Skocz do zawartości
kucyk

Battlefield 2

Rekomendowane odpowiedzi

HEY!

Sorry ze sie wtracam ale mam pewien problem z Battlefieldem 2. A mianowicie jak mozna odczytac swoj cd key? Chce sobie zrobic format calego dysku a moj serial wraz z reszta (mam tylko sama plytke :sad: ) gdzies sie zgubily (taki syf mam kolo biurka :wink: )

PoZdRaWiAm

i z gory dzieki za odp

1560208[/snapback]

poszukaj bf2 cdkey viewer i Ci pokaże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry jak Kogos urazilem tym postem ale ja naprawde nie moge znalezc mojej instrukcji z serialem :sad: .

poszukaj bf2 cdkey viewer i Ci pokaże.

1560341[/snapback]

Nigdzie w internecie nie moge bf2 cdkey viewer-a znalezc. Ma Ktos moze do tego jakis link?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry jak Kogos urazilem tym postem ale ja naprawde nie moge znalezc mojej instrukcji z serialem :sad: .

Nigdzie w internecie nie moge bf2 cdkey viewer-a znalezc. Ma Ktos moze do tego jakis link?

1560524[/snapback]

To zrób porządek w pokoju to znajdziesz :mur: :rulez:

Zabrania się udostępniania cracków, seriali, nielegalnych kopii gier oraz pytania o informacje umożliwiające ich zdobycie!

Qrfa, jaja sobie robicie? Gdzie admini?! Sprząta tu ktoś?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja chce tylko odzyskac moj serial :cry: bo instrukcja najprawdopidobniej przepadla na zawsze :cry:

Nie mam zamiaru zdobyc jakiegos cracka ani udostepniac swojego seriala a tym bardziej nie ma tu mowy o zadnych piratach wiec nie lamie przepisow forum (tak mi sie przynajmniej wydaje).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam was

Chcialem sie zapytac na jakich rozdzielczościach i ustawieniach graficznych gracie (pytanei głónie dla userów radka9600pro) .Po odpaleniu gry doznalem zaskoczenia ustawienia średnio-niskie a tu mi niezle tnie ilosc fps 10-15.Pozatym mam problem ze zanikaja mi niektóre tekstury np karabin zamienia sie w takie pulsujace krateczki ehh dziwnie to wyglada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udowodnij , weż kartke formatu A4 na niej napisz dużymi literami markerem MRrad , pod kartką pudełko z BF2 i płyta BF2 i prosze wklej zdjęcie a program się znajdzie

Swoją drogą na forum BF2 koles zapuścił historyjke że mu przyszła gra pocztą , a tato zobaczył świadectwo i gre połamał jeszcze w foli , i prosi o podanie jakiegoś linka skąd może ściągnąć gre z internetu :D

Drugi agent wciskał ludziom , że mu pies zjadł instrukcje , a płyte pogryzł i żeby mu CD-keya ktoś podał :D

Edytowane przez sztandar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udowodnij , zrób zdjęcie swojego dowodu osobistego + pudełko z gry + płyta to pogadamy

Na forum.battlefield.pl mają sposób na sprawdzenie czy pytający ma oryginał czy nie ma. Proszą o zacytowanie z instrukcji gry np. czwartego wyrazu z pierwszego zdania z siódmej strony instrukcji. Jak zapada długa cisza to wiadomo o co chodziło i jakiego "orgjnaua" miał koleś ... :lol:

BTW: Na tylnej okładce gry jest reklama innej strzelaniny z czasów II wojny (zapomniałem nazwy-jestem w pracy, nie mam jak sprawdzić). Tłem jest mapa Europy. Zwróciliście uwagę na granice państw? LOL na całego i żenada ... :lol: :blink: :lol: :blink: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udowodnij , weż kartke formatu A4 na niej napisz dużymi literami markerem MRrad , pod kartką pudełko z BF2 i płyta BF2 i prosze wklej zdjęcie a program się znajdzie

Swoją drogą na forum BF2 koles zapuścił historyjke że mu przyszła gra pocztą , a tato zobaczył świadectwo i gre połamał jeszcze w foli , i prosi o podanie jakiegoś linka skąd może ściągnąć gre z internetu  :D 

Drugi agent wciskał ludziom , że mu pies zjadł instrukcje , a płyte pogryzł i żeby mu CD-keya ktoś podał  :D

1560901[/snapback]

wyluzujcie .. gosc nie szuka key generatora nie prosi takze o podanie Waszego cdkeya.. chce tylko wyciagnac swojego z gry.. co w tym takiego strasznego/dziwnego :/ Sam czasami wyrzucam potrzebne rzeczy przez przypadek.. on ma balagan a Wy zamiast pomoc kazecie mu robic zdjecia i w ogole jakichs chorych dowodow sie domagacie. Czy wasi rodzice sa z BSA ? :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na forum.battlefield.pl mają sposób na sprawdzenie czy pytający ma oryginał czy nie ma. Proszą o zacytowanie z instrukcji gry np. czwartego wyrazu z pierwszego zdania z siódmej strony instrukcji. Jak zapada długa cisza to wiadomo o co chodziło i jakiego "orgjnaua" miał koleś ...  :lol:

BTW: Na tylnej okładce gry jest reklama innej strzelaniny z czasów II wojny (zapomniałem nazwy-jestem w pracy, nie mam jak sprawdzić). Tłem jest mapa Europy. Zwróciliście uwagę na granice państw? LOL na całego i żenada ... :lol:  :blink:  :lol:  :blink:  :lol:

1560914[/snapback]

PS1: sposob na test orginala dobry i sprawdzony ;)

PS2: Chyba chodzi o medal Of honor na console, ale nie przygladalem sie granica .

PS3: MRrad napisz do pomocy technicznej EAPolska, opisz sytuacje a napewno ( jezeli wszystko okarze sie prawda) ci pomoga, moze nawet nowa instrukcje przyskla :)))

Edytowane przez Buu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wyluzujcie .. gosc nie szuka key generatora nie prosi takze o podanie Waszego cdkeya.. chce tylko wyciagnac swojego z gry.. co w tym takiego strasznego/dziwnego :/ Sam czasami wyrzucam potrzebne rzeczy przez przypadek.. on ma balagan a Wy zamiast pomoc kazecie mu robic zdjecia i w ogole jakichs chorych dowodow sie domagacie. Czy wasi rodzice sa z BSA ? :/

No dobra ale skoro posiada oryginalną gre , a nie ma instrukcji to chyba żaden problem dla niego prawda ?? No chyba , że w tym bałaganie zgineła mu też płyta i pudełko i Bóg wie co jeszcze , a może tej instrukcji tam nigdy nie było ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra ale skoro posiada oryginalną gre , a nie ma instrukcji to chyba żaden problem dla niego prawda ?? No chyba , że w tym bałaganie zgineła mu też płyta i pudełko i Bóg wie co jeszcze , a może tej instrukcji tam nigdy nie było ??

1560952[/snapback]

Sytuacja - kupujesz gre (oryginal) instalujesz (wpisujesz cdkey z instrukcji) grasz grasz instrukcje gdzies wcina (twoja wina mimo wszystko) chcesz przeinstalowac system ale wiesz ze potem nie bedziesz mogl gry ponownie zainstalowac gdyz nie bedziesz mial cdkeya.

No chyba ze gosc chce wykrasc key koledze u ktorego pogrywa w necie na oryginale (etc.) lub z jeszcze innego miejsca lub powodu :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MRrad jeżeli instalowałeś juz tą gre i zarazem się zalogowałeś w EA Polska to nie ma żadnego problemu. Napisz do nich oni wyślą Ci na twoją skrzynkę nowy cd key pod warunkiem że się u Nich już zarejestrowałeś !!! :D . Jeżeli tego nie zrobiłeś to Stary masz problem bo gre sobie możesz wrzucić do kosza :unsure:

Sorki za ten serwer 63.210.114.82 , który podałem ale gdy ja grałem nie miałem żadnego problemu hhhy tylko grałem o 1-2 w nocy i może dlatego nie było lagów ani nie był przepełniony. Jeszcze raz z góry sorki :?

Postaram się coś znaleźć, jakiś spox serwer dam znać na forum, dopiero jednak w sobotę około 19, niestety nie ma mnie w domu.

Aha ma pytanko zalogowałem się do benchmark.pl serwer BF2 i mieli mi przysłać IP oraz hasło ale do dnia dzisiejszego takowego nie dostałem w czym tkwi problem?

Dzięki za odpowiedzi !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sytuacja - kupujesz gre (oryginal) instalujesz (wpisujesz cdkey z instrukcji) grasz grasz instrukcje gdzies wcina (twoja wina mimo wszystko) chcesz przeinstalowac system ale wiesz ze potem nie bedziesz mogl gry ponownie zainstalowac gdyz nie bedziesz mial cdkeya.

Sytuacja - kupujesz samochód , jeździsz nim , masz bałagan w pokoju ginie Ci dowód rejestracyjny , łapie Cie policja , nie uwierza Ci na słowo , że zgubiłeś w pokoju dowód musisz im to jakoś udowodnić.

Niestety niech się chłopak nauczy odpowiedzialności , to może w przyszłości zaprocentuje i jeszcze nam za to podziękuje.

A ja 3 dzień jestem bez BF2 , a mój Radeon 9800 pro jest gdzieś na trasie Gdańsk-Rzeszów , jak go dostane w swoje łapki to sobie odbije te pare dni na BF-owym odwyku.

Edytowane przez sztandar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sytuacja - kupujesz samochód , jeździsz nim , masz bałagan w pokoju ginie Ci dowód rejestracyjny , łapie Cie policja , nie uwierza Ci na słowo , że zgubiłeś w pokoju dowód musisz im to jakoś udowodnić.

1561001[/snapback]

hehe porownywanie gier komputerowych (piractwa) do rynku samochodowego bedzie zawsze zywe ;-) chociaz jak dla mnie totalnie chybione.. co do problemu dyskusji staram sie zawsze pomagac anizeli wydawac sady czy moralizowac niezaleznie od tego w czym tkwi problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie ale wy sie czepiacie!!! Ja tu mam problem i chcialem zasiegnac fachowej porady a Wy z tego sensacje robicie!!! :mur: Pozadnie sie zawiodlem na tym forum!!

Najchetniej dal bym wam ten dowod ale nie mam jak go zrobic ( nie posiadam ani skaneru ani aparatu).

Niestaty nie zalogowalem sie na EA polska (taki nawyk nigdy sie nie loguje).

A zeby wyciagac koledze z kompa cdkey-a to musialbym byc naprawde bezlitosnym hamem.

A tak poza tym po calym dniu szukania udalo mi sie znalezc moja instrukcje (byla w smieciach kolo pieca gotowa do spalenia (dobrze ze mamy lato :-P )) wiec moj problem znikl! :twisted:

QuicksilveR dzieki za poparcie i pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i mówiłem że nam chłopak podziękuje , tak dostałby program i po instrukcji nie byloby śladu , spłonełaby , a tak nie dostał poszukał i ma instrukcje , będzie mógł nawet gre przedać jak mu się znudzi czyli jednak potwierdziło się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie Sztandar, czyli wyszło wielkie HALO o nic, wystarczyło troche poszukać, a nie walić od razu problem na forum "ze nie mam cd-keya - pomozcie". Proponuje usunąc ostatnie posty dotyczace tego "problemu" - nic nie wnosza w ogole do dyskusji - no chyba ze jak uniknac głupoty, lenistwa, nieodpowiedzialnosci i zeby utrzymac porzadek wokół swojego stanowiska!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wolalbym dostac ten program nizeli stracic caly dzien na szukanu i w dodatku denerwowac sie tym ze ludzie cie olewaja i jaja sobie robia.

A poza tym wcale nie jestem wdzieczny a tym bardziej nie bede dziekowal a zwlaszcza tym co chca dowodow w takiej sprawie!! Jak nie wiedza jak tego cdkey-a wyciagnac to niech sie nie odzywaja bo tylko czlowieka wkurzyc moga.

A napewno nie bede BF2 sprzedawal bo wiem jak bylo z BF 1942 czyli instrukcje tylko dla seriala trzymam!!

PS nie lecialem zaraz z tym na forum to juz byla ostatecznosc!!

Edytowane przez MRrad

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS1: sposob na test orginala dobry i sprawdzony ;)

PS2: Chyba chodzi o medal Of honor na console, ale nie przygladalem sie granica .

PS3: MRrad napisz do pomocy technicznej EAPolska, opisz sytuacje a napewno ( jezeli wszystko okarze sie prawda) ci pomoga, moze nawet nowa instrukcje przyskla :)))

1560928[/snapback]

Na pooc techniczna to bym nie liczyl... (Opisywalem powyzej ich stosunek do osoby ktora jak ja - kupila gre, ma sprzet ktory odpowiada wymaganiom, a nie moze jej uruchomic )... calkowita olewka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczerze zdziwila mnie wasza "awantura" o ten cd-key. zgubic rzecz ludzka. Ile ja rzeczy stracilem bezpowrotnie jak mi moja kobieta porzadek robila. Do tej pory wielu rzeczy nie znalazlem. A umiejetnosc wyciagniecia klucza nie jest przestepstwem. Pozatym wyczuwam lekka hipokryzje. Tak ganicie piractwo, o ktorym trudno w tym przypadku nawet mowic jakbyscie sami nigdy pirata w rekach nie mieli. Jest to porpostu smieszne. LOL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pooc techniczna to bym nie liczyl... (Opisywalem powyzej ich stosunek do osoby ktora jak ja - kupila gre, ma sprzet ktory odpowiada wymaganiom, a nie moze jej uruchomic )... calkowita olewka.

1561194[/snapback]

no masz pecha :) ja tez mialem proble z gra i napisalem do nich ( po cos chyba zaplacilem te 140zl? ) i kultura probowali pomoc ale wczesniej sie sam uporalem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moze ktos z was chce kupic:

ORGINALNY CDKEY DO TEJ GRY?

TANIO SPEZDAM 30 ZL

Dzieki niemu bedziesz mog grac na necie :)

jak cos to prosze o kontakt na GG lub emial:

GG:2328743

EMAIL:bf2bf2@wp.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MRrad rozwiązałeś problem cd-keya ? jeśli nie to napisz na pw pomogę, pozdrawiam wszystkich wrażliwych i nadorginalnych, którzy każdego co ma jakiś problem z grą od pirata wyzywają a pomocy nie udzielą, już wam wode z mózgu zrobili, to forum schodzi na psy, każdy który jest początkującym jest gnojony tu od postaw, a to pirat, nieuk, słynne "szukaj było" a temat czasem kikadziesiąt stron jak ten (większość same bzdury i oskarżenia o złodziejstwo intelektualne), żenada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie ale wy sie czepiacie!!! Ja tu mam problem i chcialem zasiegnac fachowej porady a Wy z tego sensacje robicie!!! :mur: Pozadnie sie zawiodlem na tym forum!!

Najchetniej dal bym wam ten dowod ale nie mam jak go zrobic ( nie posiadam ani skaneru ani aparatu).

Niestaty nie zalogowalem sie na EA polska (taki nawyk nigdy sie nie loguje).

A zeby wyciagac koledze z kompa cdkey-a to musialbym byc naprawde bezlitosnym hamem.

A tak poza tym po calym dniu szukania udalo mi sie znalezc moja instrukcje (byla w smieciach kolo pieca gotowa do spalenia (dobrze ze mamy lato :-P )) wiec moj problem znikl! :twisted:

QuicksilveR dzieki za poparcie i pozdrawiam

1561040[/snapback]

MRrad rozwiązałeś problem cd-keya ? jeśli nie to napisz na pw pomogę, pozdrawiam wszystkich wrażliwych i nadorginalnych, którzy każdego co ma jakiś problem z grą od pirata wyzywają a pomocy nie udzielą, już wam wode z mózgu zrobili,  to forum schodzi na psy, każdy który jest początkującym jest gnojony tu od postaw, a to pirat, nieuk, słynne "szukaj było" a temat czasem kikadziesiąt stron jak ten (większość same bzdury i oskarżenia o złodziejstwo intelektualne), żenada

1561605[/snapback]

Nie jesteś na bieżąco. Czy więcej niż posty na ostatniej stronie :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A "szukaj było" to podstawowy zwrot na Tweaku

Sposób na uzyskanie rozdzielczości 1280*1024 (może się komuś przyda):

W skrócie do gry dodać parametr: "+szx 1280 +szy 1024"

Słyszałęm że faktycznie rozdzielczość jest , ale są z nią jakieś problemy krzczki itp. ale nie próbowałem więc nie wiem , chętnie bym przetestował , ale do poniedziałku raczej to mi się nie uda.

Andy próbowałeś ?? napisz jak to wygląda.

Edytowane przez sztandar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja probowalem. nie radze wtedy odpalac antyaliasu - u mnie na 9800pro omega 5.6 mialem krzaki w obrazie, podobno to samo dzieje sie przy anizo

szkoda, ze gry EA games od wielu juz tytulow NIE maja tej rozdzialy - tak jakby te pajace nie wiedzieli, ze lcd ma 1280*1024

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A "szukaj było" to podstawowy zwrot na Tweaku

Słyszałęm że faktycznie rozdzielczość jest , ale są z nią jakieś problemy krzczki itp. ale nie próbowałem więc nie wiem , chętnie bym przetestował , ale do poniedziałku raczej to mi się nie uda.

Andy próbowałeś ?? napisz jak to wygląda.

1561615[/snapback]

O co chodzi z tym "szukaj"?

Grałem przez jakiś czas w tej rozdziałce. Grafa na max. ale nie pamiętam jak to z antyaliasingiem i innymi [ciach!]łami. Na moim konfigu nic nie zauważyłem, czy na innych będzie tak samo? :? EA jest nieprzewidywalna

Nowy polski serwer rankingowy:

nazwa: ASTER BF2 Serwer

adres: 212.76.32.54:16567

Edytowane przez AndyN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MRrad rozwiązałeś problem cd-keya ? jeśli nie to napisz na pw pomogę, pozdrawiam wszystkich wrażliwych i nadorginalnych, którzy każdego co ma jakiś problem z grą od pirata wyzywają a pomocy nie udzielą, już wam wode z mózgu zrobili,  to forum schodzi na psy, każdy który jest początkującym jest gnojony tu od postaw, a to pirat, nieuk, słynne "szukaj było" a temat czasem kikadziesiąt stron jak ten (większość same bzdury i oskarżenia o złodziejstwo intelektualne), żenada

1561605[/snapback]

Dzieki Ci Panie ze chociaz nieliczni podchodza do ludzi z problemem powaznie.

Dzieki za chec pomocy ptys, ale juz rozwiazalem swoj problem SAM bo inni tylko chcieli zrobic ze mnie pirata.

WIELKIE POZDRO DO WSZYSTKICH PRAWDZIWYCH

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi