Skocz do zawartości
kucyk

Battlefield 2

Rekomendowane odpowiedzi

A ja ponowie swoje pytanie odnośnie komunikatu "są problemy z twoim połączeniem" Napisaliście że to wina łącza - ale co w takim wypadku zrobic

Mam neo 2046 i oprócz tego komunikatu w grze łacze sparawuje sie dobrze.Co zrobić, czy dzwonić do tepsy.Miał ktos podobny problem

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie znowu nie wywala wogole.

AndyN widziałem Cie na 212.89.230.86

Byłes przez chwile. Czyzby cie wywaliło??

1526681[/snapback]

Miałem tak gigantyczne lagi, slideshow w grze, że się sam "wywaliłem" :? Wyszedłem z gry

Pluskwa, pod jaką ksywą grasz w BT2?

Edytowane przez AndyN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja ponowie swoje pytanie odnośnie komunikatu "są problemy z twoim połączeniem" Napisaliście że to wina łącza - ale co w takim wypadku zrobic

Mam neo 2046 i oprócz tego komunikatu w grze łacze sparawuje sie dobrze.Co zrobić, czy dzwonić do tepsy.Miał ktos podobny problem

Pozdrawiam

Tak dzwon do tepsy, ze grasz na zlagowanym serwerze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem tak gigantyczne lagi, slideshow w grze, że się sam "wywaliłem" :? Wyszedłem z gry

Pluskwa, pod jaką ksywą grasz w BT2?

1526753[/snapback]

Ja znowu miałem tam najmniejszy mozliwy lag.

mam nick Pluskwa_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napiszcie jak wam to chodzi na radkach 9800 pro/xt itp,mi nieraz chodzi plyynnie przy wszytskim ustawionym na max i antyalaisngu x2 i antizotropowym x 16 ,a raz chodzi zle,jak zmiejszylem textyry na srednie i cienie to jest juz w sumie dobrze,jade na katach 5.4 omegi.Sprzet jak w podpisie tylko ze teraz mam na procu 2315 mhz,(goraca jest,ale wroce niebawem do 2.4-2.5)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napiszcie jak wam to chodzi na radkach 9800 pro/xt itp,mi nieraz chodzi plyynnie przy wszytskim ustawionym na max i antyalaisngu x2 i antizotropowym x 16 ,a raz chodzi zle,jak zmiejszylem textyry na srednie i cienie to jest juz w sumie dobrze,jade na katach 5.4 omegi.Sprzet jak w podpisie tylko ze teraz mam na procu 2315 mhz,(goraca jest,ale wroce niebawem do 2.4-2.5)

Może wina systemu ?? U mnie po reinstalacji systemu chodzi dużo lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę oto moje dzisiejsze żniwo  :lol:

szczególnie jestem dumny ze srebrnej gwiazdy przyznawanej za wysokie umiejętności i współpraca z innymi członkami zespołu

1526833[/snapback]

No to masz ciut mniej ode mnie :]

Mam wszystkie 3 gwiazdy i kilka innych dupereli,

Jak mi sie bedzie nudzilo to wkleje :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wy sie przejmujecie tymi gwiazdkami? nie trzeba wogole skilla, zeby je zdobyc, wystarczy wsiasc jako gunner do smiglowca, ktory na dragon valley lata od flagi do flagi i je zajmuje - przy okazji zawsze mozna kogos zabic

najlepiej kiedy przeciwniki juz nasza flage zajmie, wtedy zabijamy przeciwniki i kolejne 5pkt gratis.

grajac w ten sposob mam juz 3 odblokowane bronie w 4 dni. ta gra promuje specyficzny sposob kamperstwa i strasznie cholubi tych co lataja smiglowcami. i nikogo innego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz to zarwiesz bananem!!

Obsluguje ci karta ps 1.4 ??

Skoro nie dziala na gf4ti bez patcha to na mxie napewno bedzie zasowala jak glupia.

Wystarczy troche poczytac

-Sid-The-Rat=> nie latam helikopterami. poruszam sie pancerniakami badz z buta :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sergeant, ~26tys, gram na tym samym kodzie z kumplem na zmiane :) on gra kiedy ja jestem w pracy i vice versa. gra jak najbardziej oryginalna, patent jest dobry. wszystkim ktorzy chca tyle miec polecam latanie jako miniguner w smiglowcu, ktory kradnie flagi. bywa ze i 30 w czasie jednej rundy. koniecznie jako medic. za leczenie frajerow z piechoty licznik leci tak szybko, ze trudno nad nim panowac.

inna sprawa, ze po takim kilkudniowym maratonie mam tej gry dosc. lecenie na punkty i range troche mnie zmeczylo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi sie podoba C4 opkladamy jakis rog ulicy, sama ulice albo jakis czolg. Pozniej chwilke czekamy i Buuuuum!!. Miodzio giera :]

1527445[/snapback]

Pamiętam, jak na mapce z dema obsadzałem C4 most widząc w oddali manewrujący czołg. Po chwili zaczął kierować się na "mój" mostek (jednak nie zdołał mnie zauważyć - C4 podłożyłem bardzo sprawnie i szybko hycnąłem pod most). We właściwym momencie (kierując się na słuch) odpaliłem. Było sporo huku i blaszydeł ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najpierw g36 [specop] - kosi, bardzo kosi, czasem jeden strzal wystarcza, potem sie zorientowalem, ze i tak gram 95% czasu medykiem, to wzialem te jego zabawke - zdecydowanie lepsza niz m16 - ma ladny celownik, niezgorsza celnosc, przydatne. potem wzialem support'a - nie uzylem ani razu. z tego co pamietam z odblokowanego dema, ten support mial jakis dziwny rozrzut, choc mial niezla moc. gorszy od SAW ze wzgledu na tylko 100kul w puszce.

polecam brac w tej wlasnie kolejnosci [zreszta i tak ludzie tak robia] - mialem nadzieje, ze poza bronia pojawia sie jeszcze jakies bonusy [np wiecej c4 dla specopa albo dodatkowa mina dla inzyniera - nic z tego]

ludziom chcacym grac na punkty polecam gre tylko i wylaczeni medykiem. ciekawe kiedy ta gra mi sie 'odnudzi' :) dzis jeszcze nie gralem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie mam problem :(

w czasie instalacji DEMA BF2 wyskakuje mi MD5ERROR:

Dołączona grafika

i co teraz? probowalem chyba z 10razy, albo i więcej.

1528040[/snapback]

mam ten sam problem :( sciągłem z innego źródła i dalej to samo :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi