Lcs Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Powiem ci wprost 2GB !!!!!!!!!!! Jezeli mowa o tej karcie co masz w podpisie to grasz na wszystkim na maxa i tylko ramu ci brakuje ;) Z innej beczki ... kto jest chetny na maly klanik BF2 Demo i FULL ?! piszcie na pw albo mail woox@woox.pl Pozdrawiam 1586902[/snapback] dzieki ale odpowiedziales tylko na czesc mojego pytania ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 dzieki ale odpowiedziales tylko na czesc mojego pytania ... 1587269[/snapback] Najlepiej nie uzywac ... po drugie jezeli masz dwa lub wiecej dyskow to ustaw mu swapa na innym dysku niz C: . Jezeli przewidujesz jakies zmiany w kompie to zaopatrz sie w Sata Raid Strip ... Ale to wszsystko tyczy sie tylko i wylacznie gdy masz max 1GB RAMU Prosciej i taniej bedzie ci dokupic ramu i na 2GB nie wlaczaj wogole swapa .. Chyba ze uzywasz photoshopa to ustaw max/min 16MB ------------------------------------------ Inna beczka ;) ------------------------------------------ Jak sa powaznie chetni to ja dysponuje wszystkim co potzrebne do FTP WWW itd. Wiec zrobie zaraz mala probna strone naszego ewentualnego Klanu Demo i Full I podam wam adres na poczatek wszyscy chetni mogli by pisac czego wymagaja i co moglo by byc na takiej stronie ... ale nie tu pisac tylko na stronie ktora zaraz podam ;) Pozdrawiam ps.licze tylko na powaznych graczy a nie krzykaczy okresowych .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Najlepiej nie uzywac ... po drugie jezeli masz dwa lub wiecej dyskow to ustaw mu swapa na innym dysku niz C: . Jezeli przewidujesz jakies zmiany w kompie to zaopatrz sie w Sata Raid Strip ... Ale to wszsystko tyczy sie tylko i wylacznie gdy masz max 1GB RAMU Prosciej i taniej bedzie ci dokupic ramu i na 2GB nie wlaczaj wogole swapa .. Chyba ze uzywasz photoshopa to ustaw max/min 16MB Przy 1GB RAM'u w przypadku BT2 nie da się nie używać swapa (chyba że na niskich rozdzielczościach i słabymi detalami - to może). Ta gra to odkurzacz jeśli chodzi o RAM. Sad but true :? Ja mam wydzieloną partycję (X: 5GB) tylko na swapa, temporary internet files i inne śmiecie tego typu Po dołożeniu kolejnego 1GB na moim konfigu, nawet niepodkręconym!!, gra w 1280x1024 i z full detalami rozwinęła skrzydła (zmieniłem też typ połączenia, z tego nyndznego wifi na neo512). Nie tnie, działa płynnie. Nareszcie gram i się nie wqrwiam Może pomoże wyłączenie co się da z tła? Antivir i inne śmieci? ------------------------------------------ Inna beczka ;) ------------------------------------------ Jak sa powaznie chetni to ja dysponuje wszystkim co potzrebne do FTP WWW itd. Wiec zrobie zaraz mala probna strone naszego ewentualnego Klanu Demo i Full I podam wam adres na poczatek wszyscy chetni mogli by pisac czego wymagaja i co moglo by byc na takiej stronie ... ale nie tu pisac tylko na stronie ktora zaraz podam ;) Pozdrawiam ps.licze tylko na powaznych graczy a nie krzykaczy okresowych .... Możliwy byłby też serwer do gry? Tylko że nie mam zbyt dużego skilla :oops: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) u mnie wyglada to tak ze mam 3xhdd z czego jeden to sata z dwoma partycjami na jednej jest win a na drugiej gry. pozostale dwa dyski to dosc stare urzadzonka 5400obr/min. Nie wiem czemu ale mialem domyslnie na c: z win swapa ustawionego na od 1000 costam do 3000 costam. rozumiem ze nie ma co ustawiac kolejnego swapa na kolejnej partycji ale skasowac tego i zrobic np 2gb albo ilestam na tej co mam gry bo jest to szybszy dysk niz pozostale (czy zle mysle) i jakiej wielkosci bo itak mam sporo miejsca wiec moge spokojnie nawet 5gb oraz czy stala wielkosc czy od ... do...? jesli klepie kompletne bzdury to prosze poprawcie moje "pomysly" i podpowiedzcie dokladnie co w moim przypadku najlepiej zrobic. Z gory dzieki EDIT: czy jesli wiecej niz jedna partycja ma ustawionego swapa to czy aplikacje korzystaja z nich wg lokalizacji? mialem swapa na c tak jak wyzej napisalem i zrobilem stalego 2 czy 3gb na partycji z BF`em i zupelnie nic to nie dalo ... dlatego o to wszystko wypytuje Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez Lcs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) Lcs Co byś nie robił swap jest dużo wolniejszy niż RAM. I tyle. Zmień w BT2 rozdzielczość na niższą i zmniejsz szczegóły grafki, wtedy będzie płynniej. Musisz się pogodzić, że do płynnego działania BT2 w wysokiej rozdzielczości i z "wysokimi" szczegółami potrzeba jest więcej niż 1GB RAM'u Ja z 1GB RAM'u miałem przycinki pomimo że mam, w założeniu szybką, macierz RAID0 Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez AndyN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 na 1024 z max detalami aax4 i afx16 mam przycinki jedynie na poczatku mapy przez jakies pol minuty do max 1 min zanim nie dogra wszystkiego, na 1280 zrobila sie dopiero masakra i rozumiem ze bez drugiego giga nic nie poradze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Looknij tutaj: http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?...a3881cf92caa69e rozdział Hardware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Dobra panowie zainstalowalem i stoi .. czekam na adminow i moderatorow zeby sie nia zajac ...... www.battlefield-2.woox.pl Licze ze macie na tyle woli gry zeby cos z tego wyszlo ;) Mowa o graczach Demo i Full. Podstawowe zadania 1. Potrzeba adminow !!!!!!!!! 2.Moderatorow !!!!!!!!!!! No to zapraszam .... Zobaczymy ilu was jest naprawde ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Dzieju Serwer gry planowany? Full z patchem czy bez? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Dzieju Serwer gry planowany? Full z patchem czy bez? 1587688[/snapback] Serwer bedzie jak bedzie troche ludzi !!! ;| Narazie forum zobaczymy czy jest sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Serwer bedzie jak bedzie troche ludzi !!! ;| Narazie forum zobaczymy czy jest sens Zrób porządek ze skrzynką PW. Nie można nic Ci wysłać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zrób porządek ze skrzynką PW. Nie można nic Ci wysłać 1587724[/snapback] Juz wyczyscilem !!! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 GHOST napisał: Jesli bylo by zainteresowanie to moge postawic u siebie server chroniony haslem specjalnie dla osob z Tweaka. Oczywiscie ktos musial by mi pomoc z ustawieniami. Server chodzil by praktycznie 24/7 z krotkimi przerwami na restart. I nikt mu nie pomógł a mógł już stać serwer wprawdzie nie rankingowy , no ale można by było popykać w gronie Tweakowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 GHOST napisał: I nikt mu nie pomógł a mógł już stać serwer wprawdzie nie rankingowy , no ale można by było popykać w gronie Tweakowym. 1587769[/snapback] Ejj to wproscie go na www.battlefield-2.woox.pl moze cos z tego wyjdzie !!!! Ruszac sie panowie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmic Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Witam ja sie pisze na gre wspolna jak cos ale mam maly problem raz na jakis czas pojawia mi sie pewien blad! po zaladwaniu gry w momencie jak juz ma pokazac pole bitwy :)! This Server only allows players with unmodified content to join.Revert your version of Battlefield 2 to the current official version to join :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Witam ja sie pisze na gre wspolna jak cos ale mam maly problem raz na jakis czas pojawia mi sie pewien blad! po zaladwaniu gry w momencie jak juz ma pokazac pole bitwy :)! This Server only allows players with unmodified content to join.Revert your version of Battlefield 2 to the current official version to join :( 1587793[/snapback] To dziwne ja tego nigdy nie mailem !! ;| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm78 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 witam mozecie sie zalogowac na swoje konto??? Co do tego klanu to jest niezly pomysl z przyjemnoscia bym sie do Was dolaczyl pozabijac...:), moze dzisiaj na jakims serwerku male spotkanie np. na serwerze benchmarka.pl 217.149.249.70 haslo www.benchmark.pl, zazwyczaj jest pusty i pingi sa bardzo dobre oscyluja w granicy 20-80, aha moj nick to tm78 www.battlefield-2.woox.pl chyba ta strona nie dziala.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) witam mozecie sie zalogowac na swoje konto??? Co do tego klanu to jest niezly pomysl z przyjemnoscia bym sie do Was dolaczyl pozabijac...:), moze dzisiaj na jakims serwerku male spotkanie np. na serwerze benchmarka.pl 217.149.249.70 haslo www.benchmark.pl, zazwyczaj jest pusty i pingi sa bardzo dobre oscyluja w granicy 20-80, aha moj nick to tm78 www.battlefield-2.woox.pl chyba ta strona nie dziala.... 1587885[/snapback] Dziala dziala tylko akurat jest przerwa techniczna 2h ;| Pechowo trafilismy.... Juz po przerwie zapraszam na strone zolnierze ;P A my gramy codziennie prawie bo ja tylko w parzyste... na Schotte wpisz to w filtrze .... Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez Dzieju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Djmic, jezeli dobrze czytam, to problem polega na tym, ze ty masz np. wersje 1.3, a wersja na servie to 1.0. Wiec problem polega na tym, iz masz inna wersje BF2 niz ta co jets na servie. pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Djmic, jezeli dobrze czytam, to problem polega na tym, ze ty masz np. wersje 1.3, a wersja na servie to 1.0. Wiec problem polega na tym, iz masz inna wersje BF2 niz ta co jets na servie. pzdr. 1587967[/snapback] Nie moze byc bo dostal odemnie instalke dema gry dokladnie tej na ktorej ja gram .... a ja nie mam tych problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Wybieram serwer, klikam polacz, łaczenie z serwerem (1-2s) i koniec, wraca mi do listy serwerow, co jest ? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmic Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Wybieram serwer, klikam polacz, łaczenie z serwerem (1-2s) i koniec, wraca mi do listy serwerow, co jest ? :blink: 1588113[/snapback] a jakis error ci wyskakuje?!czy moze poprostu wychodzi bez zadnej informacji!? a co do mnie to tak jak dzieju pisze instalke mam od niego bez zadnych patchy! on gra a ja czasem nie:( ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 a jakis error ci wyskakuje?!czy moze poprostu wychodzi bez zadnej informacji!? a co do mnie to tak jak dzieju pisze instalke mam od niego bez zadnych patchy! on gra a ja czasem nie:( ... 1588237[/snapback] zadnych errorow, poprostu wraca spowrotem i nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Panowie mam problem ;P Postanowilem zobaczyc demko tego BFa i musze przyznac, ze mnie wciagnelo ale AA mi nie dziala :/ Czy to tylko w demku tak jest czy najnowsze stery musze zjechac ?? Jesli temat byl poruszany to sorry, ale to 70 stron to ogrom i niemam czasu zeby to wszystko czytac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jim1983 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 a gdzie sie zapisoja te punkty ktore sie zdobywa podczas gry na jakiejs stronce???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ConiX Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Panowie mam problem ;P Postanowilem zobaczyc demko tego BFa i musze przyznac, ze mnie wciagnelo ale AA mi nie dziala :/ Czy to tylko w demku tak jest czy najnowsze stery musze zjechac ?? Jesli temat byl poruszany to sorry, ale to 70 stron to ogrom i niemam czasu zeby to wszystko czytac. 1588687[/snapback] musisz w sterownikach ustawic sobie aa zalezne od aplikacji czy jakos tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 JAKAŚ ROZGRYWKA W TEN DŁUŻSZY WEEKEND? KIEDY? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (edytowane) JAKAŚ ROZGRYWKA W TEN DŁUŻSZY WEEKEND? KIEDY? 1589279[/snapback] chetnie, ale co zrobic zeby wejsc na serwer ? QUOTE (lukasrz @ Aug 10 2005, 17:36) Wybieram serwer, klikam polacz, łaczenie z serwerem (1-2s) i koniec, wraca mi do listy serwerow, co jest ? blink.gif :blink: ? jakies pomysly, u brejdaka jest tosamo od kilku dni Edytowane 11 Sierpnia 2005 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 chetnie, ale co zrobic zeby wejsc na serwer ? QUOTE (lukasrz @ Aug 10 2005, 17:36) Wybieram serwer, klikam polacz, łaczenie z serwerem (1-2s) i koniec, wraca mi do listy serwerow, co jest ? blink.gif :blink: ? jakies pomysly, u brejdaka jest tosamo od kilku dni Oryginał czy pirat? Może EA znalazła sposób na piraty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Oryginał czy pirat? Może EA znalazła sposób na piraty? 1589398[/snapback] hykmm.... tesh sie tego obawiam ;( <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...