwzględnią krzaczenie się z kodekami Pozdrófka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 (edytowane) 512 ramków pan posiada?No tak - wywala czlowiek z opisu configa i sie zaczynaja pytania o sprzet :) Nawet 1024 ;] I sama gra plynnie bardzo chodzi i ogolnie fajnie, ale tylko te serwery i cala ta otoczka zwiazana z operacjami na Internecie sie grzebie... Edytowane 2 Lipca 2005 przez zavader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Kurde ja bym przyszedl, ale tak mnie denewuje te wolne ladowanie sie wszystkiego co zwiazane z siecia [serwery, konta sieciowe, ladowanie serwera] ze po prostu az sie odechciewa grac... KURDE !!! 1525627[/snapback] mam to samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 (edytowane) No tak - wywala czlowiek z opisu configa i sie zaczynaja pytania o sprzet :) Nawet 1024 ;] I sama gra plynnie bardzo chodzi i ogolnie fajnie, ale tylko te serwery i cala ta otoczka zwiazana z operacjami na Internecie sie grzebie... 1525670[/snapback] problem logowania długiego wynika chyba stąd że klikasz w skrót - battlefield 2 - graj w sieci - a wtedy po zalogowaniu następują automatyczne próby połączenia z oficjalnymi serweami bf2 EA B) i dlatego wtedy to się tak ślimaczy - przynajmniej u mnie tak było proponuje klikać poprostu w skrót - battlefield2 a co do wyszukiwarki serwerów - ja zawsze klikam refresh, potem strzałka obok pingu, aby segregował serwery według niego i przesuwam pasek nie puszczając w dół do pingów rzędu 90, wtedy go puszczam, mała przycinka klikam w serwer i gram B) Edytowane 2 Lipca 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 (edytowane) NO nastepuja proby, ale ja sie od razu rozlaczam. A mam rozumiec, ze mam klikac normalnie BF 2 a dopiero stamtad wybierac MULTI ? Ale nadal ODSWIEZ SERWERY trwa niemilosietrnie dlugooo... Edytowane 2 Lipca 2005 przez zavader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 NO nastepuja proby, ale ja sie od razu rozlaczam. A mam rozumiec, ze mam klikac normalnie BF 2 a dopiero stamtad wybierac MULTI ? Ale nadal ODSWIEZ SERWERY trwa niemilosietrnie dlugooo... 1525725[/snapback] dokładnie - startuj z ikony battlefield 2, potem wybieraj wielu graczy co do odświeżania to u mnie to trwa maks 5 sekund B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 spotkajmy się jakąś większą grupą dziś wieczorem np; dziś 18:00 213.134.161.49 Autocom proszę pisać kto się pojawi bo nie wiem czy jest sens nastawiać się na rozgrywkę z ludzmi z tweak B) ja będę :rolleyes: 1525619[/snapback] Postaram się być. Chyba że żona coś wymyśli :? Mój nick: AndyN_PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 będe będe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr3jli Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Ja także postaram się być! Mój nick Gr3jliMaster! :D Tylko gram tak średnio, więcj jak coś skonce to sorki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Mój nick to Solid, albo SolidSnake Nawet nie pytajcie jak dałem rade zdobyć ten nick, bo jak sie domyslacie, jest on wcale mało popularny za granicą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Ja juz chyba ze 2 albo 3 takich widzialem :] Jak mi sie uda wczesniej wrocic do domu to pwewnie kolo 22-23 zawitam na serwerek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 (edytowane) tez wpadne ale powiedzcie jak mam sie dolaczyc??? bo mam gre od wczoraj ale pare minut temu zainstalowalem in ic nie wiem jak sie robi ale wlaczylem sobie tryb jednego gracza to wtmisatam:D i jescze sobie teraz instaluje takie cos jak Brothers in Arms - Road to Hill 30 Edytowane 2 Lipca 2005 przez pcmax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajha Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 czy ta gra ruszy na mx440????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Moze z jakimis stuczkami to ruszy. Ale z gra to nie bedzie mialo nic wspolnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 jak mozna zmienic seriala bo nie moge sie z nikim polaczayyc bo ktos inny ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 jak mozna zmienic seriala bo nie moge sie z nikim polaczayyc bo ktos inny ma 1525934[/snapback] taki stary a taki gópi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 spotkajmy się jakąś większą grupą dziś wieczorem np; dziś 18:00 213.134.161.49 Autocom proszę pisać kto się pojawi bo nie wiem czy jest sens nastawiać się na rozgrywkę z ludzmi z tweak cool.gif ja będę rolleyes.gif Będe również nick sztandar-PL szalony czołgista :D Panowie może by jakiś klan założyć skoro tylu ludzi gra to możnaby coś pomyśleć i potrenować razem ?? Jak tak czytałem to ludzie mają różne przydatne profesje jak pioltaż za który ja się nawet nie biore można by jakiś ciekawy team stworzyć ja jestem czołgista mechanik :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 jak mozna zmienic seriala bo nie moge sie z nikim polaczayyc bo ktos inny ma Zyc nie umierac ? Poszukaj w rejestrze. A seriala poszukaj w sklepie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...