Skocz do zawartości
kucyk

Battlefield 2

Rekomendowane odpowiedzi

Będe również nick sztandar-PL szalony czołgista  :D

Panowie może by jakiś klan założyć skoro tylu ludzi gra to możnaby coś pomyśleć i potrenować razem ?? Jak tak czytałem to ludzie mają różne przydatne profesje jak pioltaż za który ja się nawet nie biore można by jakiś ciekawy team stworzyć ja jestem czołgista mechanik :>

1525950[/snapback]

jestem za, bardzo dobrze czuje się jako wsparcie/komandos B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm ja obecnie testuje ustawiniea graficzne itp tak zeby bylo najmozliwiej najweicej i najmolziwej plynnie (choelra radek 9800 xt nie wyrabia tu na maksa )I tez sie wbije,spodobala mi sie ta gierka ale mam ją od wczoraj wiec jescze nie okielznalem co i jak,wiec nie bylo by sensu chyba zebym byl,chyba ze ktos mi pomoze to rozgryzc :-)Moj nick to GosuMAN.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jonathan to jest kwestia dogadania , jeślibyliby chetni to ja mógłbym wziaść odpowiedzialność powiedzmy za strone internetową , trzebaby załatwić serwer jakiś i ustalic treningi i takie tam jak to w klanie kto odpowiada za sparingi itp.. w każdym razie zabawa na pewno byłaby lepsza i ciekawsza niż takie samotne granie , ja na pewno będe szukał klanu , ale po co szukać skoro możnaby coś samemu stworzyc od podstaw :>

Edytowane przez sztandar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No moznaby. Ale wiem jak to jest jak przychodzi do placenia za serwer i za domene.

Na poczatku wszyscy "URAAAAA" a potem, "yyyy zona mnie bije", "sraczke mam", "mama mi nie pozwala"....

Jak sie juz zdecydujecie to pogadamy.

Serwer mozna wykupic na tactopsie albo na pifpafie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMO dobrym wyborem jest

http://www.game-hosting.com/ Holandia - dobre pingi dla teamow z calej Europy

44 EUR/miech, w przypadku wykupienia na caly rok 37EUR/miech

2 opcja to poszukac sponsora;)

http://www.game-hosting.com/team64/page/index2.php -ci to maja fajnie;)

Zawsze tez mozna zagadac do admina pl servera i wypozyczyc server na klanowke.

Najpopularniejsze ligi, wiadomo:

www.clanbase.com conquest 32, 16, infantry

www.esl-europe.net 8vs8

spis pl klanow

CLICK

GL&HF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogolnie na autocom chyba juz sie nikt nie wbije (jest chyba na 32 players i jak gralem od 17 do teraz to byl nonstop pelny). Nikogo z was nie widzialem, gralem jako 'Target_PL'. Bylo calkiem sympatycznie, nawet nie szlo mi zle, przewaznie plasowalem sie w pierwszej 4 ;] (zawsze gram 'juesej').

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak niedostepny, jest dostepny caly czas tylko czasem pelny teraz np jak pisze jest 26 osob, nie wiem jak wy sie laczycie i nie widzicie serwera, macie all-seeing-eye ?

ja tego progsa uzywam do wielu gierek onlina i wszo jest ok, autocom widzi i reszte tez, moj nick to qwer123qwer a targeta i ralpha widzialem tylko sie nie odzywali :\

Edytowane przez lukas666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem jak was, ale mnie nie łączy z tym serwem B)

jak coś to jestem na

212.89.230.86

1526216[/snapback]

Ja tez nie moge wejsc na autocoma, ale spokojnie podlaczylem sie do serwera Kucyka.

Kucyk widzialem cie przez 2 rundy, mnie wywalilo na strone US.

Edytowane przez Pluskwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dokładnie nazywa się ten serwer? Od cholery serwerów a ja szukam i szukam... Żadnego autocoma i adresu też NIE MA!!! POMOCY!!! :(

1526487[/snapback]

Ludzie wpisujcie do wyszukiwarki ".pl" to wam wyskoczą polskie serwery!!!

Narty, ide rozwalić z NET-em troche talibów. :lol:

PS: Mój nick Metz_pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ktoś może mi powiedzieć czy można grać w singla z botami więcej niż 16 ? jeżeli tak to niech ktoś napisze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ktoś może mi powiedzieć czy można grać w singla z botami więcej niż 16 ? jeżeli tak to niech ktoś napisze

pisalem juz wczesniej, ale sie powtorze - znajdz plik aidefault i przeczytaj to co ma w srodku i sobie pozmieniaj.

ostrzegam [po raz drugi], zeby nie przesadzac z iloscia botow - 40 wykancza juz calkiem mocne kompy, zreszta tam nie ma miejsca na 40 botow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy znalazł już ktoś rozwiązanie na wywalanie gry do pulpitu podczas grania ? Nie po to wydawałem tyle kasy, żeby teraz się tak denerwować :///

1526647[/snapback]

czekać na patcha albo grać na innych serwerach, mnie też wywala ale tylko na niektórych serwach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi