Skocz do zawartości
kucyk

Battlefield 2

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko

chciałem do Was dołączyć na IP 193.110.122.204 ale napisało mi,że "posiadasz starszą wersję niż ta na serwerze" ? co mam zrobić by dołączyć do was tweak-owców !!!! Help

dzięki czekam na wszelkie rady !!!

1537285[/snapback]

Zainstalować patch. Serwer sprawdza czy jest zainstalowany, gdy nie jest, wyświetla info ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podajcie link jakiś do tego patch-a !!!!! hasło i IP

1537318[/snapback]

http://www.3dgamers.com/dlselect/games/bat..._v_101.exe.html

i czytaj forum na przyszłosc

apropo. autocom(213.134.161.49) ożył na nowej wersjii, ale jak wbiłem to byłem tam sam :(

Edytowane przez Pluskwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj cos mi nie dziala ten UPC

WBIJAJCIE TU!

193.110.122.204

Dziala na zainstalowanym patchu. Troszke mało ludzi jest ale moze go zapełnimy

1537164[/snapback]

ja chyba bede grał tu, jak nie znajde niczego innego z PL gdzie ludzie gadaja przez mic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam problem natury technicznej:

zainstalowałem BF2 na nowym kompie u kumpla

A64, 3000+, 1GB, SB Live!, GF 6600GT.

jest problem z dzwiękiem a konkretnie z głosem postaci - przerywa. muzuka oraz dzwięki broni są ok. probowałem ustawienia software/hardare oraz low/med/high.

any ideas?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o co chodzi z tym rozłączeniem przez Punkbustera? bo wywala mnie po 10-15 sekundach?

Jestem na 193.110.122.204, ale was nie widze? Pluskwa ani AndyN-ego !!

1537430[/snapback]

ja juz sobie darowałem... zachciało mi sie spiolkac :) dzis poprobuje...

1537586[/snapback]

bez jaj :mur:

dzis chyba w demko sobie posmigam, nie wiem czemu ale mam z nim najmniejsze problemy i lagi :blink:

Edytowane przez Pluskwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napiszcie czy w pełnej wersji poprawili obsługę kart graficznych geforce titanium 4200?

Trochę sotatnio knocą i może to juz naprawili.

hope so.

1537852[/snapback]

gra nie obsługuje gf4ti, i raczej nie bedzie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1537586[/snapback]

He he, właśnie kupiłem oryginał żeby na nim działał patch :D

Fajnie, bałagan, że ho ho. Wersja gry musi być zgodna z softem serwera - sprawdza przy próbie podłączenia - gdy nie jest, nie podłączysz się. I robi się śliczny burdel ... :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co ten EA robi to ja nie wiem , każą Patcha odinstalowywać poj...... ich , jak odinstaluje patcha to wogóle nie będe mógł grać bo będe miał zwiechy i freezy , na patchu chodzi elegancko jeszcze nie miałem problemów , no tylko ręce załamać taka dobra gra a tu psują zabawe ludziom takimi problemami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaraz mnie krew zaleje

co sie dzieje z ta gra?

jezeli tak ma wygladac gra na oryginale to piratom tylko pozazdroscic

wywala mnie z serwerow z komunikatem ze mam problemy z laczem i ciach zrywa polaczenie z serwerem na pingu ponizej 60

co jest grane!!!!!!!

Edytowane przez turkuć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dali d.... zaczynając od braku obsługi Ti do obecnych problemów. Nastawienie na sprzedaż i brak szacunku dla klienta skutkuje właśnie takimi wpadkami. No cóż, gra i tak jest w oprządku i bedize hitem i zarobi miliony więc pozostaje czekać................ ;%$%#$^$%&^%^&%^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja pogralem na tym patchu.

przegladarka moze i ladniej chodzi ale dalej sa byki w wyszukiwaniu serwerow.

Czy te filtry w ogole dzialaja??

1538685[/snapback]

filtry dzialaja jak sobie chca, przynajmniej u mnie. Daje filtr na puste mapy zeby nie wyswietlał, a on potrafi pokazac od góry serwery z liczba 0/x.

Dlatego dzis sobie popykałem w demko i powiem ze było czadowo!

Dla ludzi grajacych na demie (a wiem ze jeszcze tacy są) adres chyba jedynego PL serwera demo,na którym mozna sobie nie zle poplotkowac przez mic :D

84.205.160.10:16568

Ja sobie narazie full podarowałem, dopuki nie bedzie z tym porzadku :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witacje...

Może ktoś z Was wie co zrobić z problemme z voice chat?

Sprawa wygląda tak:

w opcjach wszystko ok, dźwięk ustawiony, mikrofon itd.

wchodze na serwer, dolaczam do drużyny,

trzymam B, jest glosniczek, mowie, a reszta mnie slyszy i ok, ale po ok 2 minutach koniec, jakby ktoś to wyłączyl...

Czasem minuta, czasem trzy...

Ktoś się spotkał z tym problemem?

Macie jakieś pomysły?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mialem problem z zainstalowaniem patcha, musialem reinstalowac gre i czyscic rejestr zeby poszlo, wczesniej mialem wersje 'legalna inaczej' i to moze mialo wplyw.

Po instalacji patcha gra dziala dobrze, ale wczesniej tez nie mialem problemow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problemy z patchem 1.01 do Battlefield 2

Wczoraj pisaliśmy, że na naszym serwerze już zainstalowany został patch 1.01, dziś powracamy do wersji 1.0, w związku z problemami nowej łaty, która poprawia wiele irytujących błędów, ale w zamian pożera ogromną ilość pamięci serwerów. Przedstawiciel Electronic Arts zapewnił, że programiści pracują już nad łatką, która wyeliminuje wszystkie problemy związane z udostępnionym patchem 1.01.

Oczekując na nową poprawkę, gracze powinni przeinstalować grę i nie zaopatrywać go w feralną łatkę.

Chyba mnie szlag trafi, troche sie nameczylem zeby wgrac patcha a tu zonk :mur:

BTW kiedy jakies wieksze spotkanie na Autocon'ie? oczywiscie z patchem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to może dzisiaj zorganizujemy jakiś meczyk? :?

ofkoz ludzie na demku ;)

1538804[/snapback]

jestem za! serwer do demka podałem wyzej ;)

Problemy z patchem 1.01 do Battlefield 2

Wczoraj pisaliśmy, że na naszym serwerze już zainstalowany został patch 1.01, dziś powracamy do wersji 1.0, w związku z problemami nowej łaty, która poprawia wiele irytujących błędów, ale w zamian pożera ogromną ilość pamięci serwerów. Przedstawiciel Electronic Arts zapewnił, że programiści pracują już nad łatką, która wyeliminuje wszystkie problemy związane z udostępnionym patchem 1.01.

Oczekując na nową poprawkę, gracze powinni przeinstalować grę i nie zaopatrywać go w feralną łatkę.

Chyba mnie szlag trafi, troche sie nameczylem zeby wgrac patcha a tu zonk :mur:

BTW kiedy jakies wieksze spotkanie na Autocon'ie? oczywiscie z patchem...

1538978[/snapback]

Grałem ostatnio na autocomie...ale byłem sam na mapie. Ciekawe dlaczego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co ta EA wyprawia , chyba im się tam w głowach poprzewracało jak można coś takiego robić pierwszy raz się z czymś takim spotykam , taka duża firma tye wydanych pozycji i tak dać ciała no wstyd wstyd wstyd.

Wczoraj wszedłem i mi wyszukało z 20 serwerów tylko na Ptchu , nie wiem czym to było spowodowane ale zaczynam się martwić o przyszłość tej gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cos mi się wydaje że bt2 przejdzie do historii jako najbardziej niedopracowana gra, wypuszczja na rynek grę, każą sobie słono za nią płacić, a to [ciach!]o działa jak wczesna beta ( i nie chodzi tylko o przeglądarke ale także o kwadratowe cieni i inne [ciach!]ły), powinni pedały conajmniej połowe pieniędzy oddać za tego gniota, i to ostatnia poprawka też mnie rozwaliła szbko ją sklecili nie przetestowali i poszła w świat, pewnie tak na odczepne że niby sie starają i dbają o klienta ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi