Skocz do zawartości
kucyk

Battlefield 2

Rekomendowane odpowiedzi

A nie możesz zmienić nazwy konta a później założyć nowe o pożądanej nazwie?

no niby moge, ale troche glupio zostawiać puste konto :/

tak będe zmuszony założyć nowe

P.S po ile stoi BF w Media?

Edytowane przez dbedzard

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nom to juz od 2 dni postanowione ze wybiore opcje nr 2 icon_smile3.gif Nie wiem czy zauwazyles ale dopytywalem sie i pisalem ze kupie radka 9700. Jescze biore pod uwage R9800

Jak masz możliwość to bym brał Pełnego 9800 pro , chyba że będziesz się bawił w jakieś modowanie , ja też rozważam powoli sprzedanie mojego i zakup 9800 ale chyba jeszcze zaczekam i może przerzuce sie na PCI-E bo pakować się w teraz w stare karty to ryzyko

P.S po ile stoi BF w Media?

Ja załaciłem bodajże 118 zł ale to było już chwile temu , myśle że cena nie wzrosła.

Edytowane przez sztandar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do [gluteus maximus] z tymi serwerami :angry: wpadłem co dopiero do domu i zamierzałem sobie cos powojować, a tu pupa, wszystkie PL albo patch nie ten teges, albo polaczenie do bani :mur: juz mnie serio zaczyna wkurzac ten BF2, az zaczynam słono załowac :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam problem natury technicznej:

zainstalowałem BF2 na nowym kompie u kumpla

A64, 3000+, 1GB, SB Live!, GF 6600GT.

jest problem z dzwiękiem a konkretnie z głosem postaci - przerywa. muzuka oraz dzwięki broni są ok. probowałem ustawienia software/hardare oraz low/med/high.

any ideas?

1537696[/snapback]

Zobacz w ustawieniach gry -> Sound -> i wybierz mu "sprzetowe"

Mi pomoglo..

to może dzisiaj zorganizujemy jakiś meczyk? :?

ofkoz ludzie na demku ;)

1538804[/snapback]

Ja chetnie nick mam Dzieju napiszcie jeszcze raz adres serwa jak by sie zmienil od ostatniego czasu na wszelki wypadek.... Demo oczywiscie

Aha ja nie mam problemow zadnych !!!!!!!!!!!!! a mam i demo i fulla bez patchy narazie wczesniej pisalem ze mam problem z Dynamic Shadow ale mu przeszlo dolozylem drugie 1gb ramu i na 2gb ram chodzi plynnie i to nawet z AA4 ... Pozdrawiam

Podajcie jeszcze raz adres serwera do dema na ktorym gracie !!!! jestem zapalonym graczem BF2 ;) gram tylko w parzyste i przewaznie od 24:00 do switu ;)

NICK DZIEJU (mig,sniper)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ya Yebie! 90% tego topica to albo gadanie o bledach gry, albo umawianie sie na nowe serwery bo

a) za duze lagi

B) za duzy ping

c) wywala

d) nie masz paszportu polsatu i masz bana :F

Ja musze sie tej gry pozbyć bo nie wyrobie. No przecież to rozbuj w bialy dzien. Wypusic gre, o ktorej rozmawia sie tylko pod katem tego co nie działa, bo poprostu o innych rzeczach nie ma o czym gadać :F Do tego wypuszczony patch, ktorego po 2 dniach kazą odinstalowąć i tym samym napedzaja kolejne dyskusje o bugach.

Edytowane przez .:Solid_Snake:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co ja mam pisac??

Ze gra mi sie zajebiscie??

Ze zdobylem nowe gwiazdy i inne oznaczenia??

Ze ucze sie pilotowac smiglowce (moze w koncu joya podlacze :] )

Mam przegrane jakies 20 godzin (brak czasu) jestem mlodszym kapralem. Mam 1600pts i powoli zbieram nowe.

NO i co mamy sie tak chwalic??

Sid The Rat chyba tez gra normalnie jak i kilka innych osob.

Pewnie ze gra ma bugi. Najbardziej mnie wkurza zle oznaczanie wojsk. Ale ogolnie jest miodzio. Moze EA w koncu sie wezmie i wypusci jakiegos patcha, takiego jak do BF1942. Gdzie oprocz poprawek znajda sie tez nowe mapki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.:Solid_Snake:. - twój ton wypowiedzi w tym temacie potwierdza, że jesteś niedorozwiniętym emocjonalnie dzieckiem :-|

gdybym tylko mógł już dawno bym Cię zbanował za sianie debilnych postów, skoro gra Ci się nie podoba to zamknij twarz w tym temacie i już się nie wypowiadaj, bo każdy zna Twoje zdanie...

według mnie grywalność jaką gra oferuje przebija błędy, które prędzej czy później i tak zostaną poprawione, oczywiście rozumiem rozczarowanie niektórych, ale nie popadajmy w obłęd tak jak zrobił to w/w użytkownik :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.:Solid_Snake:. - twój ton wypowiedzi w tym temacie potwierdza, że jesteś niedorozwiniętym emocjonalnie dzieckiem  :-|

gdybym tylko mógł już dawno bym Cię zbanował za sianie debilnych postów, skoro gra Ci się nie podoba to zamknij twarz w tym temacie i już się nie wypowiadaj, bo każdy zna Twoje zdanie...

według mnie grywalność jaką gra oferuje przebija błędy, które prędzej czy później i tak zostaną poprawione, oczywiście rozumiem rozczarowanie niektórych, ale nie popadajmy w obłęd tak jak zrobił to w/w użytkownik  :mur:

1542372[/snapback]

Ja Cie nie obrażałem wiec sobie łaskawie ODPUŚĆ. Wypowiadam sie na temat gry, nie bije do żadnej osoby, a napewno nie do Ciebie, wiec powodu do obrazania mnie nie masz, a jesli to robisz to spojrz na siebie jaki kto jest, a nie drugiemu wytykasz, ze jest niedorozwiniety. Napisałbyś post bez pierwszej cześci to by pewnie nie było zbednego OT, ktory zaraz sie zrobi. Jak masz jakieś wąty to bij na PW, a nie topic bedziesz zasmiecać swoją awersją do mojej osoby. Edytowane przez .:Solid_Snake:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sid The Rat chyba tez gra normalnie jak i kilka innych osob.

gra tylko moj zmiennik, mi wypadlo wesele i kilka innych procentowych incydentow i wypadlem z obiegu :) zeby nie bylo - wrocilismy do instalki sprzed patcha [jak dobrze, ze zrobilismy backup], bo serwerow rankingowych na patchu w pewnym momencie bylo 10!

zeby nie bylo - uwazam, za zenujace to, jak EA podeszla do wydawania tej gry. jest to szczyt chamstwa i prostactwa. ja mam fart, bo mi to wszystko dziala, ale wiem, ze bywam w mniejszosci. generalnie - spodziewalem sie tego po moich bojach z LOTR middle earth :/ gdize przez 2 miesiace EA nie potrafila poprawic ruinujacego gre manewru z disconnectem

ps. kucyk, dobrze, ze ci moda zabrali, bo bys tylko banowal i skakal bezkarnie po innych, tak jak juz to kiedys robiles

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieju, jeszcze sie chwilke po kręce po domu i znajde jakis serw na demko to popykamy. Tez gram w nocy bo w dzien nie za duzo czasu na granie...

1542169[/snapback]

Ok Jak cos moje gg 5850672

Dzis gram od okolo 23:00 do switu ;)

Daj znac jak cos albo kto kolwiek bo inaczej sie gra z polakiem a inaczej ze szfabem ;P

Jak ktos jest to niech włazi !!!! Rankingowy serwer PUSTY, ping 50-70

81.3.59.136

1542495[/snapback]

Ale czy to dla Demo wers. ?!

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ble ble ble

1542454[/snapback]

nie obrażam Cię, stwierdzam fakty, bo zwróciło Ci już uwagę kilka osób w tym temacie na temat twoich [ciach!]o wartych wypowiedzi w stylu "ya yebbie" :blink: :lol: "zabierzcie tą grę ode mnie" itp itd - dorośnij dziecko

żeby nie było, że jestem gołosłowny ->

A jakbym poszedł do EA Poland i powiedział, że chce kasę spowrotem, bo przycieli w ch.uja z tą grą?  :lol:

1539087[/snapback]

:ph34r:

Ja mam ku.rwa juz tej gry serdecznie dosyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pieprzeni oszusci...

1540220[/snapback]

:ph34r:

ps. kucyk, dobrze, ze ci moda zabrali, bo bys tylko banowal i skakal bezkarnie po innych, tak jak juz to kiedys robiles

1542498[/snapback]

p.s. szczurku :wub: - chciałbyś wiedzieć wszystko, a wiesz [ciach!]o

z moderki sam zrezygnowałem, bo miałem dość użerania się z bandą niedorozwiniętych dzieci pokroju "surix-a" z komentarzy na głównej , a co do banowania to naprawdę niesprawiało mi ono, żadnej przyjemności - ot tylko dodatkowa praca i wysłuchiwanie płaczu na gg, że "już nie będę"

skoro według Ciebie karałem bezpodstawnie to mogłeś to zgłosić do administracji - żaden mój ban nie został cofnięty więc Twoje oskarżenia uważam za bezpodstawne więc eot z mojej strony

wiem, że teraz zrobiłem offtop, przepraszam, już nie będę :huh:

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziecko sobie zrób i wychowaj. "Stwierdzasz fakty"... nie wiesz jaki jestem, wiec takie stwierdzanie faktow to obrażanie.

Zresztą Twoje "ble ble ble" pokazuje jaki masz arogancki stosunek do mnie. A co do moich tekstów. Fajnie ze powycinales tylko to co Ci bylo na reke. To nie byly moje posty a tylko kilka wyrazow z kazdego z nich. Ja Ci proponowalem zalatwic sprawe na PW, ale jak chcesz tak, to sie nie dziw ze bedzie ot dopoki sie odemnie nie odwalisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie!! PW albo maile

Co ta kłótnia wnosi do tematu wątku? Proszę ....

1542684[/snapback]

A ja wiem dobrze ze nic. Ale nie ja wyburałem, za to napisałem, ze jak cos ma to na pw. :rolleyes:

Wiec moze jakiś mod pokasuje posty ?

Pozdro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisze krutko.

Tematu juz nie bede czyscil.

Chcecie czytac syfiaste posty prosze bardzo, albo inaczej. Zamkne w diably ten temat a zalozenie nowego bedzie wiazalo sie z procentami

Glupawe gadki odstawcie na bok

.:Solid_Snake:. kazdy kto ten watek czytal wie ze gra ci sie nie podoba, wiec po ile razy mamy czytac ze jest gowniana, ze nie chce ci sie w nia grac, ze jedziesz do EA Polska, ze chcesz sie jej pozbyc??

Co te tematy wnosza do samej dyskusji??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jonathan myslę że zamykanie wątku i karanie wszystkich użytkowników za to ,że akurat w tym temacie dwóch użytkowników urządziło sobie własną prywatę nie jest rozwiązaniem ja po prostu ignoruje takie posty.

Co do gry to hmm wróciło duzo serwerów rankingowych działających na patchu , dzisiaj grało mi się nawet całkiem przyjemnie , ale mimo wszystko czekam z niecierpliwością na właściwego patcha dzieki któremu mam nadzieje EA uratuje chociażby część dobrego wizerunku. Inna sprawa że codziennie odwiedzam oficjalnąstronę BF2 EA i tam praktycznie nic sięnie dzieje , żadnych newsów troche to dziwne.

Odblokowałem sobie też nową broń snajperke i prawde powiedziawszy jestem rozczarowany celność i siłą rażenia nawet z bliskiej odległości pozostawia wiele do życzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jonathan, gra sama w sobie jest wporządku. Inaczej bym jej nie qpił zapoznajac sie z demem. Ale bugi odbieraja chec z gry. Sama w sobie gra dużo bugów nie ma. Podczas rozgrywki prawie wcale ich nie miałem (no oprocz duzych wymagań). Najgorsze jest jak gra sama w sobie jest dobra, ale menu, interfejs, wspopraca z OS'em czyli wszystko to co jest potrzebne, aby grać jest zwalone :F.

I moze te dwa posty nic oprocz mojej opini na temat gry i polityki EA nie wniosły, ale wyzywanie od niedorozwojów i dzieciaków to juz napewno nie. Bo wszyscy dobrze wiemy ze takie teksty nie robią nic innego tylko powoduja jeszcze wiekszy OT.

Tematu nie ma co zamykać, jesli dalsza dyskusja bedzie prowadzona na PW, tak jak zasugerowałem w pierwszej odpowiedzi na wyzwiska pod moim adresem.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taki, ze sama rozgrywka nie jest zabugowana, ale dobijanie sie do niej przez menu, przegldarke, sterowniki itp itd jest.

1543020[/snapback]

Taaa, a freeze'y i sieczka w trakcie gry na ekranie? Moment freeza a póxniej leci dalej ...

Kto ma jakies propozycje serwera jesli Autocom bedzie znow offline?

Gralem wczoraj chwile na 193.110.122.204 i dziala ok.

Na ktora godzine sie umawiamy?

1543063[/snapback]

Ja będę mógł od około 19.00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem z demem, nie chce kupować pełnej gry na razie, do póki nie rozwiąże problemu. Gdy połącze się z jakimś serwerem (najczęściej wybieram te, które w wyszukiwarce pokazują ping "0"), czasami jest wszystko ok, a czasem po kilku sekundach (nie ma różnicy, czy będe na mapie czy już wejdę do gry) gra wiesza się.

Czasami zwis jest w np. drugiej rundzie, po dłuższym czasie grania.

Nie wiem co może być przyczyną tego, skoro czasem jest wszystko ok :/, ping jest raczej niski z tego co widzę (choć nie wiem, gdzie go można sprawdzić, na oko jest ok). W singlu wszystko śmiga ładnie, nawet na wysokich detalach.

Być może jest to spowodowane tym, że mam Neo 128kb/s, ale wszystkie inne gry multiplayerowe działają.

Mój komp jak w podpisie + Windows XP (bez SP).

Próbowałem przeinstalowywać demo, nic to nie dało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem z demem, nie chce kupować pełnej gry na razie, do póki nie rozwiąże problemu. Gdy połącze się z jakimś serwerem (najczęściej wybieram te, które w wyszukiwarce pokazują ping "0"), czasami jest wszystko ok, a czasem po kilku sekundach (nie ma różnicy, czy będe na mapie czy już wejdę do gry) gra wiesza się.

Czasami zwis jest w np. drugiej rundzie, po dłuższym czasie grania.

Nie wiem co może być przyczyną tego, skoro czasem jest wszystko ok :/, ping jest raczej niski z tego co widzę (choć nie wiem, gdzie go można sprawdzić, na oko jest ok). W singlu wszystko śmiga ładnie, nawet na wysokich detalach.

Service Pack nie ma tu nic do rzeczy ja też tak miałem czasem się gra wieszała po 2 minutach a czasem po 20 , patch troche to naprawił bo teraz gra czasem wiesza się czasem nie , dzisiaj grałem 3 godziny i ani jednego zwisa nie miałem ale to różnie , jest to niestety wina gry a nie sprzętu czy łącza , na międzynarodowym forum kolesie kombinowali , zmieniali biosy karty muzyczne , sterowniki coś z ramem kombinowali z kartami graficznymi nikt nie doszedł jak można to wyeliminwować , więc może nowy patch oby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi