sztandar Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Gramy, gramy. Tylko z innej stronki WWW korzystamy icon_wink2.gif Ja bym się do was przyłączył w piątek mam nadzieję , że to możliwe :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 mam stery kx od audigy i w opcjach nie moge zaznaczyć "wzmocnienie mikrofonu" bo mnie nikt nie słyszy w BF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 W piatek pewnie potne od 22 do ~4 :] Wczoraj milo sie gralo z kilkoma ludzikami ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metz Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 W piatek pewnie potne od 22 do ~4 :] Wczoraj milo sie gralo z kilkoma ludzikami ;p 1660406[/snapback] Nom - fajnie sie grało :-))) Jak zwtykle zresztą odkąd sie gra ze znajomymi - coraz lepsze zgranie mamy :wink: Jonathan: Dzieki za wsparcia "z góry" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Kurna ale sie nie wyspałem przez to granie, skończyłem równo o 3 rano ale warto było. Szczęgólnie pod koniec były takie akcje ze ja wytrzymać ze śmiechu nie mogłem :D Jak Metz zaczął runde od -8 to mało sie heli nie rozbiłem tak się smialem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Ja mialem mala lipke jak na dragon valley startowalem samolotem i wszedl mi w zasieg F-18 odpalilem dwie rakiety ale zabilem 3 naszych :P Pech. Metz sorki za te 3 cobry sciagniete sprzed nosa :P I sorka ze tej jednej z ogona nie udalo mi sie w pore zdjac. Ale i tak glebe zaliczyla. W jednym wypadku zeby Was ratowac zabawilem sie w KAMIKAZE bo mialem juz null amunicji :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Ja wczoraj latałem tą krową co jest w MEC (cos jak BH w USMC) i wszyscy wyskoczyli. Patrze ze BH przejmuje flage z kolesiami w srodku no to też zrobiłem kamikadze tak że usiadłem no gościu. Ten sie widocznie przestraszył i stracił panowanie nad maszyną że nagle był śmigłem do dołu. Po chwili patrze staty tego pilota a tam -10 bo zabił kilku kolegów przez to :D Ja tymczasem spokojnie przejąłem flage :D Pr0 akcja <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 W piatek potniemy wiecej :P Podobal mi sie ten serwerek. Tylko kilka map ale za to tych co lubie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Czy za kamikaze dostaje się punkty za fragi? Niby w tym momencie sam giniesz ... Saitek Evo czeka na pierwsze testy i trening :) Nie tylko uzyskam płynność .... Kto chce być gunnerem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Wczoraj przypadkowo wleciałem apachem w innego AH (nie wyhamowałem :P ) to dostałem pkt, ale to też nie zawsze. Nie wiem od czego to zależy :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Kto pierwszy zginie. PTS sie dostaje ale czesto moze was za to skickowac. Wiem po sobie bo czesto atakujac heli z dzialka jak sie podrywam aby uniknac zdezenia to zahaczam o unikajaca ofiare. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Ja samolotami w ogole nie umiem sie posługiwać. To znaczy strzelanie mi nie wychodzi, chyba nikogo jeszce z tego nie zabiłem :D O ile heli już mam mniej więcej opanowane bo sporo z Elvisem i Metzem śmigałem to w samolocie w ogóle sobie nie radze :] Za to udało mi sie kiedyś wyskoczyć z samolotu a potem do niego dolecic, wejść i przed samą ziemią wyrobić :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Samoloty nie sa trudne. Wczoraj chyba nawet dwie osoby ze mna poolataly :P Adasi Ty zostan przy medyku ;p Dzieki za te kilka reanimacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Samoloty nie sa trudne. Wczoraj chyba nawet dwie osoby ze mna poolataly :P Adasi Ty zostan przy medyku ;p Dzieki za te kilka reanimacji 1662160[/snapback] na jakim serwerku gracie ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Na ktory uda nam sie wladowac razem tam gramy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Witam,mozna sie przylaczyc?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Adasi Ty zostan przy medyku ;p Dzieki za te kilka reanimacji 1662160[/snapback] Przy medyku zapewne zostane ale lubie sobie czasami polatać :) Najlepiej jak slysze w słuchawkach ze ktos mowi ze go zabili bo tak normalnie to nie zawsze zauwaze ze trzeba kogos reanimowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Ciebie to moze wczoraj ze 2 razy reanimowalem Najczesciej chyba Elvisa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 (edytowane) Problem z wychodzeniem gry do pulpitu na kartach ATI ? cytat z www.PCTest.pl : Pojawiły się Catalysty 5.9, nowe sterowniki są wersją oficjalną i dostępne są na stronie ATI Technologies lub pod poniższym linkiem :) Jakie zmiany ? Graczy Battlefield 2 ucieszy fakt, iż rozwiązano problem wychodzenia gry do pulpitu ! Oprócz tej ważnej poprawki jest jeszcze kilka innych dotyczących gier oraz inne, więcej o zmianach i usprawnieniach dowiecie się tutaj. juz zassałem i będe testował :) Edytowane 22 Września 2005 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tranquility Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Problem z wychodzeniem gry do pulpitu na kartach ATI ? cytat z www.PCTest.pl : Pojawiły się Catalysty 5.9, nowe sterowniki są wersją oficjalną i dostępne są na stronie ATI Technologies lub pod poniższym linkiem :) Jakie zmiany ? Graczy Battlefield 2 ucieszy fakt, iż rozwiązano problem wychodzenia gry do pulpitu ! Oprócz tej ważnej poprawki jest jeszcze kilka innych dotyczących gier oraz inne, więcej o zmianach i usprawnieniach dowiecie się tutaj. juz zassałem i będe testował :) 1662542[/snapback] Nie do końca jest to prawdą... "Battlefield 2: The game no longer exits to the Windows desktop after the game logo is displayed " Także wychodzenie do pulpitu może nadal występować w grze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Nie do końca jest to prawdą... "Battlefield 2: The game no longer exits to the Windows desktop after the game logo is displayed " Także wychodzenie do pulpitu może nadal występować w grze... 1662612[/snapback] Mysle ze raczej nie :P Mysle ze to kwestia jednego i tego samego bledu w sterach, wyjdzi w praktyce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tranquility Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Mysle ze raczej nie :P Mysle ze to kwestia jednego i tego samego bledu w sterach, wyjdzi w praktyce 1662617[/snapback] No jak nie jak tak :) przecież wyraźne napisali że to tyczy się tylko logo niestety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 (edytowane) Battlefield 2: The game no longer exits to the Windows desktop after the game logo is displayed"Battlefield2: Gra nie wychodzi do pulpitu Windows po pokazaniu sie loga" Tak ja to zrozumialem. Edytowane 22 Września 2005 przez S_Works Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Kto pierwszy zginie. nie ma 'kto pierwszy zginie' - obie zalogi gina jednoczesnie, chyba, ze ktos wyskoczy, wtedy najpierw gina zalogi, potem ten co wyskoczyl. punkty dostaja obie zalogi tak samo. za zabicie przeciwnej zalogi i piloci za zabicie swojej, czyli czesto piloci koncza kickiem jesli rozbija pelnego BH u mnie nowe catalysty spowodowaly odruch wymiotny komputera i jestem znow na omegach 5.6. mojego 9800 nie lubia te nowe sterowniki :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 mi wywala do pulpitu coraz częściej po ok. 20 min. po włączeniu gry . na dodatek obraz się dziwnie kaszani - przez pol sekundy pokazują się jakieś czarne gluty. pop 3-cie to limit sie skonczył mi i czasem punkbuster szwankuje jeny kiedy ten patch wreszcie wyjdzie... do cholery(sry) jak można wypuścić grę która wywala normalnie - legalnie do pulpitu ......i wszyscy sie na to godzą mam po polsku zainstalowane - instaluje jakis mod np.21 warfare century" a w menu jakieś button_001 itp .czy w angielskiej wersji tego nie ma? i oczywiście żadna mapa sie nie laduje a serwow nie ma te gre kupilem dla modów a narazie lipa kiedy wyjdzie jakis porządny "duży" mod? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 No jak nie jak tak :) przecież wyraźne napisali że to tyczy się tylko logo niestety 1662931[/snapback] mi tam sporadycznie gra wychodzila ale od zainstalowania sterow nie mialem jeszce takiego przypadku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Mi wychodziło na Radeonie 9600 pro na 9800 pro był looz , a teraz na x800 GT smiga az miło zadnych problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Ja z wychodzeniem do pulpitu itp nie mam żadnych problemów. Narazie mnie tylko denerwują bugi w stylu: ja widze gościa jako swojego a kumpel z druzyny jako przeciwnika no i lipa wtedy jest albo jak dopiero po paru sekundach mi sie pojawi czy gość jest ze mną czy przeciwko mnie, no i jesli on sie pierwszy kapnie to zwykle jestem juz martwy... Najlepsza była akcja jak Metz w AH miał za gunnera goscia z przeciwnej druzyny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tranquility Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 (edytowane) Najlepsza była akcja jak Metz w AH miał za gunnera goscia z przeciwnej druzyny :D 1664967[/snapback] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ale się uśmiałem to jest MOCNE po prostu WYPAS - nakręcić tylko filmik hehe P.S. Powaga taki bug to już jest chyba SZCZYT :mur: Edytowane 23 Września 2005 przez Tranquility Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Jak gramy to było naprawde sporo tak śmiesznych sytuacji że aż się popłakałem, to tylko jedna z nich :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...