AndyN Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 AndyN ty bys pograł troszke a nie tylko pisał :D Na dziś już skończyłęm, jutro dłuższa sesja w planach :) Ponad 2 tys. uzbierane (o ile statystyki się uaktualnią szybko): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jim1983 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 gdzie mozna to sprawdzic na jakiej stronie ile sie punktów ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S-I-D Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 gdzie mozna to sprawdzic na jakiej stronie ile sie punktów ma 1601176[/snapback] np tu: www.got3n.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 ludzie, czy wy slepi jestescie ? to nie jest kwestia aa i anizo !!! te textury sa fatalnej rozdzielczosci ! ja radze kombinnowac z roznymi wersjiami sterownikow i moze postawieniem nowgo sys P.S shadery tez jakby wcielo P.S 2 pozdrawiam i zmykam w bieszczady ;) have fun :P 1598036[/snapback] a jednak mu pomoglo AA (rozmawial, ze mna na gg ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 a jednak mu pomoglo AA (rozmawial, ze mna na gg ;) ) 1601459[/snapback] AA jest od wygladzania krawedzi a nie poprawy jakosci i ostrosci textur !?!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 co od czego jest w przypadku tej gry nie ma wiekszego znaczenia. to jeden z kolejnych zabawnych bledow jej tworcow. ps. chwile mnie nie bylo i widze, ze ciagle pierwsze pytanie do kogos z problemem to to czy ktos ma pirata... jakby to mialo jakiekolwiek znaczenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem444 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Witajcie, przeglądałem wasze posty na temat BF2. Wczoraj sciągnołem wersję Demo i udało mi sie ( niestety tylko ) godzine posiedzieć w gierce. Do tej pory grałem głownie przez kilka lat w MOHAA i od pół roku CoD UO. Szczerze mówiąć szukam informacji czy któryś z was grywał w te gry i jak je porownuje do BF2 ? Jak na razie mam trochę problemy w "odnaleźieniu się" lol w swiecie BF :-) Nie ten engine :-D. Cieszę się, że ktoś w końcu dołączył do gry serwer VoIP'a. W "starych" czasach używało się TeamSpeak'a. Czy ktoś moze opisać jak odbiera róznicę miedzy TS'em a VoIP w BF? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 voip w bf'ie w moim mniemaniu jest zdecydowanie lepszy i mniej upierdliwy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Witajcie, przeglądałem wasze posty na temat BF2. Wczoraj sciągnołem wersję Demo i udało mi sie ( niestety tylko ) godzine posiedzieć w gierce. Do tej pory grałem głownie przez kilka lat w MOHAA i od pół roku CoD UO. Szczerze mówiąć szukam informacji czy któryś z was grywał w te gry i jak je porownuje do BF2 ? Jak na razie mam trochę problemy w "odnaleźieniu się" lol w swiecie BF icon_smile2.gif Nie ten engine icon_biggrin2.gif. Cieszę się, że ktoś w końcu dołączył do gry serwer VoIP'a. W "starych" czasach używało się TeamSpeak'a. Czy ktoś moze opisać jak odbiera róznicę miedzy TS'em a VoIP w BF Ja grałem długo i z powodzeniem w MoH AA , wszystkie dodatki i PA , w CoD też próbowałem ale mało bo nie za bardzo mi podchodził , te gry w porównaniu z BF2 no cóż , BF2 to jak na razie dla mnie najlepsza gra MP co Cię może początkowo zrazić hmm słaba broń snajperska , dużaliczba pojazdów , broń latająca i brak wychylania (dla mnie wielki plus bo ogranicza kamperstwo). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenQ2k Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Swoją drogą textury w BF2 nawet na maxa nie zachwycają. :/ Rozumiem że ogrom terenu przy texturach w wyższej rozdzielczości obciążyło by znacznie grę , ale np w takim FAR CRY jakoś dali sobie z tym radę , widać programistom którzy zrobili BattleField 2 brakło czasu na dopracowanie swojego silnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Swoją drogą textury w BF2 nawet na maxa nie zachwycają. :/ Rozumiem że ogrom terenu przy texturach w wyższej rozdzielczości obciążyło by znacznie grę , ale np w takim FAR CRY jakoś dali sobie z tym radę , widać programistom którzy zrobili BattleField 2 brakło czasu na dopracowanie swojego silnika. 1603171[/snapback] znaczy w far cry 64 osoby lataly po mapie w samolotach/helikopterach/czołgach strzelajac i generujac mnostwo cieni i swiatel? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenQ2k Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Elbios Grałeś w Multiplayera w FAR CRY ??? Spokojnie z niewielkimi modyfikacjami by CRYTEKEngine dał rade Nie będziemy tu roztrząsać który silnik graficzny lepszy Ja tylk o chciałem zauważyć że textury w BF2 nie należą do najlepszych THE END Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Elbios Grałeś w Multiplayera w FAR CRY ??? Spokojnie z niewielkimi modyfikacjami by CRYTEKEngine dał rade Nie będziemy tu roztrząsać który silnik graficzny lepszy Ja tylk o chciałem zauważyć że textury w BF2 nie należą do najlepszych THE END 1603503[/snapback] Masz racje far Cry jest znacznie lepszy i gralem multiplayera dzialal wysmienicie no ale tak to jest albo grywalnosc albo jakosc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Możecie się zalogować do swojego konta ?? bo ja nie i nie wiem czy znowu jakas awaria serwerów czy to znowu awaria serwerów ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 sztandar mnie się udało zalogować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Dzieju grasz gdzieś dzisiaj w demko bo ostatnio chyba sie spotkaliśmy na jednym serwie byłem zalogowany jako panicz, moze jakaś mała partyjka dzisiaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blowman Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Witam. Sorry, ze przerywam dysuksję ale chciałem tylko zdementować przekonanie pewnego forumowicza o niemozliwości obsadzenia NF4 3 kościami(kośćmi) RAM'u. Otóż do mojego Asusa A8N-SLI Deluxe udało się włóżyć naraz 2xkingston(2.5,3,3,8) i jednego twinmosa(2,3,3,6) lecz po uprzednim ustawienu na sztywno timingów(na auto nie rusza ale to z powodu różnych kości). Aktualnie mam włożone 2x512 oraz 2x256 (w każdym banku po 768(2,5,3,3,8 @ 204MHz) i oczywiscie lata w dualu,odczyt ok. 5200MB/s w Everescie ). Troche mnie zdiwilo gdy po wyjeciu jednej 256-stki komp widzial tylko 768. W każdym razie ilość, jakość oraz rozłożenie pamięci zależy chyba od procesora(mam Venice rev.E3) gdyż on ma kontroler pamięci. To tyle, hej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Dzieju grasz gdzieś dzisiaj w demko bo ostatnio chyba sie spotkaliśmy na jednym serwie byłem zalogowany jako panicz, moze jakaś mała partyjka dzisiaj 1604324[/snapback] Gramy gramy zarejestruj sie na naszej stronie www.battlefield-2.woox.pl Dzis mamy trening najprawdopodobniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 dobra zarejstrowałem się po tym samym nikiem co w grze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem444 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 (edytowane) Pisaliście cosik o specjalnej klawiaturze do BF2. Tutaj macie linka do sklepu z ceną w Polsce. Hmm... może to i ładne ale jak na mój gust to mojego skila sama klawiatura za bardzo nie podniesie :-P http://sklep.cdrinfo.pl/pelny_20195.html PS Sprobojcie coś sensownego i szybko na niej napisać lol Edytowane 22 Sierpnia 2005 przez Przem444 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 znaczy wiesz, gdybym ja ją (ja nie wy) ;] miał tak przez 2 tygodnie to bym z prędkością taką jak na normalnej pisał ;] z pisze dość szybko(bez kursów itp.;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Oczywiście, że na takiej klawie będzie się lepiej/przyjemniej grało. Masz wszystko na miejscu, po przyzwyczajeniu można się poczuć jak dowódca jakiś hehe, moim zdaniem super sprawa. Po co chcecie na niej pisać ? Ktoś kto jest maniakiem BF nie działą za dużo w windzie czy coś (no może forum hmm) tylko gra, a w grze przecież się nie pisze (lameriada) tylko truje do mika nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 KZI żeby tylko były jakieś tańsze zamienniki .... :? Prawie 300 zł za komplet .... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Ale czy naprawde jest to aż tak potrzebne? Imo dobrze ustawione klawisze + znanie ich na pamięć wystarczy. Ja jeszcze jakiś tam najlepszy w te gre nie jestem ale jestem w stanie opanowac jedna reka wlasciwie wszystkie klawisze które potrzebuje podczas gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 To ja bym juz wolal zainwestowac w jakis dobry Joystick ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Ja tez nie widze jakiegos wiekszego sensu Klawisze mam pod lapa. Obsluga broni, wsiadanie, spadochron mam w myszce No ale nie powiem ze jest to debilizm. Pierw bym musial kilka godzinek pociupac na tej klawiaturze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Eehhh no fakt, moje niedopatrzenie - myślałem, że te 89 złociszy to cena za klawkę a nie za nakładkę ;) Faktycznie, za tyle kasy to wolałbym dżoja... Ale... kupić kolekcjonerskiego BF2 z headsetem + klawa to fajna sprawa :) Szkoda, że za to + joy to niezłą grafę można kupić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yak Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Heja Wlasnie zamowilem na allegro BF2 i mam takie pytanie jak chodzi ta giera na Omegach ? i na jakich najlepiej ?? ma kotos na R 9500/9700 jakies artefakty w BF2 ? bo sie zastanawiam czy wogole przeinstalowywac stery na omegi... I z innej beczki jak najszybciej (jakim programem) sprawdzic jakie CL ma Ram ?? pozdro 600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenQ2k Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Yak Człowieku ,wszystkie modyfikowane stery tak naprawdę posiadaja tylko drobne poprawki/modyfikacje w plikach .inf same sterowniki nie podlegaja modyfikacji ! ! zbyt to skomplikowane dla przeciętnego Tweakera Czasami owi tweakerzy podmieniają poszczególne biblioteki mieszajac czasem 2-3 wersje sterowników. BF2 , chodzi pięknie na Catalystach 5.7-5.8 to i pewnie na modyfikowanych Omnegach ,DNA opartych na Cat5,7/5,8 też będzie chodzić bylebyś nie pozostawił śmietnika w Registrach ,bo wtedy każda kolejna instalacja sterów rodzi kolejne problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yak Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Chodzi mi o to czy na omegach w BF2 występują artefakty Bo na moim radku jak zapodam Omegi to np we Flatoucie mam artefakty a w innych tytulach nie - w tym 3d marki... i tu moje pytanie o te omegi bo nie chcial bym 2 razy formata robic - raz na omegi a drugi na powrot do orginalnych sterow... a co z ramem ?? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...