kucyk Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Będe również nick sztandar-PL szalony czołgista :D Panowie może by jakiś klan założyć skoro tylu ludzi gra to możnaby coś pomyśleć i potrenować razem ?? Jak tak czytałem to ludzie mają różne przydatne profesje jak pioltaż za który ja się nawet nie biore można by jakiś ciekawy team stworzyć ja jestem czołgista mechanik :> 1525950[/snapback] jestem za, bardzo dobrze czuje się jako wsparcie/komandos B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 postaram sie byc, bede mial nick Pluskwa, albo OzzyPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Hmm ja obecnie testuje ustawiniea graficzne itp tak zeby bylo najmozliwiej najweicej i najmolziwej plynnie (choelra radek 9800 xt nie wyrabia tu na maksa )I tez sie wbije,spodobala mi sie ta gierka ale mam ją od wczoraj wiec jescze nie okielznalem co i jak,wiec nie bylo by sensu chyba zebym byl,chyba ze ktos mi pomoze to rozgryzc :-)Moj nick to GosuMAN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Ja gram jako komandos/sniper/czolgista Czasami wsparcie lotnicze :] Serwer mozna zalatwic :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 no to qrcze zakładamy klan :D dzisiaj o 18 bądzcie i coś pomyślimy , w sumie skoro dużo ludzi gra to możemy coś razem pokombinować a nie każdy sobie rzepke skrobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 No w Call of Duty klan juz mielismy. Nawet w CB startowalismy :D Ale wiadomo ze klan to obowiazki. Trzeba zawsze miec na utrzymanie serwera, oryginaly obowiazkowe, no i dostepnosc czasowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 (edytowane) Jonathan to jest kwestia dogadania , jeślibyliby chetni to ja mógłbym wziaść odpowiedzialność powiedzmy za strone internetową , trzebaby załatwić serwer jakiś i ustalic treningi i takie tam jak to w klanie kto odpowiada za sparingi itp.. w każdym razie zabawa na pewno byłaby lepsza i ciekawsza niż takie samotne granie , ja na pewno będe szukał klanu , ale po co szukać skoro możnaby coś samemu stworzyc od podstaw :> Edytowane 2 Lipca 2005 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Taaa - klanik BF 2 to chyba conajmniej 32 osoby nie ? Albo jakies 16 ? Znajdzie sie tyle? ^1zavader^7.^2tweak^1.^2pl ;] Dla tych co w Wolfa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 No moznaby. Ale wiem jak to jest jak przychodzi do placenia za serwer i za domene. Na poczatku wszyscy "URAAAAA" a potem, "yyyy zona mnie bije", "sraczke mam", "mama mi nie pozwala".... Jak sie juz zdecydujecie to pogadamy. Serwer mozna wykupic na tactopsie albo na pifpafie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Jak cos to moge zalatwic ftp pod strone [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 IMO dobrym wyborem jest http://www.game-hosting.com/ Holandia - dobre pingi dla teamow z calej Europy 44 EUR/miech, w przypadku wykupienia na caly rok 37EUR/miech 2 opcja to poszukac sponsora;) http://www.game-hosting.com/team64/page/index2.php -ci to maja fajnie;) Zawsze tez mozna zagadac do admina pl servera i wypozyczyc server na klanowke. Najpopularniejsze ligi, wiadomo: www.clanbase.com conquest 32, 16, infantry www.esl-europe.net 8vs8 spis pl klanow CLICK GL&HF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 www.pifpaf.pl --> tylko nie wiem czy oferuja serwery do BF 2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Serw to sie zalatwi Kase kombinujcie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 (edytowane) ok to ja tyz bede na autocomie moj nick to qwer123qwer, troche lipny ale lukas666 juz ktos wzial :P Edytowane 2 Lipca 2005 przez lukas666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 kucyk ni w sumie masz racje:D zaraz 18 ja tez sie dolaczam:D pseudo: pcmax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 nie wiem jak was, ale mnie nie łączy z tym serwem B) jak coś to jestem na 212.89.230.86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 (edytowane) oki zaraz bede mi tez sie nie laczy kurcze ten klucz juz byl podany co teraz??????? kto pomoze? Edytowane 2 Lipca 2005 przez pcmax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Chyba cos nie działa ten Autocon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Ogolnie na autocom chyba juz sie nikt nie wbije (jest chyba na 32 players i jak gralem od 17 do teraz to byl nonstop pelny). Nikogo z was nie widzialem, gralem jako 'Target_PL'. Bylo calkiem sympatycznie, nawet nie szlo mi zle, przewaznie plasowalem sie w pierwszej 4 ;] (zawsze gram 'juesej'). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralph03 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Widzialem Cie :) ja gralem jako ralph_pl i bylem po stronie MECu. Za drugim razem udalo mi sie wbic na autocoma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hassanbey Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 qfa gdzie chłopaki jestescie ? AUTOCON nie dostepny :( Podajcie namiary ksywa Hassan_Bey_PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 (edytowane) jak niedostepny, jest dostepny caly czas tylko czasem pelny teraz np jak pisze jest 26 osob, nie wiem jak wy sie laczycie i nie widzicie serwera, macie all-seeing-eye ? ja tego progsa uzywam do wielu gierek onlina i wszo jest ok, autocom widzi i reszte tez, moj nick to qwer123qwer a targeta i ralpha widzialem tylko sie nie odzywali :\ Edytowane 2 Lipca 2005 przez lukas666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 (edytowane) nie wiem jak was, ale mnie nie łączy z tym serwem B) jak coś to jestem na 212.89.230.86 1526216[/snapback] Ja tez nie moge wejsc na autocoma, ale spokojnie podlaczylem sie do serwera Kucyka. Kucyk widzialem cie przez 2 rundy, mnie wywalilo na strone US. Edytowane 2 Lipca 2005 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr3jli Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Jak dokładnie nazywa się ten serwer? Od cholery serwerów a ja szukam i szukam... Żadnego autocoma i adresu też NIE MA!!! POMOCY!!! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metz Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Jak dokładnie nazywa się ten serwer? Od cholery serwerów a ja szukam i szukam... Żadnego autocoma i adresu też NIE MA!!! POMOCY!!! :( 1526487[/snapback] Ludzie wpisujcie do wyszukiwarki ".pl" to wam wyskoczą polskie serwery!!! Narty, ide rozwalić z NET-em troche talibów. :lol: PS: Mój nick Metz_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 czy ktoś może mi powiedzieć czy można grać w singla z botami więcej niż 16 ? jeżeli tak to niech ktoś napisze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 szczerze mówiąc ten single jest nie warty czasu przynajmniej dla mnie, po 1 dniu grania na rangingowych serwerach już 1 odznaczenie :D jakas Baretka Lotnicza za skoki spadochronowe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 czy ktoś może mi powiedzieć czy można grać w singla z botami więcej niż 16 ? jeżeli tak to niech ktoś napisze pisalem juz wczesniej, ale sie powtorze - znajdz plik aidefault i przeczytaj to co ma w srodku i sobie pozmieniaj. ostrzegam [po raz drugi], zeby nie przesadzac z iloscia botow - 40 wykancza juz calkiem mocne kompy, zreszta tam nie ma miejsca na 40 botow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Czy znalazł już ktoś rozwiązanie na wywalanie gry do pulpitu podczas grania ? Nie po to wydawałem tyle kasy, żeby teraz się tak denerwować :/// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Czy znalazł już ktoś rozwiązanie na wywalanie gry do pulpitu podczas grania ? Nie po to wydawałem tyle kasy, żeby teraz się tak denerwować :/// 1526647[/snapback] czekać na patcha albo grać na innych serwerach, mnie też wywala ale tylko na niektórych serwach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...