Gość Pioorek Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Akurat tam zalogowany jestem, ok nie bede juz nubil i bede szukal ;s dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 ja kilkukrotnie mialem przykre niespodzianki podczas gry na serwach EA Officiall - jesli dobrze pamietam na obecnym koncie nie zaliczylo mi medali 4 razy. zdaza sie to i strasznie wkurza, zwlaszcza przy medalach tzw. czasowych, gdzie wymagania to np 25 min gry commanderem te 25 min to cos na co nie masz wplywu, a runda najczesciej konczy sie szybciej i jak juz sie taka odznake zdobywa, to fajnie zeby sie zaliczyla.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apollo Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 witam. Czy ktosby mogl mi podeslac 2 pliki setup.exe i setup.ini z glownego katalogu plyty , bo chyba mam uszkodzone i nie moge zainstalowac bf2 . Bylbym wdzieczny za pomoc . Romero9@wp.pl albo jako zalacznik na tweaka . Zajmuja kilkanascie kilo tylko . Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 witam. Czy ktosby mogl mi podeslac 2 pliki setup.exe i setup.ini z glownego katalogu plyty , bo chyba mam uszkodzone i nie moge zainstalowac bf2 . Bylbym wdzieczny za pomoc . Romero9@wp.pl albo jako zalacznik na tweaka . Zajmuja kilkanascie kilo tylko . Pozdrawiam. 1731840[/snapback] Archive.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apollo Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Wielkie dzieki , juz sa postepy , ale teraz to chyba wina uszkodzonych plikow setup.ibt setup.inx , bylbym wdzieczny gdybys mogl mi je takze zalaczyc . Jeszcze raz wielkie dzieki . Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 poszly mailem, gdyby bylo potrzebne jeszcze cos to dopiero jutro. ps zgraj cala plyte na dysk i zobacz gdzie sie krzaczy. bo pliki na plycie sa na 100% dobre, pytanie co jest powodem problemow, moze masz cos w komppie uwalone i ci szyna IDE bledami sieje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apollo Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 cholera sam nie wiem , wywala blad plikow przy setupie , error 6002 . i dalej nie idzie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 rada czlowieka, ktory ma slabe nerwy - nie graj na polskich serwerach, moze to zle zabrzmi, ale takiego buractwa i debilizmu jak tam nigdzie indziej nie uswiadczysz. tylko tam koles wskoczy ci na helikopter, bo ty byles pierwszy, tylko tam twoj wlasny spec op dla zabawy wysadzi ci czolg c4, bo 'mu go ukradles' itp o drobnych postrzalach dla zabawy nie wspomne.. 1723645[/snapback] hehe nawet (a raczej zwłaszcza) na serwerach demo tez tak jest, istna wolna amerykanka...biegne do mig'a a tu sruu...koles z teamu mnie ukatrupil, mysle sobie pomylil sie, respawn i biegne znow do drugiego,a ten sam kolo czekal przed nim (niewiem dlaczego nieodlecial :mur: ) i sruu znow we mnie :angry: no to 3 respawn i sruuuu odrazu w kolesia z bazooki :D i spokoj byl,ale ile sie napsulem krwii... kupilbym juz full'a ale obrona dyplomu czeka,a mam net 128 (ktos tez o to pytal czy sie da grac) wiec nie warto sie wkurzac na przycinki i ten glupi napis (choc to tez wina serwow jak sie dalo przeczytac wyzej gdzies). Wiec na łączu 128 da sie grac komfortowo, jesli sie tylko nie dzieli z kims tego łącza (jak ja :( ) ,jesli sie nie jest w sieci prywatnej, osiedlowej,bezprzewodowej z adresem prywatnym (jak ja :( ) ,gdzie wieczorami jak sie ludziska dopadną do kompów to ledwie www chodzi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 spoko na 128 gram i nie jest zle... ale team speak daje o sobie mocno znaki - generalnie odpada granie i gadanie... na 128 albo 1 albo 2'gie a teraz pytanko dla weteranow - jak rozwalic czolg albo amfibie 1 strzalem? normalnie qrwicy dostaje jak sobie jade i nagne koniec - wybucham miny nie bylo,,, wiec co innego - bazooka ale jak o zrobic - w co celowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Nie da sie rozwalic czolgu jednym strzalem z Bazooki , wybuch bo albo ktos Ci podlozyl C4 , ale bardziej prawdopodobne ze namierzyl Cie heli , jedna rakieta i po zabawie , albo samolot bomba i po zabawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm78 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Co do czolgu- to da sie go teroretycznie rozwalic jednym strzalem, pisze teoretycznie poniewaz kilka razy rozwalalem czolgi przeciwnika jednym strzalem, oczywiscie nie wiem czy to byl blad na serwerze czy jest jakos dziwnie lub losowo wyliczane "strefy obrazen" pojazdow. Bylo juz wczesniej pisane ze najlepiej strzelac miedzy wiezyczke a korpus lub w sama gore wiezyczki wtedy jest duze prawdopodobienstwo ze po jednym strzale czolg przeciwnika staje w ogniu... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Co do czolgu- to da sie go teroretycznie rozwalic jednym strzalem, pisze teoretycznie poniewaz kilka razy rozwalalem czolgi przeciwnika jednym strzalem, oczywiscie nie wiem czy to byl blad na serwerze czy jest jakos dziwnie lub losowo wyliczane "strefy obrazen" pojazdow. Bylo juz wczesniej pisane ze najlepiej strzelac miedzy wiezyczke a korpus lub w sama gore wiezyczki wtedy jest duze prawdopodobienstwo ze po jednym strzale czolg przeciwnika staje w ogniu... pozdro 1736390[/snapback] Czołg mógł być już przez kogoś innego "nadgryziony" a jeszcze nie dymił. Dlatego tak szybko zrobił papa. Podobno w APC czułe są koła, a w obu spody pojazdów. Podobno nie ma tego czułego miejsca między wieżyczką a korpusem. Na battlefield.pl jest o tym dyskusja. Jakiś koleś analizował hitboxy i tego nie znalazł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm78 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Co do analizy, to moze w jego przypadku lub w jego "specyficznych" warunkach nic nie znalazl co nie znaczy ze nie ma "czulych stref" Mialem kiedys taki przypadek, ze jade sobie T-90 zero uszkodzen i znad przeciwka pojawia sie abrams jeden strzal koles wykonal i bum.... czyli cos w tym musi byc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 moja teoria jest taka, ze z powodu jakiegos bledu w naliczaniu obrazen obrazenia licza sie dwukrotnie, jesli trafiaja w styk roznych hitboxow. moze to wynikac z lekko skopanego kodu sieciowego, tego samego, ktory na odpowiednio duzym pingu czyni smiglowce przezroczyste wzgledem rakiet AA, czy pozwala samolotom przez smiglowce przelatywac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 No wlasnie. Zgodze sie z Sidem Ciekawe kiedy poprawia te wszystkie bledy. Wkurza mnie juz ladowanie 4 rakiet w jeden heli :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 mam pytanie do ekspertow gry specopem - uparlem sie, ze zdobede odznake explosives uczciwie - tzn w normalnej grze, nie bawiac sie w samochod pulapke powiedzcie mi wiec jakie mi zostaja w grze mozliwosci? jesli mozna bez opcji c4 4 u czyli ja i przeciwnik lecimy w chmury.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 widzialem wczoraj jak koles z gory przycelowal bazooką w wiezyczke i bum! ale niewiem czy byl "nadgryziony" choc niewydaje mi sie bo to swiezy czolg byl (kolo ujechal nim z 10m po respawnie-czolgu ofc) ale to bylo na demku (wcale bym sie niezdziwil gdyby to faktycznie byl blad multi i go jeszcze niepoprawili ...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 w demie tyle razy mnie juz w nowym czolgo czy amfibii ktos z 1 strzalu rozwalil, ze ostatnio grac wogole przestalem.poporstu nudne sie to robi sprawdzalismy tez z kumplem jak to jest - weszlismy na jakiegos pustego serwa i bralismy sobie co sie pojawilo i strzelalismy do nieruchomego celu 2x udalo mi sie rozwalic amfibie strzelajac w tylne drzwi - tak w polowie... ale byly to 2x na duuuzo czolg wybuchal srednio po 3 strzale - byle gdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnaker Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 to jest wkurzające jak jedziesz czołgiem (całkiem sprawny) walisz w gościa (też czołg) już drugi raz a on cie raz i po tobie - nie wiem bug jakiś czy jaki grzyb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 PAnowie wybiera się ktoś ze swoim klanem na Lan party do Wawy 26-27 listopada ?? Ja tam bede jakby ktoś był to zawsze to okazja żeby się spotkac i pogadac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 PAnowie wybiera się ktoś ze swoim klanem na Lan party do Wawy 26-27 listopada ?? Ja tam bede jakby ktoś był to zawsze to okazja żeby się spotkac i pogadac.Z klanem, nie z klanem ale mam zamiar się wybrać. Jednorazowe wejście 10 zł Więcej informacji tutaj: http://esports.pl:81/?id=post&post_id=1879291719#8 http://www.wgs-trm.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Andy może byśmy zagrali dzisiaj sparing klanowy GROM vs SOF ?? o 21 ?? Pogadam z naszym Clan Liderem i myśle że można by coś zagrac , jak byście byli chętni to pogadam z naszym Clan Liderem i ustawie spar na dzisiaj bo mam ochote postrzelac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Andy może byśmy zagrali dzisiaj sparing klanowy GROM vs SOF ?? o 21 ?? Pogadam z naszym Clan Liderem i myśle że można by coś zagrac , jak byście byli chętni to pogadam z naszym Clan Liderem i ustawie spar na dzisiaj bo mam ochote postrzelac :DA nie "rozsmarują" #SoF# po ścianach? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Hehe nie wiem , to zależy jak dpbrze SOF gra :D , ale sparing to sparing o to chodzi właśnie żeby poprawic umiejętności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Ja ostatnio duzo gram granatnikiem. Tak sie wytrenowalem ze w sumie na 10 strzalow z DUZEJ odleglosci to z 6 trafiam w wojaka jakiegos. Osatnio heli dymiace sie sprzatnelem granatnikiem, tak samo UPC. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 nazywa sie to noob-stick, noob-launcher, noob-rocket generalnie trzeba byc losiem, zeby z granatnika nie wymiatac :) wiec nie wiem czy jest sie czym chwalic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Hehe ;] Ja na asterze i gamesnet'cie nie widzialem sooby ktora by z granatnika walila. Ani nikt mnie z niego nie zabil. W kazdym razie, dobrze wiedziec ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Nie widziałes bo kazdy powazny gracz stroni od granatnika , to jest bron dla noobow , a jak juz widze kolesia ktory skacze jak malpa do Ciebie skacze i strzela pod nogi to normalnie smiech mnie bierze :> , ja od poczatku od tej broni stronilem pare razy sobie pobiegalem i potrafilem w rundzie zrobic 200 punktow :/ , na szczescie moda na bieganie i skakanie z granatnikiem minela mam nadzieje bezpowrotnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 no to jak tyle pktow nabiles, znaczy ze to dobra bron... nie rozumiem czemu dla noob, kazdy woli czym innym grac ;] rownie dobrze mozna powiedziec, ze granatty dla nubow itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Nie no jasne skoro ta bron jest to nikt nie zabrania jej uzywac , ale ja osobiscie nie czuje zadnej satysfakcji z rowalenia kolesia granatnikiem bo co to za problem z 3 metrow przywalic w ziemie przed nim :/ , dla mnie żadna , satysfakcje mam jak stoi czołg przy fladze a ja rozwalajac dwoch asekurujacych go piechrów podbiegam zakladam 2x C4 , albo sciagne pilota heli ze snajperki tudziez kierowce jadacego samochodu .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...