Gość Pioorek Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Eragonerk czy chcesz zostac wysmiany? Moze procka podaj i ramy to jeszcze... screena walneles jak sie nic nie dziala, to sie nie liczy. Wnioskujac po wygladzie to masz all na low, z dwie opcje na medium. Wiec bajki ze grasz na "hard" to babci mozesz wciskac. Amen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Nie musicie wierzyć mam 1536 ramu i procesor Pentium 4 2.6 Ghz (podciągniete na 3.1 ghz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 To teraz rozumiem, chodz nie wiem czy radek 9550 uciagnal by to w takic hdetalach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 procek(jesli masz 1,5giga ramu i dobra grafe, to nawet amd 2000+ dalby rade,ale to tylko moje zdanie) Właśnie że procek też bardzo dużą rolę tu odgrywa , ja miałem Athlona 2000Xp i Radka 9800 pro niestety proc nie pozwalalł rozwinąc grze skrzydeł dopiero po zmianie proca naprawdę poczułem co to jest płynna gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 To teraz rozumiem, chodz nie wiem czy radek 9550 uciagnal by to w takic hdetalach... ja nie mam 95500 tylko R9600 PRO ATLANTIS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 a jeszcze wczoraj miales 9550 tylko sie post wyedytowal. jak dla mnie sciema i wciskanie ludziom kitu - tylko po co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Nie musicie wierzyć mam 1536 ramu i procesor Pentium 4 2.6 Ghz (podciągniete na 3.1 ghz) No nie musimy, bo kity opowiadasz - nagle z 80 zrobiło Ci się 60 - a jakość tekstur i cieniowania ustawiona na low a conajwyżej na middle. Nie opowiadaj bzdur bo gram na maxa na wszystkim od ponad miesiąca od i doskonale poznaje jak wszystko wygląda w tym trybie. Choćby tekstury na ręce widać, że są w niskiej jakości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 No właśnie nie musicie mi wierzyć. Napisałem że mam 80 fps ale po zmianie ustawień spadło do 60. Co do mojego radeona to moge zrobić zdjęcie pudełka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Czlowieku na cholere klamiesz...? Ja tez sobie moge na full wszystko odpalic, ale z 2 fpsami? Krecisz cos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Po co miałbym kłamać ? Dobra skończmy już ten temat. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Ale rozdzielczosc 640x480 co? :blurp: Nie dosc, ze screen pusty to jeszcze pixeloza jak nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Ja przytocze jedynie znany wszystkim cytat: "Nie karmcie trola..." Odpuście już sobie udowadnie kto jak kłamie bo to troche nudne się robi i do tego bez sensowne. Jak chce to może mieć i 200 fps na tym radeonie, mnie to zwisa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) Właśnie że procek też bardzo dużą rolę tu odgrywa , ja miałem Athlona 2000Xp i Radka 9800 pro niestety proc nie pozwalalł rozwinąc grze skrzydeł dopiero po zmianie proca naprawdę poczułem co to jest płynna gra. spoko,tak tylko walnąłem ze 2Ghz+ :lol2: ,ale niemiałem tez na myśli full detali, a i r9800pro przyznasz ze niejest juz kartą z wyższej półki (choc jeszcze 3 miechy temu b.chcialem takiego miec :-P ) no ale skoro piszesz,ze procek w bf2 robi duzo, to nic tylko sie wezme za wykrecenie mojego sempka :D pzd a jeszcze co do tego screena, to robilem testy na jakosc grafy i takie byly tego efekty (sprzet jak w podpisie): ustawienia medium 1024x768 bez aa high (tez bez aa jak wyzej, z tym ze AA jest na 4x wsio ustawione na maxa-recznie w rozdzialce 1024/768 CZyli screen 1 i 2 byly ustawione przez system , w 3 dolozylem AA4x ,a w 4 pozostale efekty,ktore wczesniej byly ustawione na mniej niz high A i screeny byly robione spod windy (sic!) i przekonwertowane acdc na jpg, wiec ich jakosc NIEJEST 100% u mnie to tak wyglądalo,ale ile fps to niewiem, raczej niewiele,bo jak pisalem gdzies wyzej to tylko 512 ramu mam :( (ale juz niedlugo :twisted: ) Edytowane 15 Listopada 2005 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) o boze ale sie wku..... raz jeden kupielm oryginalna gre - Battlefielda 2 (no moze nie raz ale za taka kase to chyba 1 raz) i wyglda na to ze plytka jest zrypana:( wogule nie zatrybia EDIT jednak po paru minutach w napedzie wkoncu zatrybilo:P moze wysluzony LG se nie radzi z zabezieczonymi DVD Edytowane 15 Listopada 2005 przez Fidel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Mam pytanko.. znacie może czułe punkty pojazdów, bo czasami do czołgu strzelam z 10 razy a czasami za pierwszym rozwalam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Centralnie w tył , od góry w spód pancerza , ponoc też w gąsienice i koła ale nie wiem bo nie sprawdzałem , ja zawsze staram się trafic centralnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Wielkie thx. Gąsienice to też słaby punkt. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 25 wychodzi dodatek , zapowiada się ciekawie , ale jakos ta walka z ukrycia i chowanie sie w ciemnosciach do mnie nie przemawia , no nic i tak dodatek kupie , a jak to będzie wyglądac w praniu to zobaczymy juz na dniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Kolejne 100 pare zlotych poleci w ...... Ale moze byc ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Dodatek ma kosztowac 70 zl wiec nie jest tak zle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 (edytowane) Macie na myśli BF2 Special Forces? Czyli będą oddzielne serwy dla "podstawki" i "dodatku" Kolesie na battlefield.pl spekulują, że w Polsce ma kosztować 69 PLN Na screenach widzę nowe bronie, lekkie pojazdy, tryb nocny. A będą nowe cięższe pojazdy? Edit: Widzę AH64 Apache ..... Hmmmm I chyba pojawiła się flaga rosyjskiej federacji .... :D Mniaaam (?) Edytowane 17 Listopada 2005 przez AndyN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Niet, nie bedzie ciezkich pojazdow, gdyz tutaj chodzi o walkie piechoty, bede jeepki jakies zeby sie przemieszczac po mapie szybciej itp... ja kasy nie mam bo pewnie kupuje MW, ale nawet jakbym mial to bym nie kupil bo dla mnie nic nowego, wole walki piechoty + pojazdy + samoloty + heli itp, a jak tutaj ma byc takie cos to lipa... Battlefield (doslownie) to juz nie bedzie, ale "piechotafield" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emperator Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 (edytowane) WITAM Mam pewne problemy z Battlefieldem 2. Polegają one na tym że podczas gry idę sobie, gdy prezestanę nasiskać "w" to zołnież zrobi kilka kroków za dużo. Wiadomo że 90% takich sytuacji kończy się śmirecią. Mam takiego kompa: Athlon XP 2000+ MSI KT6V Via KT 600 512 Mb DDR PC 400 Leadtek GF FX 5700LE 128/128 Dysk SAMSUNG 80 GB Co jest słabym punktem tego kompa. Dodam że po reinstallu windowsa dzieje się to samo. Edytowane 17 Listopada 2005 przez Emperator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Karta, procek ujdzie, i ramy. Kup radka 9800 badz cos lepszego jak masz kase i dokup 512 ram. Lepszy procek tez by sie przydal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 odrazu mówie że nigdy nie grałem w tą gre. czy w tej grze można tylko grać przez sieć czy są też misje jak w call of duty?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 jest tryb dla jednego gracza ale jest to rozgrywka na mapach z multi z botami fabuly niema poprostu sieka:P a ja mam nastapujace pytanie MAM ORYGINAlNA GRE - instrukcji nie bede przepisywal bo mam chyba po hiszpansku ( nie wiem czemu gre kupilem w empiku). czy jak bede gral na obrazie plytki zamontowanym w deamo tools moga mi banowac cdkey'a?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 czy jak bede gral na obrazie plytki zamontowanym w deamo tools moga mi banowac cdkey'a?? Jeżeli masz orginalnego Keya to NIE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 to fajnie bo mam:] a moj DVD co ma 3 lata juz niezabardzo sobie radzi z zabezpieczonymi plytkami:[ zatrybia chyba z 2minuty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 sic! ja tu zbieram na full'a a tu z dodatkiem wyskakują :/ ,to tera multum ludu (tzn ta bogatsza czesc) sie przesiadzie na sf i ....bedą wreszcie wolne miejsca na serwerach :D ...pomarzyc dobra rzecz,pewnie serwy tez pod dodatek beda, choc to wszycho zalezy tez od graczy. Wczoraj robilem testy z tym strzelaniem do czolgu z czolgu, i wyszlo mi ze najczulszy pt to z tylu miedzy wiezyczka,a reszta czolgu,ale najszybciej tank padl za 2x, najpozniej za 4x (walilem byle gdzie), zadne gasienice,ani centralne strzaly niepomagaly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 gasienice,ani centralne strzaly niepomagaly. Niewiem, ja celowałem w sam środek gąsienic i się czołg rozwalił (może był już uszkodzony) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...