sztandar Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) Chyba strasznie się tym przejołeś Jonathan :D , ogólnie to zazdroszcze umiejętności dobrego pilotowania samolotów , ja nie mam o tym zielonego pojęcia i nawet nie próbuje się ładowac do tych maszyn , Heli latałem troche ale odpuściłem , moje miejsce jest :lol: w piechocie Edytowane 11 Listopada 2005 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 No prawie z serwa wyszedlem. Ale na jednym serwie zarwalem bana za to ze BH zestrzeliwalem. No i chyba admin nim latal. Niezly lol. Ja latam samolotem tylko dlatego ze troszke uczylem sie na BF1942 latania. Zwlaszcza jak ukazala sie mapka "bitwa o anglie" Tytaj te samoloty sa troszku dziwne. I strzelanie rakietami jest troche dziwne. Lece za kolesiem ktory namierza samolot z mojego teamu. Wyrzuca flary, ja czekam az opadna a rakieta sie zalokuje na f18. Juz mi piszczy, strzal koles nie robi zadnych manewrow a rakiety go mijaja i dosiegaja mojego. No zonk :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 jonathan dzieje sie tak dlatego że jeśli twój ma właczony dopalacz to wytwarza wiecej ciepła i dlatego rakieta dosiega twojego a nie tego co leci spokojnie, grając mec nie raz strąciłem swój śmigowiec (mi-28) zamiast samolot wroga, bardzo często też dostawał su-34 na właczonym dopalaczu bo wolny i dużo ciepła wydziela, najbardziej mnie wkurza jak ludzie sie buntuja o te przypadkowe trafienia, albo jak lece su widzę że jeden nasz broni flagi i dookoła 6 wrogów wolę go zbombardować i obronic flage niż czekać aż goscia zabija i przejma punkt, a taki klient póżniej z pretensjemi do mnie i chce mnie banować, kurcze to jest wojna i poświęcenie jednego punku dla 6 jest chyba wybaczalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Ptys TK to TK wiesz jak grasz w klanie to kazdy to rozumie bo liczy sie wynik druzyny , ale na zwyklych serwerach Lolkowi nie przeetlumaczysz ze zrobiles dobrze , ja jak jest sytuacja ze np podbiegam do czlgu zakladam C4 a powiedzmy koles z mojej druzyny walnie rakiete i mnie zabije nie mam pretesji do niego i mu wybaczam bo wiem ze nie celowal we mnie tylko w czolg , ale 90% lolków tego nie pojmuje i krzycza wyzywaja od lamerow noobow itp.. no coz dlatego ostatnimi czasy gram praktycznie tylko klanowki , a na serwerach rankingowych jestem rzadkim gosciem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Ja gram polowicznie na srednich w bf2. Co wazniejsze opcje na medium. Textury, otoczenie itp. Ale zauzwaz, ze mam podkreconego procka i grafe tosc mocno. Ale mysle, ze po lekkim oc mozesz na low grac bez problemu (grafa na low nie jest zla, a to i tak o to nie chodzi...) zreszta, jak ktos wspomnial odpal demo sobie i zobacz. Co do neo 128. Nie bedzie ci lagowac, ja mam tego neta. Na polskich sservach zero lagow. Gram na asterze. IP? 212.76.32.54 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Mnie kiedys koles rozwalil. Zaznaczyl dwa czolgi i apc przechwytujace baze. Lecialem akurat SU34 i zbombardowalem cel. Kolesia tez zahaczylem. Ile sie biedak napisal, ojoj. Pewnie piechoty z pistoletami sie spodziewal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) z tym banowaniem i karaniem to jest tak imho ze poprostu kalwisz Page Down odpowiedzialny za ukaranie jest blizej kazdy lolek go naciska aby szybciej sie pozbyc napisu na dole ekranu. dam se 'kuleczki' uciąc ze 90% lam tego nieczyta i wogole niewieco to jest... ja wczoraj na demku dostalem bana za tk gdy wjechalem czolgiem na mine sam siebie zabilem :D :D :D (miny oczywiscie sam zalozylem), no chyba ze ktos akurat podbiegl chcąc wsiąść i oberwal od wybuchu... Edytowane 11 Listopada 2005 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Ja mialem wypas akcje. Poszedlem sniperem na dach domku (takiego domku gdzie sie po schodach do niego wchodzi ;]) i postawilem "mine" snipera na schodach (zeby mnie bronila jak ktos bedzie wchodzil lub zebym uslyszal ze ktos idzie), dalem info z 4 razy to teamu zeby nikt nie wchodzil po schodach bo mina lezy. Po chwili, bum, tk. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 mam pytanko. kiedys na tym samym kompie tylko FX5200 gralem w 800/600 detale na LOW i gra smigala. Zmienilem grafike i teraz nieiwem czy moge sobie pozwolic na wieksze detale. Na sciagniecie demka zeby sprawdzic mam za slabe lacze. Moze mi ktos cos podpowiedziec ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Kurde ja nie wiem ocb ;/ Gra zaczyna mi sie ciac niezwykle. ;/ Gralem polowicznie na medium i z poczatku (3 tyg.) chodzila BEZ PROBLEMU. Czyli szybko. A teraz nawet na low gra chodzi wolno (jak sie obrcam to az nad to to czuje). Oco chodzi? To prawda ze trzeba raz na miecha reinstalke systemu robic bo bf2 zaczyna sie zmulac? Aha i przy ostatnim zmienianiu detali nie nastapila opt. shaderow. ;/////? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Nas sie pytasz?? Ja mam ten sam system od kiedy zainstalowalem BFa i nie mam zadnych takich akcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Mam pytanie. Na jakim servie gracie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Panowie wiem co jest moim problemem. Prawdopodobnie brak opt. shaderow. Dlaczego po zmienie ustawien shadery sie nie optymalizuja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Optymalizuja sie o ile sie tego nie przerwie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 lol... wiadomo ze nie przerwyam, niby jak mialbym to zrobic? Poprostu one sie nie optymalizuja w ogole ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Ja BF kupuje dopiero w poniedziałek. Właśnie dokupiłem 1 GB ramu. Teraz jeszcze 2 dni będę katować w ET ale w poniedziałem już BF 2 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Wczoraj kupilem i powiem ze gierka wciaga maksymalnie na poczatku sie troche mozna pogubic z tym wszystkim (rozkazy, druzyny), ale to kwestia przyzwyczajenia im dalej tym ciekawiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Kim polecacie grać? \ kim można grać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 My mamy polecac?? Hmm to chyba Ty grasz i Ty wiesz kim ci sie gra najwygodniej i najskuteczniej. Nieraz nie kumam Was ludzie. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Kim grac lol. W sumie ja zazwyczaj gram specem albo asfaltem, ale to tez zalezy od sytuacji. Jak np. czolg kolo spawnu sie kreci to biore granadiera itp itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Wiesz ja jeszcze gry nie mam więc jak powiecie kim wy gracie to mi będzie łatwiej wybrać :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Sweet Jesusu to może od razu mamy Ci powiedziec czy grac z Invert mousem czy bez , albo jaka mapa Ci sie bedzie najbardziej podobac , kupisz pograsz kazda cechą wybierzesz tą która najbardziej Ci odpowiada i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Gram pilotem samolotu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Ej, to moja miejscówka [; ale wiesz... wole hell i koptery [; [; [; mi sie tam gra najlepiej dowódcą :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 mi wszystko jedno tak latam samolotem i bombarduje, choc czasem na ziemi latam z wyrzutnia i tępie czołgi albo jako snajper rozwalam kamperów, generalnie robie wszystko żeby zespół miał jak najwiecej punktów a przeciwnicy nie mieli ochoty grać, co czasem objawia sie głosowanie przeciw mnie i napisami radości kiedy uda sie im mnie trafić, ale lubie jak mnie wyzywaja bo to znaczy że trzymie poziom :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Nie jak narazie ucze sie tej gry. Nigdy w battlefielda niegrałem przez internet, musze powiedziec ze ciekawa jest tak gierka :) Pozdro dla maniaków bf2. (i tak CS rzadzi) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) nie doswiadczyl nikt tu z obecnych ostatnimi czasy dziwnych restartow Bf2? na forum battlefield.pl juz jest kilkanascie postow na ten temat a co dziwne u mnie od wczoraj zaczelo dziac sie to samo , a nigdy nie malem problemow z ta gra a kupilem ja w dniu premiery. Edytowane 13 Listopada 2005 przez masin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Właśnie jade do Empiku po BF podajcie serwery na jakich gracie to się może spotkamy na jakimś sparze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Sparze lol? 212.76.32.54 - aster polski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Właśnie zainstalowałem gre. Po instalacji patcha 0.3 pokazuje że mam wersje 1.1.2551.0 :/ czy uwas też tak jest ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...