Skocz do zawartości
kucyk

Battlefield 2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, karta grafy jak w podpisie. Krótka piłka, czy ta gierca pójdzie mi na tym czymś /Gf fx 5600 U/ ? Bo zamierzam ją sobie kupić, kręcą mnie FPS na multi. Dema nie ssałem, nie mam czasu, bo sciagam inna giercę. Chociaż jakbym w 1024/768 na low zagrał... Może ktoś z was grał już w nią na fx 5600 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

elo ,właśnie dorwałem tą gierkę :D zaraz zainstaluja ale powiedzcie na jakich ust. mi to pójdzie ??? podkręce chyba mojego fxa spowrotem na 320/455 ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra chodzi mi miodzio, tylko wywala do pulpitu co kilka, kilkanascie minut bez zadnego komunikatu... :/

1528512[/snapback]

Mam to samo z niewaiodmych przycyzn wywala,a sie wlasnie wkurrrrrrr********** jak nie wiem bo mi sie super wspolpracowalo z typem w cpzlgu i mnie nagle wywyalilo,co za shit...uile osob tak ma?Co to za blad jakis :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra chodzi mi miodzio, tylko wywala do pulpitu co kilka, kilkanascie minut bez zadnego komunikatu... :/

1528512[/snapback]

Spróbujcie odinstalować kodeki video ! Mi to pomogło !

Pozdrófka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbujcie odinstalować kodeki video ! Mi to pomogło !

Pozdrófka

1528654[/snapback]

W nocy robiłem format, więc mam czysty windows, same stery: mobo,dzwiek,grafika,myszka, SP2 i ten nieszczęsny B2 :/ Może to od SP2, sam już nie wiem...

PS: Wogóle bardzo dziwna sytuacja, widzę, że dzieje się tak i na AMD i na Intelu, na ATI i na nVidii ... :///

Edytowane przez krzychoo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba wlasnie wina SP2, u kumpla dzieje sie podobnie, np. wywala do pulpitu po rozłączeniu sie z serwerem, a przed instalacja SP2 nic sie nie działo. Pozostaje czekanie na jakis patch...

Edytowane przez madek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Sp 1 i mi tez wywala zadnych errorow ani nic,i tez jakos po 15u minutach,no k jego mac,to ewidentnie jakis blad gry,mam to w ZADZIE nie po to czlowiek kupuje gre,zeby nie moc pograc,teraz to juz przegiecie jest ze strony EA.zaczne piraty sobie chyba sciagac,inaczej juz nazwac tego nie mozna,po co komu orginal za kotry sie placi grube pieniadze skoro sie gra pie****!!!

Nie mam racji? :mur:

Edytowane przez Gosu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez mialem.. restarty nie moglem wejsc wogole do opcji wielu graczy.. w czasie gry czesto wywalalo do pulpitu bez bledu. zrobilem 2 rzeczy .. dzwiek przestawilem z hardwaru na soft... i zmiejszylem detale gry... o dziwo sama rozgrywka w high chodzila w miare plynnie.... i problemy z restartami i czym kolwiek znikly

PS

nie wie nikt czy darade wlaczyc wieksza rozdzielczosc niz 1280x9 iles tam

Edytowane przez Halfi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wnosza wielkie rozczarowanie do ktorego to i ja sie dokladam!!!mnie nie tyle wywala do windy, co sie wiesza totalnie!!!!bug bugiem popedza!a poza tym to jakies wielkie nieporozumienie ze grajac na LCD musze miec skalowanie?!

Edytowane przez MaZielony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

He to tez i ja mam,ale pomijam to wieszani wygladajace w sposó nastepujacy"mozesz ruszac myszką,jest muza,ale nie zrobisz nic,nawet nie da sie zminimalizowac,pozostaje jedynie restart,jednym slowem ta gra jest do niczego.Fajnie si gra ale jednak jej bledy biorą góre,sprzedaje ten shit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne, ja nie mam z grą ŻADNYCH technicznych problemów, tylko dwa razy wywalilo mi do windy a gram juz w to cholernie dlugo. Wyszukiwarka serwerów działa właściwie bez zarzutu, tylko troche zbyt wolno.

Może te wasze problemy to kwestia sprzętu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Elbios - na jakich grasz ustawieniach(prosze dosc szcegółowo)? ja gram na maxa wszystko oprócz dynamic shadows bo mam wielkie kwardraty na ziemi a nie cienie :/:angry: mam podobny config a mnie wywala do windy, resetuje kompa, cuda sie dzieja podczas gry... jakie stery do tego 6800 ? Pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Elbios - na jakich grasz ustawieniach(prosze dosc szcegółowo)? ja gram na maxa wszystko oprócz dynamic shadows bo mam wielkie kwardraty na ziemi a nie cienie :/:angry: mam podobny config a mnie wywala do windy, resetuje kompa, cuda sie dzieja podczas gry... jakie stery do tego 6800 ? Pozdr

1529257[/snapback]

to było!!!

77.30 zainstaluj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1529257[/snapback]

no LOL, przecież to na ATI ma wywalać a nie na NV tak jak ktoś wczesniej pisał

u mnie występuje jeden problem którego tu jeszcze chyba nikt nie opisał - po 10 minutach gry dostaje freeza 15 sekundowego - znikają mi tekstury, obraz staje w miejscu i dysk zamula, po tej akcji wszystko się odcina i jest okej ile bym nie grał, a wysiadki do windy nie zaliczyłem ani razu B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra ma troche bugów i nie tylko my narzekamy , narzeka cały świat polecam forum międzynarodowe , faktycznie nieprzystoi takiej firmie jak EA wypuszczenie tak wielkiego tytułu jak BF 2 z tyloma zonkami , patch patchem ale podstawowa wersja może mieć błędy ale nie aż tyle i aż tak przeszkadzające w grze , mimo to gra jest świetna i polecam ją mam nadzieje że patch załatwi sprawe.

Panowie weźcie sie za Edukacje ,więcej czytajcie to co piszą lepsi od was

na Tweaku ,a jest tego b.dużo to gwarantuje że bęziecie mogli pograćw niejdeną grę bez problemów

Proponuje zacząć od Siebie

Walnij się w łepetyne z tą rozdziałką 1280x960 icon_smile3.gif na twoim sprzęcie będziesz miał slajdshow ,do tego w grach multiplayer potrzebne jest płynność

45-50 FPS żeby grać i pomoagać GRUPIE !!!! a nie przeszkadzać i latać po planszy jak jakis oszołom! ! to nei gra dla dzieci i zielonych ludków

A według mnie to gra dla wszystkich , którzy tylko chcą w nią grać , a 40-50 FPS żeby dobrze grać hahaha jak jesteś cienki to i 150 Ci nie pomoże , jak jesteś dobry to robisz rozwałke na 30 FPS i na pingu 150 więc bez przesady widać że Twoje pojęcie o tej grze ogranicza się do grania w kafejce pewnie z 3-4 godziny

E.A Games odział PL już przekazało pierwszą porcje adresów IP wykożystujących pirackie wersje BF2

A ja jestem Papa Smerf , Polski oddział EA nie potrafi odpisać na maila a ty mi będziesz kit wciskał że identyfikują IP i wysyłają ciekawe gdzie i na jakiej podstawie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi