tukamon Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 He to tez i ja mam,ale pomijam to wieszani wygladajace w sposó nastepujacy"mozesz ruszac myszką,jest muza,ale nie zrobisz nic,nawet nie da sie zminimalizowac,pozostaje jedynie restart,jednym slowem ta gra jest do niczego.Fajnie si gra ale jednak jej bledy biorą góre,sprzedaje ten shit. 1529194[/snapback] mialem tak pare razy, po prostu bralem ksiazke lub gazete i czekalem az to sie skonczy, raz przeszlo po 5 minutach drugi po pol godziny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 (edytowane) @Elbios - na jakich grasz ustawieniach(prosze dosc szcegółowo)? ja gram na maxa wszystko oprócz dynamic shadows bo mam wielkie kwardraty na ziemi a nie cienie :/:angry: mam podobny config a mnie wywala do windy, resetuje kompa, cuda sie dzieja podczas gry... jakie stery do tego 6800 ? Pozdr 1529257[/snapback] Wszystko na maksiora, fsaa 4x, anizo 8x, ostatnio zmienilem lighting z high na medium zeby miec troche wiecej fps. Rozdzielka 1280x968. Stery 77.30. Edytowane 4 Lipca 2005 przez Elbios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Od kłótni macie PW/maile. Qfno mnie obchodzi, który z Was jest w opinii drugiego większym baranem. Spieprzajcie stąd z tymi kłótniami :mur: :rulez: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 moderatorzy, raz jak jestescie potrzebni to sobie wakacje zrobiliscie? co do 1280*1024 - jest parametr linii polecen, ktory trzeba wpisac do skrotu uruchamiajacego gre [use google], niestety, ma to powazne niedociagniecia - aa i af wali sie w wielu przypadkach, bo ta rozdziala nie zostala uwzgledniona. uzywanie tej rozdzialy jest ODRADZANE. moze w patchu ja dodadza oficjalnie co do EA - to ta firma doskonale potrafi odpisywac na maile wtedy kiedy IM jest to potrzebne. oni 'robia' na klientow z usmiechem na ustach. guzik im zalezy na kliencie, ktory gre juz kupil, kase dal, niech 'ucieka' ps. z nieznanych mi powodow, praktycznie zadna gra EA z ostatnich czasow nie ma rozdzialy 1280*1024.. ani lotr, ani generals, ani bf2 [bf1942 tez nie].. dziwy nad dziwy, a monitorow nie-lcd praktycznie juz sie nie sprzedaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 co do EA - to ta firma doskonale potrafi odpisywac na maile wtedy kiedy IM jest to potrzebne. oni 'robia' na klientow z usmiechem na ustach. guzik im zalezy na kliencie, ktory gre juz kupil, kase dal, niech 'ucieka'Po prostu rzadza na rynku, ea jest najwiekszym wydawca i ma mniej wiecej takie podejscie do klientow jak tpsa (w sumie to tfsa ale nie wazne =P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Ten błąd nie zależy od sprzętu bo u niektórych też działało super a po prau dniach potrafiła się w ciągu godzina parę razy do pulpitu wysypać, ale patch jest już w drodze z tego co wiem (gdzieś czytałem, ale nie wiem gdzie) ten błąd zostanie naprawiony, więc bedzie można grać normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xymek Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 ja narazie testuje demo(nie mam jeszcze funduszy na pelna wersje)i chodzi mi bardzo sympatycznie we wszystkim na high ale ze bardzo zalezy mi na plynnosci gry to ustawilem pare parametrow graficznych na medium-miedzy innymi textury i nie widze prawie zadnej roznicy w wygladzie gry ale w plynnosci zauwazylem znaczna poprawe bo w takich ustawieniach demo jest ultra plynne:) Czym sie rozczarowalem-np Snajperem jest tragicznie slaby gralem nim dosc dlugo i intensywnie zeby dojsc czemu jest tak malo skuteczny:/(grajac rowniez namietnie w CSa jestem przyzwyczajony ze snajperka to zabojcza bron)natomiast w BFie moim zdaniem moze sluzyc snajperowi tylko do podpierania lokcia przy strzelaniu z pistoletu:D Nadal przeraza mnie jednak ilosc bugow ktore zawiera pelna wersja - i mam pytanie jak wogole mozna bylo taka gre wypuscic na rynek i tak zadrwic z graczy czy byly wogole jakies beta testy:|bo cos mi sie nie wydaje - gra owszem jest super ale tylko wtedy kiedy zostana wyeliminowane te wszystkie debilne bledy - a widzie ze jest ich bez liku poczynajac od totalnie z[ciach!]ego enginu konczac na zawieszeniach sie gry i wawaleniach do wind - TRAGEDIA!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 xymek musisz naprawde zagrac w pelna wersje, ta gra sie sypie ale na poszczegolnych konfigach. Nie wiem dlaczego, ale u mnie nie ma wogole baboli typu wywalanie do windy, 15 sekundowe freezy. Fakt wyszukiwarka jest tragiczna, ale wylaczylem wszystkie filtry i uzywam ASE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xymek Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 xymek musisz naprawde zagrac w pelna wersje, ta gra sie sypie ale na poszczegolnych konfigach. Nie wiem dlaczego, ale u mnie nie ma wogole baboli typu wywalanie do windy, 15 sekundowe freezy. Fakt wyszukiwarka jest tragiczna, ale wylaczylem wszystkie filtry i uzywam ASE. 1530143[/snapback] zobaczymy juz po 10tym dostaje wyplate i przesiadam sie na pelna wersje...mam nadzieje ze nie beda to pieniadze wyrzucone w bloto...niestety jestem pelen obaw:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Co do wyszukiwania serverów w grze ,to ponoć chodzi toto znacznie lepiej pod windą x64 z orginalnym windowsowym firewallem . Sprawdzone na orginalnej grze i ostatnie Beta wersj i Windows x64. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/matthew/ Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 A słuchajcie, czy w tej grze można grać z botami? Bo to jest taka gra głównie sieciowa i czasem nie ma ich. Chciałbym sobie pograć też na multi, ale mam dwa komputery i głupio się gra w dwie osoby (czytaj: za mało graczy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 można grać z botami? Bo to jest taka gra głównie sieciowa i czasem nie ma ich. 1530447[/snapback] lol :lol: wiemy że to jest taka gra głównie sieciowa i czasem nie ma ich (przybyszy z kosmosu), zeby grac z botami zarzuć opcje singleplayer no lol no :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Jako, że nikt nie udzielił mi odpowiedzi, spytam jeszcze raz. Czy BF2 pójdzie na moim kompie (jak w podpisie) ?? Bo zamierzam tą gierkę kupić, papa jest :) A demka mi się nie chce ściągać, bo gram w Call of Duty cały czas prawie. A poza tym, za dużo waży to demo... Ale jakby tak ta gierca mi się sypała, jak wam to bym tego blaszaka poturbował. Ale powinni tak czy siak jakiegoś patcha wydać (pewnie wydadzą). Hehe, pewnie w 1024/768 i Low będę zmuszony grać (niestety), bo 800/600 nawet nie chce widzieć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Jako, że nikt nie udzielił mi odpowiedzi, spytam jeszcze raz. Czy BF2 pójdzie na moim kompie (jak w podpisie) ?? Bo zamierzam tą gierkę kupić, papa jest icon_smile3.gif A demka mi się nie chce ściągać, bo gram w Call of Duty cały czas prawie. A poza tym, za dużo waży to demo... Ale jakby tak ta gierca mi się sypała, jak wam to bym tego blaszaka poturbował. Ale powinni tak czy siak jakiegoś patcha wydać (pewnie wydadzą). Hehe, pewnie w 1024/768 i Low będę zmuszony grać (niestety), bo 800/600 nawet nie chce widzieć... BF2 chyba nie obsługuje Twojej karty graficznej , musiałbyś spytać kogoś kto takowaą kartę posiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Jako, że nikt nie udzielił mi odpowiedzi, spytam jeszcze raz. Czy BF2 pójdzie na moim kompie (jak w podpisie) ?? Bo zamierzam tą gierkę kupić, papa jest :) A demka mi się nie chce ściągać, bo gram w Call of Duty cały czas prawie. A poza tym, za dużo waży to demo... Ale jakby tak ta gierca mi się sypała, jak wam to bym tego blaszaka poturbował. Ale powinni tak czy siak jakiegoś patcha wydać (pewnie wydadzą). Hehe, pewnie w 1024/768 i Low będę zmuszony grać (niestety), bo 800/600 nawet nie chce widzieć... 1530666[/snapback] http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=86781&st=1038 Wystarczyło poszukać ..... ehhhh .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 A słuchajcie, czy w tej grze można grać z botami? Bo to jest taka gra głównie sieciowa i czasem nie ma ich. Chciałbym sobie pograć też na multi, ale mam dwa komputery i głupio się gra w dwie osoby (czytaj: za mało graczy) 1530447[/snapback] BF2 niema (jak na razie) opcji COOP więc nie da się grać z botami na necie. Do takiego grania polecam BF1942 + DesertCombat. Na przyzwoitym sprzęcie można postawić serwer mający 60 - 80 botów i grać na nim równocześnie. lol :lol: wiemy że to jest taka gra głównie sieciowa i czasem nie ma ich (przybyszy z kosmosu), zeby grac z botami zarzuć opcje singleplayer no lol no :lol: 1530500[/snapback] Gratuluje elokwencji ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 BF2 niema (jak na razie) opcji COOP więc nie da się grać z botami na necie.jak nie ma jak jest :) opdalasz single i laczysz sie na ip :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 A to ciekawe, tak nie próbowałem ... Ale i tak wolę BF1942+DC ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 BF2 niema (jak na razie) opcji COOP więc nie da się grać z botami na necie. Do takiego grania polecam BF1942 + DesertCombat. Na przyzwoitym sprzęcie można postawić serwer mający 60 - 80 botów i grać na nim równocześnie. a) istnieje kulawy COOP - jedna osoba stawia gre single a inne sie do niej lacza po podanym IP - dziala, tylko osoba hostujaca NIE MOZE odpalic menu [zrywa wtedy innym gre] B) chce zobaczyc screeny z 80 botami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 skąd można zassać jakieś mapy do bf2 ??? bo te mi się już znudziły ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 (edytowane) Dla ciekawskich napisze odrazu mam sp2 i to co w podpisie i nie mam zadnych resetow itd. Ja nie nazekam chodzi ladnie co prawda pochlania ram !!! 1gb to juz troche malo jak na te gre przy ustawieniach 1280x all na maxa tylko ja musze wylaczyc "dynamic shadow" bo mam bledy w trafice i nie wiem czemu nie dziala mi mimo iz wlaczam AA !? nic sie nie zmienia w fps ... No nic narazie ladne chodzi i niezle wyglada nawet tak dobrze ze chociaz Anizotropia dziala jest calkiem ladnie ... Fps mam srednio tak jak widac na screenach na poaczatku troche spadaja i przycina przez pierwsze kilka min. bo duzo słapa robi 1gb jest stanowczo za malo prezy tych ustawieniach ale po chwili grania juz chodzi ladnie w granicach 37~ fps Pozdrawiam i milego ogladania... tu Screeny by Dzieju Edytowane 5 Lipca 2005 przez Dzieju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Jako, że nikt nie udzielił mi odpowiedzi, spytam jeszcze raz. Czy BF2 pójdzie na moim kompie (jak w podpisie) ?? Bo zamierzam tą gierkę kupić, papa jest :) A demka mi się nie chce ściągać, bo gram w Call of Duty cały czas prawie. A poza tym, za dużo waży to demo... Ale jakby tak ta gierca mi się sypała, jak wam to bym tego blaszaka poturbował. Ale powinni tak czy siak jakiegoś patcha wydać (pewnie wydadzą). Hehe, pewnie w 1024/768 i Low będę zmuszony grać (niestety), bo 800/600 nawet nie chce widzieć... 1530666[/snapback] jak mi chodzi na 800x600 low wszystko to tobie może troszke wyżej pociągnie także spokojnie kupuj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peef Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Siema! Jakie serwery możecie polecić z Bf2 - najchętniej jakieś polskie, ale mogą być i zagraniczne ;] Btw- wyszedł jakiś update do Bf2? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Jakie serwery możecie polecić z Bf2 - najchętniej jakieś polskie, ale mogą być i zagraniczne ;] Btw- wyszedł jakiś update do Bf2? Patch ponoć ma wyjsc w nastepnym tygodniu A serwery hmm ja tam gram gdzie popadnie nie mam jakiś ulubionych osstatnio gra mi sie nie wiesza więc się ciesze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Benchmarkowy serwer Battlefield 2 Wszystkich fanów Battlefield 2 zapraszamy do naszego serwera, który wynajęliśmy dla Was na czas wakacji. Przez najbliższy tydzień będzie można go 'potestować', a my w między czasie postaramy się uzyskać od Electronic Arts Polska status serwera rankingowego i jeśli nam się to uda, spróbujemy w połowie sierpnia zorganizować benchmarkowy turniej Battlefield 2 - rzecz jasna z atrakcyjnymi nagrodami ;) Wszystkich zainteresowanych uzyskaniem dostępu do serwera zapraszamy do rejestracji: http://www.benchmark.pl/newsletter.html i kontakt z redakcją (e'mail w stopce strony) - adres IP, login i hasło prześlemy Wam pocztą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Moze w koncu pierwszy polski serwer rankingowy. Boje sie tylko o to, ze zanim dostana zgode od EA to wakacje sie skonczą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 No panowie. Nastepny syf w temacie, wyzywanie sie od loli i debili, baranow i innych zwierzakow zakonczy sie poprostu bananikiem. Nie bedzie zadnych procent i innych ciach!l. Mam dosc wywalania co chwila jakis debilnych postow. Jak nie macie nic do wniesienia w dyskusji to lepiej nie piszcie wcale. W koncu odblokowalem pierwszego guna. Mam za malo czasu na gre. Ale w wolnym czasie troche przycinam. Gwiazdek sie juz troszke uzbieralo. Ale dalej nie moge rozkminic jak sie nalicza punkty w karierze. Jeden punkt w grze = jeden punkt kariery?? Jak mozna szybciej awansowac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 1st Patch The first patch for BF2 will be available tomorrow, Wednesday the 6th at approximately noon PST. The new Linux server and Windows servers will also be available. The Client patch weighs in at just over 13 Megs. While the server files are complete re-installs. The server software is the major part of this release. Netcode is a big piece of this for the Ranked and UnRanked Servers. Patch v1.01 Fixed in issue that caused the Multiplayer Browser to become unresponsive. Fixed an issue where some game controls were not available to be rebound within the Options menu. Fixed an issue with increasing performance degradation on servers. Fixed a problem with shader caching on client/host : after the first map in a rotation, shaders would be loaded on the fly during gameplay. Fixed a crash with rebinding LMB Fixed a problem that caused environment mapping to not appear on reflective surfaces. Fixed a crash that happened when a client picks up a kit that doesn't exist anymore. Fixed a problem with AI when the game was paused for a long time: bots would become unresponsive and also shoot more accurately. LOD distances tweaked on certain objects. We will have the client patch available for download at Noon PST on the 6th.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Ciekawe jaką wagę będzie miał ten patch , biorąc pod uwage ilość problemów z którymi się ludzie spotykają powinien być dość spory , czekam na niego z nierciepliwością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Ciekawe jaką wagę będzie miał ten patch , biorąc pod uwage ilość problemów z którymi się ludzie spotykają powinien być dość spory , czekam na niego z nierciepliwością. 1532402[/snapback] The Client patch weighs in at just over 13 Megs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...