turkuć Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 heh stronka http://battlefield2.ea.com/ tez nie wchodzi dobre sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 to może dzisiaj zorganizujemy jakiś meczyk? :? ofkoz ludzie na demku ;) 1538804[/snapback] Dzieju, jeszcze sie chwilke po kręce po domu i znajde jakis serw na demko to popykamy. Tez gram w nocy bo w dzien nie za duzo czasu na granie... 1542169[/snapback] Podajcie swoje gg !!!! moze byc na moje gg:5850672 albo na pw... oczywiscie demo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 panowie tez nie mozecie sie wbic na swoje konta w b2? mieli mi ten znaczek 2ki i mieli i nic bez reakcji co jest do cholery? 1543263[/snapback] no mi tez padlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 panowie tez nie mozecie sie wbic na swoje konta w b2? mieli mi ten znaczek 2ki i mieli i nic bez reakcji co jest do cholery? 1543263[/snapback] Mam to samo. Oryginał + patch Mam na razie dość tej gry. Więcej czasu spędzam na jej uruchamianiu (freezy, resety) szukaniu miejsc na serwerach niż na graniu :? FIlm sobie za to obejrzę, na polsacie dziś Obcy 2 na ten przykład ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 bym sobie puscil wiache ale moderator sie zdrzazni chyba ze sam pogrywa w ta znakomita gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 o noo obcy 2 warto obejrzec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 heh ea mnie rozbawila do lez zobaczcie to http://eatech.custhelp.com/ Battlefield 2 is here! Issues Crashes, Errors, and Lockups Tham what a crap!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S-I-D Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Właśnie dołożyłem 512 pamieci, przeintalowałem grę, bo wcześniej miałem patcha 1.01 i oczywiście ...... :mur: Po prostu masakra:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 o noo obcy 2 warto obejrzec 1543290[/snapback] ja tez bede ogladał, dzis raczej nie zagram. Dzieju ewentualnie skontaktuje sie z toba na gg to zagramy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draven Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 (edytowane) A polacz sie z serwerami o pingu innym, niz 0- podczas grt TAB sprawdzasz pinga o ile pamietamKombinowałem z innymi, ale i tak mnie wywala po jakimś czasie. Posprawdzam pingi, dzięki. Tyle że teraz nie moge się połączyć z kontem :mur: Service Pack nie ma tu nic do rzeczy ja też tak miałem czasem się gra wieszała po 2 minutach a czasem po 20 , patch troche to naprawił bo teraz gra czasem wiesza się czasem nie , dzisiaj grałem 3 godziny i ani jednego zwisa nie miałem ale to różnie , jest to niestety wina gry a nie sprzętu czy łącza , na międzynarodowym forum kolesie kombinowali , zmieniali biosy karty muzyczne , sterowniki coś z ramem kombinowali z kartami graficznymi nikt nie doszedł jak można to wyeliminwować , więc może nowy patch obyNo, podobna sprawa, mój rekord to chyba 15-20 minut. Dzięki za poradę, chyba zaryzykuję i kupię full. Mam nadzieję, że kolejny patch pomoże. Aha, zapomniałem dodać: raz wyskoczył mi następujący błąd: memory.dll: chunkPools::free fails, should not come here!A potem: Instrukcja spod "0x10001ddc" odwołuje się do pamięci pod adresem "0x00000000". Pamięć nie może być "written".Raczej nie ma to nic wspólnego z zawieszaniem, skoro (to zawieszanie) to "odgórny" błąd, ale może w czymś pomoże :? Edytowane 12 Lipca 2005 przez draven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 (edytowane) Podajcie swoje gg !!!! moze byc na moje gg:5850672 albo na pw... oczywiscie demojak będziecie grać to Dzieju daj znać :) pozdro P.S też oglądam Obcego więc prawdopodobnie będe grać późnym wieczorem. Edytowane 12 Lipca 2005 przez dbedzard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderko Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Chyba nastąpiła ogólna awaria kont, na innych forach też ten sam problem (link), sprawa dotyczy dema i pełnej wersji. Łączenie z serwerami także nie działa, można co najwyżej pograć w singla :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 takie pytanko zauwazylem ze niktorzy gracze skaczac z budynkow otwieraja spadachron jak oni to robia? no i te fikolki na ziemi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 skok ze spadochronu: stoisz na budynku, zeskakujesz z krawendzi i wciskasz "9" - otwiera sie spadochron :) możesz to wykożystać jako ratunek podczas lotu samolotem/ smiglowcem. a fikolki... zależy jakie :) EA pewnie cos kombinuje... moze wprowadzaja poprawki na glowny serwer a w najblizszym czasie wyjdzie cos dla nas :D dobrze by bylo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 (edytowane) .:Solid_Snake:. - OMG to ja widze ze ty wiekszosc czasu spedzawsz w menu a nie w grze. :lol: 1543058[/snapback] No a jak :D Przecież u mnie na 5 prób tylko 2 kończą sie sukcesem dostania się na mape :D Taaa, a freeze'y i sieczka w trakcie gry na ekranie? Moment freeza a póxniej leci dalej 1543066[/snapback] To pisałem juz, ze wina wysokich wymagań. Wziołem od kumpla ram i nie mialem zadnych przycin. Wiec nie wiem :( Edytowane 12 Lipca 2005 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 no sorry grafe masz za 1200 - teraz - a ramu 512 :) przeciez to smieszne... :D :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 no sorry grafe masz za 1200 - teraz - a ramu 512 :) przeciez to smieszne... :D :D :lol: 1543572[/snapback] Ludzie, nie najeżdżajcie na siebie. Może pamięci są następne na liście zakupów? Battlefield to nie cały wszechświat, są progsy, które działają na 512 Znów będzie kłótnia, no żesz .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Autocom znow byl offline, a ten drugi serwer o ktorym pisalem nie moglem sie wbic bo mialem patcha 1.01 Przeinstalowalem gre zeby wejsc na serwer benchmark.pl ale akurat bylo pusto wiec skoro juz mialem gre bez patcha wbilem sie na pierwszy z brzegu serwer rankingowy i pogralem bez stresu. Chyba powinienem sie cieszyc ze nie mam takich zgryzot z gra jak niektorzy... a jest to tym wieksze osiagniecie bo moj windows juz ledwo chodzi - instalowalem go jak wyszedl SP2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Ludzie, nie najeżdżajcie na siebie. Może pamięci są następne na liście zakupów? Battlefield to nie cały wszechświat, są progsy, które działają na 512 Znów będzie kłótnia, no żesz .... 1543583[/snapback] Dokładnie. Terach chce sobie kupić drugie 512, czekam na wypłate. Pozatym jak narazie kazda gra mi chodziła na HIGH detalach w 1280x1024 no oprocz D3 na ultra, wiec nie wiem co jest smiesznego w posiadaniu 512. Bo wyszedł BF2 to juz jest smieszne? Założe sie ze gry ktore wyjda przez najblizszych kilka miecha nadal najedzą sie moim 512 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 (edytowane) Solid smiesznie gadasz ;-) doom ci tak super chodzil na 512? albo hl2? przejdz sie do kogos kto ma giga albo wiecej ramu i zobaczysz co to znaczy super :) Ja tam sie zbytnio nie dziwie, ze gra ma takie wymagania co do ramu... popatrzcie na te gigantyczne i wcale nie brzydkie mapy Edytowane 12 Lipca 2005 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 ja tez bede ogladał, dzis raczej nie zagram. Dzieju ewentualnie skontaktuje sie z toba na gg to zagramy. 1543303[/snapback] jak będziecie grać to Dzieju daj znać :) pozdro P.S też oglądam Obcego więc prawdopodobnie będe grać późnym wieczorem. 1543372[/snapback] Podajcie mi te GG to wam powiem gdzie gramy !!!!!! bo nie ebde sprawdzal poczty czy forum co chwile !!!!! mozecie podac nr gg na pw albo trylko sie doezwijcie na gg ze to wy ;) ps. nauczylem sie latac smiglowcami jush ;) extra wiec latam jush wszystkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Solid smiesznie gadasz ;-) doom ci tak super chodzil na 512? albo hl2? przejdz sie do kogos kto ma giga albo wiecej ramu i zobaczysz co to znaczy super :) Ja tam sie zbytnio nie dziwie, ze gra ma takie wymagania co do ramu... popatrzcie na te gigantyczne i wcale nie brzydkie mapy 1543675[/snapback] Doom i HL2 na high 1024x768. Reszta HIGH i 1280x1024. Konczymy ot o innych grach :) Powiem tylko tyle na koniec. Puki nie wymagania BF2 nigdy nie nazekalem ze moj komp czegos nie pociagnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Hl2 na max detalach skacze jak choinka na 512, dźwięk doczytuje i skacze, gra się doczytuje - nie da się grać! Jeżeli twierdzisz, że Hl2 jest płynny i gra się bezproblemowo na 512 - KŁAMIESZ ! Dopiero jak dołożyłem do 1gb gra chodzi idealnie płynnie... Rozmawiałem z wieloma ludźmi, i nie da sie grać na 512ramu w Hl2 (płynnie), D3 też nie jest rużowy, doczytuje przy otwieraniu drzwi i nie tylko! Solid, znów się odezwałeś i piszesz bzdury ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michau123 Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 kurde mam radkaX850XT i gram na medium aax2 roz1280-960 moge grac na hight aax4 ale juz przyrywa i mnie to wkuza jezu co to za wymagania grafa i tak spoko ale na hight napewno lepsza ale pieprze to taka mi wystarczy:))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 No ja pierd@@ do kur** nędzy, chciałem sobie dziś poszpilać w BF 2 a tu kaszana. Mam taki problem, oczywiście mam oryginalną grę /to góf.no to beta na DVD/. Więc wybieram moje konto, łączy z serwerem kont i wielka kupa, bo pisze, że łączy, czekam... czekam i czekam i jeszcze raz czekam. Tak się wkur** że masakra, no ni hu@@. Odinstalowałem grę. Zainstalowałem, tym razem bez tego kiepskiego patcha i dalej wielka śmierdząca qpa. Znowu się loguje i znów czekam 2 lata i nic. Próbowałem konto założyć i też się nie da, no nie mogę... Chyba osobiście się pofatyguje do EA i zrobię to co trzeba, bo tak kur** nie może być. Nie dość, że tyle papy poszło to ku^^ nie mogę grać na multi. ZA JAKIE GRZECHY ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michau123 Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 (edytowane) no to masz problem na moim kompie to zalezy najdłuzej czekałem z jakies 3min:) Edytowane 12 Lipca 2005 przez michau123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Nawet z defaultowym się nie mogę połączyć. Co jest grane ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Podajcie mi te GG to wam powiem gdzie gramy !!!!!! bo nie ebde sprawdzal poczty czy forum co chwile !!!!! mozecie podac nr gg na pw albo trylko sie doezwijcie na gg ze to wy ;) ps. nauczylem sie latac smiglowcami jush ;) extra wiec latam jush wszystkim 1543687[/snapback] 5465143 - gg W dzien ciezko mnie zastac, rozumie ze bedziemy grac demko. Oby na ASE znalazł sie jakis PL serwer ps.PW mi nie chciało do Ciebie wysłac WTF?? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sou Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Ja po zpatchowaniu mojego pirata nie moge juz odpalic bf'a :wink: Kumpel mi wyjechal na pare dni a zasysac mi sie nie chce wiec nie moge grac:D myslicie ze to kara boska? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Trzeba powiedzieć żę .:Solid_Snake:. dałeś [gluteus maximus] z tym twierdzeniem że ci na 512 MB Ramu owe gry płynnie chodziły ! To jest forum Tweak.pl tu jak sie kita komuś próbuje ożenić to trzeba sie liczyć z atakiem ,i tak powinno być kłamcom , malwersantom mówimy 3x NIE pozdro all bez urazy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...