bajus Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 to musialaby byc inna gra :] ta jest typową napier*** nką :) IMHO calym sensem tej gry jest to, ze nie jest typowa nap... ze mozna polaczyc sily i wspolnie eliminowac przeciwnikow :) czasami niestety traci sens z uwagi na ilosc graczy, ktorzy przesiedli sie bezposrednio z klasycznych FPP (lub sa swiecie przekonani, ze to jest taki zwykly, strzelankowy FPP) chociaz i takich mozna nauczyc pokory grajac zespolowo ;) tak jak przedmowcy, mozna byloby zrobic 'cos' co pokazaloby jasno graczom, ze korzystanie z taktyki, druzyny, a nie jednego 'urraaa' jest o wiele lepszym rozwiazaniem najlepszym wyjsciem byloby postawienie serwerow dla bardziej wymagajacych graczy.. bo tez nie kazdy moze dostac sie do odpowiedniego dla niego klanu, gdzie taktyka & druzyna to podstawa pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 (edytowane) Ja gram tylko na serwerach brytyjskich i teamplay jest na odpowiednim poziomie. Problem w tym że prawie nikt nie używa voip :-| Edytowane 7 Lipca 2005 przez Elbios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Głupie pytanie, szukałem, nie znalazłem... Jak się robi screenshota ? Wiem, że można poprzez magiczny przycisk Print Screen Sys Rq a potem do Painta i wklej (hehe). Z góry thx :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 W controlsach masz. Mi screenowanie grą nie działa, w moich dokumentach/battlefield 2 mam puste png ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Musze przyznać że Patch wiele poprawił , już u mnie restety i freezy nie występują , przeglądarka nawet ładnie chodzi ogólnie teraz wreszcie można grac porządnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Czemu przez All Seing-Eye nie chce wejść na serwa normalnie sie zalogowac, tylko cholera jak daje na connect wlacza sie gra i kaszana... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Przy instalacji patcha wywala się błąd i nie można go zainstalować. Miał ktoś już tak? :mur: I żeby nie było MAM ORYGINAŁ. A ogólnie gra wymiata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jim1983 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 czemu mi gra z patchem nie chodzi wywala do pulpitu :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 To jak panowie, czuje, że będziemy musięli się pofatygować pod siedzibę EA i zrobić tam jakąś zadymę. A więc AK47 w dłonie i idziemy... :lol: Patcha ściągam teraz, jak nie ruszy to mają przechlapane :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jim1983 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Mi nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jim1983 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 A jaka moze byc przyczyna zainstalowalem patcha i jak wlaczam gre to do pulpitu wyskakuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 A te stery kupiaste zainstalowane masz, mowa o 77.30 (jak dla mnie kaszana, gry mi przez nie wywalaja). Proponuje 71.89 :) Coś tam się będzie gierka pluła, że za stare czy cuś, ale się nie przejmuj. U mnie na tych 71.89 rabotajet. Kuffa ściągłem patcha i tak samo, aktualizacja nieudana, żesz w mordeeeeeee ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jim1983 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Ja mam radeona i najnowsze stery i nic :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Co za qpa, u mnie tez nic, kombinuje z tym patchem, ale nie rabotajet, cholera, nie dosc, ze za gre 139,90 w Empiku to jeszcze z patchem problemy jakies, za co ? Złodziejeeeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Przy instalacji patcha wywala się błąd i nie można go zainstalować. Miał ktoś już tak? :mur: I żeby nie było MAM ORYGINAŁ. A ogólnie gra wymiata. 1534887[/snapback] Tip: było o tym w tym topiku ..... Poszukaj ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skawin Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 No niestety u mnie to samo zainstalowałem patcha,uruchamiam gre troche poładuje i wyskakuje do pulpitu.Przeinstalowywałem ale niestety nici Ktoś ma jakis pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Tip: było o tym w tym topiku ..... Poszukaj ..... niby gdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jim1983 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 pozostalo nam czekanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 niby gdzie? 1534993[/snapback] Sorry, źle kliknąłem. :oops: To miała być odpowiedź na: Czemu przez All Seing-Eye nie chce wejść na serwa normalnie sie zalogowac, tylko cholera jak daje na connect wlacza sie gra i kaszana... 1534872[/snapback] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Żesz ja pier*%) ni h$%^ z tym patchem, nie da sie zainstalowac, a na dodatek powiem, ze posiadam ORYGINALNĄ GRĘ i ORYGINALNY SYSTEM z SP1... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 (edytowane) A jaka moze byc przyczyna zainstalowalem patcha i jak wlaczam gre to do pulpitu wyskakuje 1534930[/snapback] to znaczy że masz gre scrakowaną i ten crack nie pasuje do nowej wersji, wiadomo trzeba orginał! Edytowane 7 Lipca 2005 przez marcin.mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 to znaczy że masz gre scrakowaną i ten crack nie pasuje do nowej wersji, wiadomo trzeba orginał!ale jestes madry.. wszyscy tutaj maja pirata? ja tez? ciekawe... u mnie wywala sie w okolicach filmikow reklamowych. i tak w to nie gram, ale wkurzony jestem bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Mnie rowniez wywyala no po porstu ten bf 2 to porazka pfffffffffffff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?p=190616#190616 rozwiazanie problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 (edytowane) poczytajcie te forum -> http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?...der=asc&start=0 juz wiekszosc problemów rozwiązali z tym patchem, i przeciez nie mówie ze wszyscy mają pirata przeciez tobie filmiki pokazuje czyli cos innego to bylo pisane jeżeli od razu wywala do pulpitu bez niczego, wiem to jak sie na gre wywala tyle kasy a potem ciagle sie cos pier**** to .... dosc duzo tam napisali tez podobnie co wy że gre zje**** i nie ma sensu kopiować poprostu smi przeczytajcie Edytowane 7 Lipca 2005 przez marcin.mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 mnie wywala w momencie kiedy filmiki powinny byc, u mnei ich nie ma bo je wywalilem.. dlatego napisalem w okolicy reklam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 spróbuj reinstall gry po wywaleniu całej(oprócz kont) bo juz dośc może namieszałeś tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 A mi wszystko piknie dziala, chociaz na poczatku mialem errora przy instalacji patcha ale dowiedzialem sie ze to przez to że mam nazwe konta w xp z polskimi znakami (wystarczylo poczytac komentarze z forum totalbf2). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peef Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 A jak macie z cienami Dynamic Shadows na medium na Radeonach? Są z błędami, kwadraty nałożone na siebie czy coś takiego? Może ktoś zarzucić IP jakiegoś dobrego serwera? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Ja się już uporałem z tym patchem. Dzięki za linka, tam jest wszystko co i jak. Pozostaje tylko czekać na kolejnego patcha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...